Gondolom,hogy ezek a hajók mindennap mennek arrafelé kirándulni.
Majdcsak lesz egy nap,amikor a Vrika vagy a Voutoumi beach felé megy
egyikük. Majd esténként kérdezősködök.
30 euróig/fő jöhetnek.
Sziasztok!
Érdeklődni szeretnék Parga felől!Mi is ott fogunk nyaralni augusztus végén!Kiváncsi lennék az árak színvonalára,mert múlt évben Sartin voltunk és ott igazán elfogadható volt mindennek az ára.
Illetve aki még tud valamit a Bakas apartmanról megköszönném ha írna egy rövid kis beszámolót!
Előre is köszike
Az árak,miután az egész Parga topikot elolvastam,mint megtudtam,
picivel magasabbak,mint Sartiban.
A Bakasról pedig senkinek nincsen tapasztalata,mert idén szerepel először
az Apollón kínálatában. Maga Parga sem volt eddig náluk. Mikor mentek pontosan?
Én is ott fogok lakni, aug. 30.-án indulunk, autóbusszal.
Az is van külön fóruma ahol részletesen képekkel írtam róla.
Azért is mentem vissza több napra mert beleszerettem.
De mostmár egy hétre szeretnék.
A hajóutra visszatérve mi 11-15 körülire alkudtuk le ha jól emléxem.
Az árakat jól írtad Parga olyan mint egy sziget az árak kicsit magasabbak, viszont ha jól megnézed, hol mit vásárolsz és hol eszel jól ki lehet jönni.
Ezért írtam pl a gyrosnál, hogy jó árban volt ebben az árkategóriában jelentős tesztelést végeztünk
Érdemesebb boltoknál is megkeresni az olcsóbbat ami a városi kisstrandnál van és onnan hozni a vizet pl.
Én egy kartonnal hosztam hazulról is így első héten erre nem kellett költeni, deha nem nézi meg az ember hol veszi kint elég drágán kapja, főleg ha nem hatosával becsomagolva veszitek.
Egyik utitársnőnknek egy kinti görög azt mondta, hogy onnan ismerik fel a magyarokat, hogy mindig alkudnak.
#1349932010-05-19 11:39:29 Válasz a #134407. hsz-ra
Szia Emici!
Mi is aug 30-án megyünk Pargara, busszal és a Bakasban lesz szállásunk.
Ti hányan jöttök?
Mi eddig úgy néz ki csak 4-en megyünk, de ez még lehet változni fog (ha van még egyáltalán hely, mert úgy nézem nagyon nagy az érdeklődés Parga iránt:D Bár ezt nem csodálom) Már nagyon várom