Breki!
Tolnai megyeszékhely=Szekszárd, na, 1997 és 2001 között oda jártam fősuliba! /Életem leggondtalanabb évei voltak./
Szóval ahogy olvasom, jó helyen van a Villa Maria. Ennek igen örülök!!
A leírásotokból az következik, hogy közelében van egy templom ,illetve nem messze van tőle a rendőrség és egy jó bolt, ami viszonylag olcsó. Már csak 18 nap és fény derül az igazságra.
Jaj, majdnem elfelejtettem, aki idén az Apollonnal volt, ahhoz intézném a kérdésem, hogy a busz odafele a szegedi Tesco parkolóban, vagy a Szeged utáni nagybani virágpiacnál áll-e meg??
Sziasztok!
Pargán milyen helyeken lehet bankkártyával fizetni? Kinek mi a tapasztalata?
Bankautomatát merre találok?
Megéri egyáltalán kint felvenni,vagy kártyával fizetni?
Eddig Görögben mindig készpénzzel rohangáltunk,de úgy érzem,hogy biztonságosabb a kártya.....
Ó,egy Sherlock Holmes veszett el bennem..... Jellegzetes becenév....
Nekem sem dombornyomott a kártyám,Otp-s Maestro.Mindenképpen utánaérdeklődöm a banknál,én is a biztonság kedvéért akarom magammal vinni.
Átnyálazom a bankártyás topikot is,köszi!
#1432942010-07-09 08:51:15 Válasz a #143270. hsz-ra
Breki! Ismerhettem apukádat??
Egyébként több templom is van Pargan? A rendőrség közelében az a bolt/pékség, amit írtál tényleg olcsóbb, mint a többi??
Írtad a képes naptárt is, hogy ott lehet beszerezni, na, mi minden évben veszünk és folyosónkat díszíti 1, vagy 1 év 4 hónapig, attól függ milyet sikerül venni.
És még egy számomra fontos dolgok: valaki tudja, hogy árulna-e frissen sült kis fánkgolyókat az utcán, olyanokat, ami cukorsziruppal van leöntve??
#1432962010-07-09 08:53:41 Válasz a #143286. hsz-ra
Szia Kati!
Köszi az infot a busz megállásáról. Igazából csak a szegedi ismerősökkel való találkozás miatt kérdeztem, mert így gondolom 5 percnél többet nem időzik a jármű a Tesco parkolóban.
Az Apollon eddig is így csinálta, de tavaly be volt zárva a virágpiac, ezért nem tudtunk, hogyan is számoljunk.
#1432992010-07-09 09:16:49 Válasz a #143294. hsz-ra
Ezt te tudod, hogy ismerhetted-e, NA a kezdőbetűi
De sok tanárt ismerek onnan és gólyabálokra is jártam,
illetve a főiskolás bulikba azt hiszem keddenként.
Barátnőm is volt a koleszből
Na bocsi az OFF-ért
Parga-ra visszatérve:
Szerintem több kis templom van ahogy szinte mindenütt görögországban, még a kis szigeten is van egy kis templom.
Ez a bolt szerintem nem olcsóbb mint a Piso-nál lévő, csak vannak mindig akciós dolgok van egy külön rekesz úgymond ahol az akciósak vannak
és azokat akkor nagyon jó áron lehet kapni.
Aki arrafelé lakik annak ajánlom mi pl ott vettünk pl. szőlőlevélbe tekert darált hús-os konzervet nagyon jó áron
Meg ilyen szezámmagos mézes édességeket 0.80, 1 euró körüli áron ilyeneket általában hozunk haza is
De érdemes megkérdezni erről az ideieket is most hogy van.
A pékség az külön van kicsit átlósan szemben én ott csak egyszer-kétszer voltam, de nem vásároltam csak a másik korábban írt pékségben.
Még ebben az utcában van az olcsó gyros-os egyik útitárs pár mindig ott evett ők mondták egyszer akartunk mi is ott enni akkor pont nem volt mondták jöjjünk később vissza. De ár szerint tényleg ott a legolcsóbb
viszont a lépcső alján lévő hely nekünk jobban bejött és ott volt is mindig amit szerettünk volna.
Fánkgolyókra én nem emléxem, a sült fűszeres kukorica ment nagyon azt a parti sétányon sokan ették és ott egy néni árulja is.
ja igen ebben az utcában van még egy bolt a másik oldalon én amiről írtam az ha a bazársor felől jövünk akkor a bal oldalon még szinte az utca elején van és ez a nagyobb ki is vannak rakodva a dolgok képeslapok gumimatracok ilyesmik míg a másik kisebb bolt.