#1281562010-03-07 22:44:52 Válasz a #127773. hsz-ra
Szio!
Nagyából érthető az alkudj és nyerj akció.. De ezzel kapcsolatosan lenne pár kérdésem..
Ha kizársz buszos útnál egy utat utána az az út marad amit Te nem tudsz.. És oda fogsz menni nyaralni.. De nem rossz az, hogy nem tudod az indulás előttig szinte hová is fogsz menni nyaralni?? És ha Te éppen nem oda szerettél volna menni? Ebben az akcióban csak az az egy az érdekes, hogy nem tudod hová mész vagy netán az is, hogy van még valamilyen plussz kedvezmény?
Te neked személy szerint mi a véleményed az ibusz irodáról? Budapesten melyik irodát ajánlod ajánlatkérés terén? Ahol az ott dolgozók kedvesek, segítőkészek?
#1281762010-03-08 08:49:58 Válasz a #127892. hsz-ra
Macsosz!
Nem állt szándékomban idegesíteni, csak leírtam a tapasztalatomat.
Remélem sikerül foglalnod, ahova szeretnél. Tavaly én is kiállítás utáni héten foglaltam Alkudj és nyaralj akcióban és a két hét közül ami jó volt, még az egyikbe sikerült bekerülni, szóval azért nem reménytelen a helyzet. Sokakat visszatart az ismeretlen, de nekünk bevált tavaly. Így hát idén is beneveztünk.
Írd majd meg, hogy sikerült.
Bottakati!
Kár volt aggódnom... az Apollon T. már pénteken válaszolt is.
D.
#1283432010-03-09 18:51:03 Válasz a #128176. hsz-ra
Doro
Egy percet nem idegeskedtem,mert meg volt beszélve minden az irodában(Ferenciek tere).Egyébként azt mondták,h.jelentéktelen volt a komoly érdeklődés az utak iránt a kiállításon-és nem csak irodás mondta,hanem "civil"is!
Hétfőn foglaltam szept.közepére az Ibusznál
Kizártam kettő-számomra kellemetlen-uticélt,kettőt Ők zártak ki,mert már nem indul gép Így maradtak az"álomszigetek"
Nyugat-Kréta,Korfu,Kefalonia,Zakinthos,Málta (Máltával kapcsolatban az az érzésem,mintha az iroda figyelmen kívűl hagyná,mint lehetséges uticélt.De ez nagyon szubjektív megérzés).
Ki ne menne szívesen ezekre a helyekre?
Jövőre bajban leszünk egy kicsit,ha marad a kínálat
Sajnos igaza volt annak,aki azt írta,h.csak 1x2-t lehet kizárni idén
Mi tavaly nagyon elégedettek voltunk az Ibusszal! Azért nem rossz 1 hét repülővel.mindennel ennyi pénzért
Szóval június elején Lefkada,szeptember közepén egy másik
szép sziget a cél Ennyi izgalom számunkra belefér a nyaralásba.
A kizárásokkal pedig így is két lehetséges napra szűkűlt az indulás.
Sajnos igaza volt annak,aki azt írta,h.csak 1x2-t lehet kizárni idén
Szia Macsosz!
Akkor sikerült nektek befizetni az akcióba , és sajna akkor jól mondták nekem a kiállításon a 2úticél kizárást.
De tényleg bármelyiket is kapjátok, mind álomsziget.
Málta sztem nem az Ő szervezésük és ezért nem foglalkoznak vele, de ez csak az Én meglátásom. De ne bánd, mert az a kinált apartman, nem egy nyerő, legalább is más vélemények alapján.
#1283512010-03-09 20:54:57 Válasz a #128347. hsz-ra
Minike
Konkrétan ezt mondták az irodában!
Sokan tartanak a bevállalósabb uttól.
Azt hiszem számtalan oka lehet,h.ezt a fajta akciót nem nagyon kapkodják el.Többek között esetleg már járt a helyek közül többön és Bulgária nem csábítja
Bár tavaly májusban már csak az utolsó hétre volt pár hely
Még csak márc.eleje van...
#1283562010-03-09 21:08:59 Válasz a #128353. hsz-ra
Cicmarek
Tavaly bő 3 héttel előtte tudtuk meg a pontos helyet.Ez a szabival kapcsolatban is segítség lehet!Mégsem pénteken szól az ember lánya a munkahelyen,h.kedden indul a gépe
Szerintem van még bőven idő a döntésekre!Lesz itt a fórumon több Ibusz-utas nyárig.Csak még tanakodnak.
Asszem,mi Hellaszosok vagyunk túl nyughatatlanok és gyorsak.
Mi itt egész évben Görögországba utaznánk,ha lehetne
Az ár valóban jó, én az utolsó és utolsó előtti turnust néztem szeptemberben... még meggondolom. Tavaly mi is ezzel az akcióval mentünk és tényleg megéri, nem okozott csalódást, annak ellenére, hogy Korfut kaptuk.
De az a helyzet, hogy én már néhány éve Kefalóniába vagyok szerelmes és kis esélyt látok arra, hogy pont ezt kapjuk.