#1264282010-02-21 12:24:36 Válasz a #126414. hsz-ra
Nem csak a Tiéd tűnt el, hanem több hsz is, valszeg a tegnapi gixernek is köze lehet hozzá. Szóval a lényeg, hogy nem túl utazóbarát a menetrend, mert késő délelőtt van 1 járat, meg kora délután vissza (általában, bárhova is mennénk). Alig van idő valamire, vagy az egyik utat stoppal kell megoldani. mondjuk 10 körül busszal indulunk, aztán 7-8 körül stoppal vissza.
Mégegyszer nagyon-nagyon köszönöm.Tudok valami útitervet csinálni,de ahogy látom nem nagy távra.Gondolod,hogy a stop sikeres?Sose probáltuk.Szept.közepén szeretnénk menni,addigra Te biztos irsz mit tapasztaltatok és kapunk képeket is.
Sziasztok!
Az idén Kefalonia az uticélunk. A szállásunk Skala-n lesz. Járt már közületek ott valaki? Milyen a part, homok, kavics, vagy mindkettő? Szép fenyvest láttam a parttal párhuzamosan.
Van autókölcsönző? Milyenek az árak?
Minden beszámolónak örülnék, ha valaki járt már közületek Skala-n. Köszi!
#1268652010-02-24 21:44:18 Válasz a #126855. hsz-ra
Az itteni fórumozók közül még senki nem lakott Skalaban,mivel ide a Grandtours utaztat idén először Átutazóban voltak már páran ,na de az nekünk kevés infó
Kölcsönző biztosan van,és nagyon remélem jó árai lesznek mert mi kb.12 napra bérelnénk autót.....
A parti részen jól látod van egy kis fenyves meg szökőkút olyasmi mint Stavrosban.
#1268662010-02-24 21:49:26 Válasz a #126865. hsz-ra
Na igen. velük szándékozunk utazni. Mivel eddig egy Jón szigetben sem ,csalódtam ahol eddig nyaraltunk -Lefkada,Zakynthos - bízom benne, hogy ebben sem fogok. Nem győzöm eléggé hangsúlyozni, hogy eddig a Jón tenger szépségét nálam még semmi nem múlta felül. (Azért jó lenne, ha homokos lenne a part)
#1268722010-02-24 22:01:45 Válasz a #126866. hsz-ra
A képem alatt ott az úticélom Mi is Skalaba készülünk szintén Grandos szervezésben. Nyugi van homokos part (is) Én is jártam már Zakin (ez nem tetszett) Lefkada pedig örök szerelem marad, de szerintem Kefalóniával is ez lesz a helyzet.
Ti mikor utaztok?
Mi Juli végén, vagy augusztus elején. Az időpont még nincs lefixálva az ismerőseim miatt. (Ennél fogva foglalva sincs még,talán a héten)
Én is jártam mindkét helyen. De én fordítva vagyok vele. Zaki volt nekem a csűcs nyaralás. Lefkada nem annyira, mivel a szálláshoz közeli part kavicsos, és hirtelen mélyülő volt. Az ember meg uigye nem minden nap hajózhat a csodás Porto Katziki-re, vagy Egremnire...
Zante partja viszont finom homokos volt, csak Navajjo és a többi nyugati partszakasz nem, bár ezek voltak a legszebb élményeim. Azok a színek!!! Akárcsak Lefkada nyugati partja.
Kefalónia régi álmom. Bízom benne, még ha csak egy hét is, sikerül minden nevezetességhez eljutni.
#1268932010-02-25 07:40:50 Válasz a #126879. hsz-ra
Igen ott vannak fent képek a part közeli részről is ,már nem is tudom hányszor néztem végig őket Szorgalmasan jelölgetem melyik part részt szeretnénk mindenképp megnézdi,de már most látom nagyon sok minden kimarad,hiszen annyi csodás part,és falu van