Én ide gyűjtöm az aktuális nyaralással kapcsolatos képeket infókat amikből aztán majd készülök. Ennek nagy része most Parga-ról szól képekkel infókkal.
Segítséget szeretnék kérni. A barátnőmmel szeretnénk nyáron Pargára utazni. Néztük a Thomas, a Mimis, és a Garden apartmanokat. Aki volt már ott, vagy tudja az leírná, hogy melyik tudja ajánlani? Meg még annyi, hogy melyik van közelebb a strandhoz...
A Valtos strandhoz mondjuk. Bár nemtudom, hogy melyik strand jobb, mert azt olvastam, hogy van 4 is. Mi olyat szeretnénk, ahol inkább homokos, és szép a part. Bár, ha ott leszünk biztos megnézzük mindet, csak gondoltam előtte érdeklődök itt a fórumon.
Az Aeolus-nál néztem én, hogy melyik milyen táv-ra van a tengertől, de azok légvonalban vannak megadva, és lehet, valamelyikhez kevesebb van írva, de mondjuk odajutni mégis bonyolultabb. :)
#1265132010-02-22 12:34:45 Válasz a #126510. hsz-ra
Itt okoskodunk - magamat is beleértve - annak érdekében, hogy próbáljuk segíteni. Konkrét ismeret hiányában nagyon nehéz arra választ adni a meglehetősen kusza terepviszonyok és utcahálózat miatt, hogy melyik apartman milyen messze van a strandtól. Megnéztem újra a műholdképen a Villa Maria házat, illetve az utcáját, s hiába van látszatra jóval közelebb a Valtos-hoz, könnyen lehet, hogy a valóságban mégis a városi strand könnyebben elérhető onnan. Jó lenne, ha azok is próbálnának segíten az újaknak, akik konkrét ismerettel rendelkeznek... Ha más nincs, meg lehet faggatni az iroda központját (nem a fiókirodát, vagy képviseletet!) is email-ben.
Tavaly augusztusban voltunk Párgában nyaralni, gyönyörű hely, idén is szeretnénk visszamenni. Tavaly az AEOLUS irodával voltunk a Villa Sakis-ban. Idén a Zacharias házba szeretnénk menni. Tud segíteni valaki,aki volt már ott? Milyenek a szobák?Esetleg képeket tud küldeni valaki a házról?
Előre is köszi! Erika
#1265212010-02-22 14:16:44 Válasz a #126518. hsz-ra
Szia!
Mi 3 éve voltunk a Zachariasban, képeket az apartmanról találsz a fotóalbumomban.
Mi a legnagyobb szobában, a háromágyasban voltunk, de bekukkantottunk a kétágyasokba is.Szerintem ami kell egy nyaralás alatt az megtalálható benne, amire emlékszem, hogy a kétágyas szobák erkélye nem túl nagy.Egy műanyag asztal és két db szék fér el rajt. A Zacharias van a legközelebb a Lichnos-hoz, de a város sincs annyira messze kb. 15 perc séta.
Sziasztok! Esetleg tudna valaki a Villa Mariaból szobát ajánlani? Tavaly, amikor Marmarason nyaraltunk, azt a szobát foglaltuk,amit ajánlottak és nem bántuk meg, mert tökéletes volt a kilátás! Szóval nagyon örülnék, ha valaki megírná, hog yők melyik szobában laktak és az miért is volt jó!
Sziasztok!
Na akkor most melyik az Apollonos Villa Maria mert kettőt is találni a képek alapján és tuti nem ugyanaz. Még az épület stílusa is más. A katalógusban szereplő egészen eltérő a másiktól. Parga térképén hol az egyik ,hol a másik.
Apollonos:http://www.countrytours.hu/index.php?page=utak&id=405#
Másik:http://www.pargagreece.com/apart/Villa_Maria/Villa_Maria_en.htm
Renult! Tiz nappal ez előtt nem azt irtad, hogy az utolsó helyet foglaltátok le Pargán?
Igen azt mondtam mert nekem is azt mondták
Abban az apartmanba amibe én megyek ott már ez volt az utolsó
De lehet hogy csak az autós utakra szólt mert a buszost nem kérdeztem
Mert a buszosnak is tartanak fel helyet