Sziasztok!
Gondolom más is nézegeti Parga időjárás előrejelzését,ami szerencsére nem mutat rosszat Tegnap bent voltunk az utazási irodában a részvételi jegyekért,a tulaj pont most van kint hotel látogatáson (Korfu-Parga-Lefkada),s állítólag nagyon-nagyon szuper idő van kint és a múlt hét is ilyen volt Akik holnap indulnak,azoknak jó utat! Hamarosan mi is megyünk
Napfény
#1377252010-06-06 11:59:55 Válasz a #137564. hsz-ra
Szia Napfény!
Nekünk elég volt az elektromos(lapkás)szúnyogriasztó.
De az 1. héten volt akit orvoshoz kellett vinni szúnyog csípés miatt. Állítólag nem ő volt az első, aki ezzel orvoshoz került.
Nem akarok senkit ezzel riogatni, csak jó tudni, hogy ilyen is előfordulhat.
A másik dolog még ami eszembe jutott, hogy az apartmanban az emeleti szobák között az egyik nagyon kicsi ( talán a 2-es). Ebből sok gond volt, mert senki sem akarta elfogadni.
Az Apollonon kívül még egy szlovák iroda utasai is laknak a Bakasban.
Nem volt gond velük, csak nagyon hangosak voltak.
#1377362010-06-06 14:48:16 Válasz a #137725. hsz-ra
Szia Asteri!
Köszönöm a további információkat Egy szlovák fórumon már olvastam a 2-es szoba dolgairól,s nagyon reméljük,hogy nem azt fogjuk kapni.Ott is azt írták,hogy nagyon pici,nincs még annyi konyhai felszerelés sem,mint a többiben,s ugyanannyi pénzért,mint amennyit más is fizetett. De egy másik hölgy meg egy másik szobáról panaszkodott,ami a sportpálya felé néz,ott pedig a zajok miatt.De az bennünket nem zavar,nem akarunk korán nyugovóra térni Hát majd meglátjuk,melyik szobát sorsolják nekünk
Üdvözlettel:
Napfény
Én is az vagyok, tavaly óta.
Tavaly júliusban megismertem és megszerettem..
Egyébként is Görögország szerelmese vagyok, de ez a hely..
Épp nézegetem a last minutakat, de egyszerűen semmi más nem hoz lázba csak Parga.. Mindig annak a híve voltam, hogy nem szabad 2x ugyanarra a helyre menni, mert ha már utazunk, annyi hely van a világon, menjünk máshová.
De ez most megdőlt, visszavágyom Pargába, azok az utcák, az a hangulat, ami ott van..
Szerencsére már az Apollon is utaztat, így nemcsak az Aeolus jöhet szóba.
Most pl a Rina apartmanba van akció.
Jó helyen van ez az apartman?
Én tavaly az Aeolussal a Diogenisben voltam (ami már idén nincs a katalógusban) pedig nagyon szupi volt. Félúton a Valtos és a központ között.. Igaz a központ nagy séta volt, hisz mindig meg kellett mászni a lépcsősort.. de nem bántam
Remélem újra kijutok Pargára idén!!
Az is lehet hogy holnap fogom magam és befizetem a last minute-ot jövő hétfőre Ha van hely..
Sziasztok!
Aki volt már a Villa Mariában irjon már egy pár sort.
Még mindig megy a vakera. Christinába csak 9 éj, de mi 14-re mennénk. Közelebb van a városhoz és strandhoz mint a Christina?
Szia Greee! Mi is a Rinába megyünk két hét múlva, Csilike azt írta, hogy nagyon jó helyen van, két strand is könnyen elérhető. Alapfelszerelt, de pihenésre megfelelő. Ha hazajöttünk többet tudok mondani. Remélem kicsit megkönnyítettem a döntésedet és könnyebben csábulsz el újra!''
Most kértem előzetes megrendelést az Aeolusnál a Stella stúdióba. 2főnek 85960Ft a busz és a szállás. Volt már vki náluk? Esetleg van képetek? Minden info érdekelne! (pl.: tengerpart - azt írják homokos, de egy fórumon azt olvatam hogy Parga közelébe nincs homokos strand, hajózási lehetőségek, egyéb) Előre is köszönöm! Evelyn
#1379382010-06-07 18:13:17 Válasz a #137919. hsz-ra
Nekem csak az a bajom az Aeolus apartamnokkal, hogy szörnyen messze vannak a központtól.. A Diogenis nagyon jó helyen van, kár hogy megszünt az aeolusnál..
A Sakis, Stella, Tomas studiók viszont már fél, háromnegyed órás sétára vannak, amiben hegynek fel, helyről le séta is van.. Szeretk sétálni, de azt már nem vállalnám be..
A Sakis még elmegy talán, az a Valtostól egy 10 perc séta.
A másik kettő még föntebb van, bár arra nem jártam már..