Könyörgöm Pargáról írjatok ebben a fórumban, és ne azon vitatkozzunk hogy kinek melyik utazási iroda a jó!
Mi lefoglaltuk az utat július elejéreé és furcsa módon az egyik uticélunk Parga. Csak azért ide írom és nem a Sarti fórumba, mert ez viszont ide tartozik. Utazási irodákról lehet vitatkozni, véleményt írni (sőt kell, illetve célszerű a tapasztalatokat megjeleníteni) az "utazási irodák" fórumban!
De inkább a lényegre térek!!!!
Volt már valaki a Villa Maria-ban? Ha igen írja már le a tapasztalatait. Sőt szívesen vennék egy bővebb Parga-ról induló fakultatív program összeállítást, leírást. A fórumot már végig olvastam, (többek között ezek miatt is döntöttünk így) még mielőtt bárki is a korábbi hozzászólásokat ajánlaná a figyelmembe.
Mi mindig autóval mentünk görögbe már a 90-es évek elejétől. Az utóbbi két alkalommal Lefkadan voltunk. Ajánlom mindenkinek, de ez persze a Parga fórum. Ha valaki már volt autóval, akkor írja már le a tapasztalataikat.
Csak azért szóltam közbe, mert a fórumokon (és nem csak itt!!!), elég sokszor be-be szólnak egymásnak a fórumozók. Igazán kellemetlen tud lenni az, ha véletlenül egy időben és egy helyen nyaral a két érintett. Hiába sokszor nem valós neveket tükröznek a nick nevek, de azért előbb-utóbb kiderül, hogy a szomszéd apartmanban üdül az egy-két-három hónappal azelött a fórumban "nekünk" beszóló fórumozó. Egyébként meg mindenkitől bocsi, nem akarom ragozni a semmit tovább!
Köszi, a hozzá szólásodat ebben igazad van, hogy nem kellene beszológatni!
De nem én kezdtem úgy érzem, hogy én nem tettem rosszat, azzal, hogy leírtam a véleményemet arról az irodáról akivel utaztunk az utóbbi időben és utazunk a jővőben!
Ezt nekem kellene mondanod, hanem a h.apci -nak hogy nem kellene gyanúsítgatni!
Sziasztok! Lehet, hogy az én hozzászólásom indította el a lavinát, de nem volt szándékos!
Tényleg jó lenne, ha a fakultatívokról írna valaki, melyikre miért érdemes elmenni.
Vpiko! Megnéztem a Walter lapján a kirándulásokat, nagyon jók, csak egy baj van, még nincsenek árak, így nehéz kalkulálni!:(Ha valaki tudna tavalyi árakat, örülnék neki.
Sziasztok!
Az Apollon elküldte emailben a katalógusból a pargás oldalakat. Valaki tudna nekem infokat írni a Villa Mariaról meg a Rina Apartmanról. Melyik strandokhoz vannak közel???A másik két apartman a Bakas és a Margarita a Piso Krioneri beach-hez van közel, bár nagyon szép az a tengerpart is, de nekünk a homokos part tetszik jobban.
...Szerintem a Villa Maria a Kryoneri beach-hez van közel...
Jelölve van a térképen, de korábban is volt már szó róla, s még az utcájának a koordinátái is itt vannak... Fenn vann a domboldalban egy szűk utcában a Valtos feletti részen.
Süni | #126497 | 2010-02-22 07:57:24 | Válasz a #126485. hsz-ra