Aki kocsival ment Sartira és már vissza is jött,Tőlük szeretném kérdezni,hogy a határon mennyit álltatok? Azt írja mindenki,hogy busszal nagyon sok a várakozási idő,de kocsival????Mi 08.20-án este 9-10 körül indulnánk. 7en megyünk 2 kocsival! A várakozás azért érdekel,mert visszük a 17 hónapos kislányunkat is... A válaszokat előre is köszi!
KEDVES TIMI, az a lényeg, hogy nagyon-nagyon jól érezzétek magytokat....amit tiszta szívből kívánok nektek
szia vanda, egy hete jöttünk meg hatan két autóval délután fél négykor indultunk határon hatkor mentünk át, délelőtt fél tizenegyre gurultunk be a sarti főtér mellé kb.18 óra
vissza reggel tízkor indultunk, éjfél előtt kicsivel léptük át a magyar határt
mind oda, mind vissza betartottuk a rengeteg forgalomkorlátozó táblát, mert a rendőrök, mind szerbiában, mind macedóniában kinn voltak folyamataosan, és büntit nem terveztünk a költségekbe, egyik határ sem vészes, talán odale a szerb-macedóno álltunk egy bő fél órát, mi odafelé tompát választottuk, így nulla várakozás volt
Szia!
Én voltam az Amouliani túrán, nagyon jó volt!! Taousanis Tours-t ajánlom mindenkinek, imádnivalóak, kedvesek, jó hangulatot csinálnak, barátságosak és figyelmesek!! Delfint is lehet látni
Sarti pedig... csodás
Jól elkerültük egymást a "hatalmas" Sartiban, de sajnos sem Ti, sem mi nem így képzeltük az érkezést-indulást.
Remélem, mostanra elfelejtetted az utazás nehézségeit, és élvezed a jó időt, a gyönyörű tájat, a tengert...
Mi ma délután negyed 2-re értünk Pestre, még elég fáradtak vagyunk, de a hét első felében tervezek írni egy pár soros összegzést az útról.
Kellemes nyaralást most kintlevőknek!
Sziasztok!
3év Paralia után idén Sarti a cél!
Jövő héten indulás (Debrecenből, busszal), a problémám csak az, hogy a párom és a barátaim idén nem tudnak jönni, így szüleimhez csatlakoztam. A kérdésem az lenne, hogy van-e olyan aki jövő héten indul, és akihez/akikhez odacsapódhatnék, egy egy esti bulin?