Parga
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
Hozzászóló Üzenet
# 5206
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Napfény
Aktív fórumos
Aktív fórumos
355 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#138120 Üzenet linkje2010-06-08 18:50:14 

És valaki esetleg jön Apollónos busszal 14-én (hétfőn) ?
# 5207
Cofffos
Törzstag
Törzstag
669 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#138121 Üzenet linkje2010-06-08 18:50:28  Re:

erika2006 írta:
Szép napsütéses reggelt mindenkinek!
Előre is bocsi, hogy ide írok, de az útitárskereső igen eldugott helyen van, ahová még januárban írtam, ez a rész többszörösen látogatott, ráadásul célirányos. Az időpontunk meg már igen csücskös. Egyrészt mi is segítünk másoknak, de mások is segítenek nekünk, hogy a lefoglalt szálláshelyek megteljenek, meg a buszt se féltelítettséggel fizessük.
Ha valakit érdekel, kéthetes pargai útat IGEN!!! jó áron ajánlok. Árat írni nem akarok, nehogy gond legyen.) 3 jegyű, 1-gyel kezdődik és euróban van - 15 nap)
Miről is van szó?
A suliban, ahol tanítok, minden évben kéthetes tengerparti utakat szervezünk. (többnyire Görögországba - vajon miért is?!) Szeretünk mindig más és más helyekre menni, hogy minél többet lássunk.
2008-ban jártunk Pargán, és a csoport annyira rákattant, hogy visszatapsolták.
Egyrészt gyönyörű a hely, másrészt még annyi minden látnivaló kimaradt vagy ismétlendő, hogy újból idemegyünk. A nagy, klímás busz végig velünk marad, a miénk, így azzal megyünk kirándulni, fél- és harmadáron, mint az irodák. (Korfu, Acheron folyó, Vikosz-szurdok, Kék-barlang, Joannina, Meteorák stb.vagy amit akartok) az előző tapasztalatainkat hasznosítva. Szisztémánk: egy nap strandolás, szabad program - egy nap kirándulás.
Ja! Csomag a ruhásszekrény kivételével hozható.
Indulás: június 19-én, érkezés: július 4-én. Akit ezek után érdekel, írjon e-mailt, vagy pü-t. Sziasztok!
Erika

Óóóó...ez engem nagyon érdekelne, mert még mindig nem tudom, hogy mivel jutunk el Pargára. DE...az időpont nekünk nem jó. Szeptember elején megyünk.
OK, tudom, hogy egy tanári kar nem hiányozhat szeptemberben.

Erika...ritka szép dolog amit szerveztetek.

# 5208
Tereza
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
8 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#138122 Üzenet linkje2010-06-08 18:52:26  Válasz a #138113. hsz-ra Előzmény #138113

Tavaly a Christinában, az idén a Vasilikiben.Mindkettő nagyon jó. Ágyneműt cseréltek, mindennap takarítottak.Háziak kedvesek.Németül lehet Velük beszélni.
# 5209
Napfény
Aktív fórumos
Aktív fórumos
355 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#138123 Üzenet linkje2010-06-08 19:00:58 

Kedves Asteri!
Még annyi érdekelne bennünket,hogy a fürdőszobában biztosítanak-e folyékony szappant és Wc papírt (Bakasban)? Valamint evőeszközt érdemes-e vinnünk (kenyérvágó késen kívül,amit már jeleztetek)? Köszönöm válaszod,szép estét!
Napfény

# 5210
Cofffos
Törzstag
Törzstag
669 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#138124 Üzenet linkje2010-06-08 19:04:08 

Tereza írta:
Sziasztok Parga imádók!

Tavaly is,és az idén is Pargán nyaraltunk.Egy hete jöttünk haza. Mi a Walter traver Touroperátor utazási irodával utaztunk. nem csalódtunk bennük. Két rutinos gépkocsivező (Norbi és Tibor) biztonsággal vittek és hoztak haza. A kinti irodavezető (Hajnika) lelkiismeretesen gondoskodott az utasokról. Az apartmanok tiszták,megfelelnek a célnak.Város nem változott, tavalyihoz képest az árak emelkedtek,egyedül a kenyér ára maradt 0,80 Eu.
Minden kedves leendő utasnak csak ajánlani Tudom a Walter Travel utazási irodát. Aki többet szeretne tudni Pargáról írhat.

Pl. leírnád kérlek, hogy mi mennyibe került tavaly és ehhez képest idén mennyibe kerül?
Pl. víz, gyümölcs, zöldség, vizitaxi, napágy bérlés, napernyő bolti ár, gyros, sör, retzina, motorbérlés, autóbérlés, stb.

