#1380602010-06-08 12:11:28 Válasz a #137985. hsz-ra
Tavaly énis aggódtam emiatt a 20 kiló miatt, mivel mi egy rekesz ásványvizet is vittünk.
DE azt mondom, ha nem túl feltűnő nem nagyon fognak foglalkozni vele, persze ne legyen fél disznó + kisebb szekrény és hasonlók.
Viszont szeretik gyorsan bedobálni a csomagokat nem nagyon törődve vele
mi van benne és hogy kéne állnia így ha jól emléxem a mienkét inkább én magam raktam be.
Érdemes nem merevfalú sima táskának látszó hűtőtáskát felvinni, az ülés alá berakható.
#1380702010-06-08 12:55:18 Válasz a #138066. hsz-ra
Mi épp most kezdtünk intézkedni, még eldől..
Igazából, mindegy hol lesz, csak Pargán legyen..
Szívesen kipróbálnám milyen a városban, vagy ot a másik végén (a Piso strandnál) lakni. Bár az biztos zajosabb..
Az aeolusnak leginkább Valtos közeli szállásai vannak.. Ez pedig a stranolás miatt jobb.
Tavaly is,és az idén is Pargán nyaraltunk.Egy hete jöttünk haza. Mi a Walter traver Touroperátor utazási irodával utaztunk. nem csalódtunk bennük. Két rutinos gépkocsivező (Norbi és Tibor) biztonsággal vittek és hoztak haza. A kinti irodavezető (Hajnika) lelkiismeretesen gondoskodott az utasokról. Az apartmanok tiszták,megfelelnek a célnak.Város nem változott, tavalyihoz képest az árak emelkedtek,egyedül a kenyér ára maradt 0,80 Eu.
Minden kedves leendő utasnak csak ajánlani Tudom a Walter Travel utazási irodát. Aki többet szeretne tudni Pargáról írhat.
Melyik apartmanban voltatok.
Mi júl.16-án indulunk. A Walter travelnél foglaltunk. Igaz nem busszal, hanem kocsival megyünk. Keveseltük a 9 éjszakát, de a "beajánlott kedvezmény miatt" meggyőztük magunkat, hogy el tudunk 18 éjszakát is tölteni. Annyi szépet és jót írtatok, hogy bizti nem fogunk unatkozni.
Ti merre jártatok?