Érdeklődni szeretnék a Rina apartmanról,standról és az ottani árakról,vacsoráról és robogó kölcsönzésről.Ha valakinek van a Villa és a Margarita apartmanról is infoja azt is szívesen fogadom.
Jelenleg még nem kell pályadíjat fizetni az "Egnatia Odos" Thesszaloniki - Igoumenitsza szakaszán.
Igomenitszától Parga felé pedig nem autópálya megy tovább.
Mi tegnap voltunk az Aeolus-nál...hát nemtudom...kérdezgettem a szállásról, hogy pontosan milyen messze van az apartman a strantól, meg a városi részről, de csak azt tudták mondani ami a katalógusban is benne van.
Itt a fórumon többet tudok meg a helyről, meg a szállásról, mint amennyit ők tudnának nekem mondani. Végülis a Sakis és a Garden között vaciláltunk, az első maradt, mert a Garden-ba már csak négy fős apartman van. Ha minden jól megy holnap megyünk és lefoglaljuk. :)
#1275862010-03-03 10:38:21 Válasz a #127583. hsz-ra
Szia Laci!
A Sakis jó választás. Kifogástalan az apartman és gyönyörű helyen van. Hányas szobába mentek?
A háziak nagyon rendesek és lehet a bolti árnál sokkal olcsóbban vásárolni náluk zöldségeket (paprikát, paradicsomot, uborkát és éppen termő gyümölcsöket).
A part ( Valtos) is kb 10 percnyi séta egy gyönyörű olajfa erdőn keresztül.
Az Aeolus, már csak ilyen . Egy biztos, hogy biztonságosan elvisznek Pargára és kiváló szállást biztosítanak. Ha jól felkészülsz addig a helyből, akkor az idegenvezetőre sem szorulsz. Bár tavaly, ahogy hallottam nagyon rendes volt az is. Előtte értékelhetetlen volt. Mondjuk annyit ért kb., mint az irodaiak.
Jó készülődést! Ha kérdésed van szívesen segítek.
Üdv: Josza
Köszi az infokat! Ma négyig dolgozok, és utána megyünk befizetni. Befizetés után meg fogják mondani, hogy hányas szoba lesz a mienk? Remélem földszinti, mert azt olvastam, hogy az emeleten dög meleg van. :)
Annak örülök, hogy lehet ott venni zöldségeket! :)