# 5211
Cofffos
Törzstag
Törzstag
669 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#138125 Üzenet linkje2010-06-08 19:06:10 

Napfény írta:
Kedves Asteri!
Még annyi érdekelne bennünket,hogy a fürdőszobában biztosítanak-e folyékony szappant és Wc papírt (Bakasban)? Valamint evőeszközt érdemes-e vinnünk (kenyérvágó késen kívül,amit már jeleztetek)? Köszönöm válaszod,szép estét!
Napfény

Idén nem viszünk szappant, hanem ott veszünk oliva szappant, és azt fogjuk használni. Ismerőseink idén már voltak Görögországban nyaralni, és hozattunk velük.
Nem is értem, hogy miért problémáztam én is ezen évekig. icon_redface.gif

# 5212
Napfény
Aktív fórumos
Aktív fórumos
355 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#138127 Üzenet linkje2010-06-08 19:13:04 

Szia Cofffos!
Mi is eddig mindig vittünk magunkkal fürdőszobai dolgokat,de tavaly Krétán is kiderült,hogy teljesen felesleges volt,mindent biztosítottak a háziak.Ha nem muszáj,nem ezekkel a dolgokkal töltjük a helyet a bőröndben icon_biggrin.gif Az olíva szappan pedig valóban isteni icon_biggrin.gif
Üdvözlettel:
Napfény

# 5213
Cofffos
Törzstag
Törzstag
669 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#138128 Üzenet linkje2010-06-08 19:17:10 

Napfény írta:
Szia Cofffos!
Mi is eddig mindig vittünk magunkkal fürdőszobai dolgokat,de tavaly Krétán is kiderült,hogy teljesen felesleges volt,mindent biztosítottak a háziak.Ha nem muszáj,nem ezekkel a dolgokkal töltjük a helyet a bőröndben icon_biggrin.gif Az olíva szappan pedig valóban isteni icon_biggrin.gif
Üdvözlettel:
Napfény

Jaaa...mindig elcipeltem a testápolót is, aztán soha nem volt rá szükség. icon_redface.gif Áááá...ilyet csak a nők tudnak... icon_lol.gif

# 5214
Napfény
Aktív fórumos
Aktív fórumos
355 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#138131 Üzenet linkje2010-06-08 19:26:38 

Hát ez ismerős icon_razz.gif icon_razz.gif
# 5215
Breki1
Törzstag
Törzstag
1676 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#138132 Üzenet linkje2010-06-08 19:29:34 

Én férfiként is elcipelem a testápolót icon_smile.gif
Használom is sőt még arckrémet is viszek icon_razz.gif

# 5216
Breki1
Törzstag
Törzstag
1676 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#138133 Üzenet linkje2010-06-08 19:31:02  Válasz a #138121. hsz-ra Előzmény #138121

Nekem is szeptember eleje lenne jó, de nem teljesen értelek ha nem tudod mivel menj miért nem mentek busszal?

Eddig azt hittem megvan, hogy kocsival mentek ezért keresel csak szállást

# 5217
Cofffos
Törzstag
Törzstag
669 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#138134 Üzenet linkje2010-06-08 19:32:48 

Breki1 írta:
Én férfiként is elcipelem a testápolót icon_smile.gif
Használom is sőt még arckrémet is viszek icon_razz.gif

jajj nemá Breki...a görög tenger és a nap és a naptej, amit egyébként is használ az ember, és a durva homok, ami tök jó testradír...emellé már nem kell más. Na jóóóó...az arckrém....

# 5218
Breki1
Törzstag
Törzstag
1676 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#138135 Üzenet linkje2010-06-08 19:41:06 

Én naptejet ritkán használok általában mire kimegyek már jó csoki vagyok.

Viszont ezek a dolgok nagyon jól beváltak strandolás után, pedig a testápoló olcsó L-is.

# 5219
Cofffos
Törzstag
Törzstag
669 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#138136 Üzenet linkje2010-06-08 19:43:50  Re:

Breki1 írta:
Nekem is szeptember eleje lenne jó, de nem teljesen értelek ha nem tudod mivel menj miért nem mentek busszal?

Eddig azt hittem megvan, hogy kocsival mentek ezért keresel csak szállást

Utazásiirodás busszal nem akarunk. Ketten összesen 5x voltunk már busszal Görögországban, van egy csomó nem túl jó tapasztalatunk.
Pl. annak idején az utolsók egyike voltam akiket a Jorgos még hazahozott. Ne tudd meg milyen körülmények között. icon_confused.gif
És a "válogatott" utitársakat is nehezen viselem.

Az Erika ajánlata azért szimpi, mert nem szórt a társaság, és a tanárokból azért még mindig kinézek minimális intelligenciát. Valamint adott végig a jármű.

Aztán mi vasutas népség vagyunk, Görögországba is (majdnem) ingyen el tudunk vonatozni, csak Parga most necces uticél, mert oda nem visz vonat. A kombinált út (vonat, komp, busz) pedig sokat elvesz a tényleges nyaralásból, annak ellenére, hogy véleményem szerint az utazás is a nyaralás része. Szóval próbálom a legjobbat kihozni, de még semmi nincs eldöntve.

# 5220
Maresz
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
29 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#138144 Üzenet linkje2010-06-08 20:29:33  Válasz a #138122. hsz-ra Előzmény #138122

De ugye nem volt semmi probléma a Christinában, hogy az idén nem ott voltatok?
Ott is adnak törölközőt? Elég ha csak a strandos törcsit viszünk?
Ugyan a kocsi elbírja, de ahogy nőnek egyre több a ruha, vagyis nagyobb helyet foglal.
Mi is szeretjük reggelente a friss pék sütit, aránylag közel van a Christinához a bolt?

KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 347 348 349 ... 745 746 747   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu