Én is őrájuk gondoltam,illetve a Szlovákiai magyar srácra,azt hittem az ő fedőneve a Jamasz.
Ugy tünik egy csini csajt kell keresnünk abban a nagy N.Poriban, akinek nincs ideje süttetni a hasát. De már csak jövöre, az idén már nem tudok visszamenni.
Ugy tünik egy csini csajt kell keresnünk abban a nagy N.Poriban, akinek nincs ideje süttetni a hasát. De már csak jövöre, az idén már nem tudok visszamenni.
OFF:
Én meg azt hittem,hogy kislány vagy és kb 6 éves!
Tudnátok nekünk segíteni? Fakultatív programokhoz keresünk irodákat, hogy melyikkel érdemes menni és hová lehet? Valamint hol találjuk őket Nei Poriban?
Tudnátok nekünk segíteni? Fakultatív programokhoz keresünk irodákat, hogy melyikkel érdemes menni és hová lehet? Valamint hol találjuk őket Nei Poriban?
OFF:
Én meg azt hittem,hogy kislány vagy és kb 6 éves!
Olyan régen voltam 6 éves már nem is tudom mikor, a mult században, söt mult ezredben
Ha sétálsz N.Poriban sok utazási irodát talász, legtöbb helyen ki van irva magyarul, hogy hova mennyiért visznek el, egyik olcsobb másik drágább.
Ha élményekben gazdag kirándulást akarsz jol felkészült hihetelenül érdekesen mesélö idegenvezetövel ,akkor Anettékat választ, a cimét már leirták.
#1474702010-08-04 13:06:41 Válasz a #147467. hsz-ra
Szia!
Köszi! Bár jó lett volna egy-két infó, hogy melyik mennyibe kerül csak, hogy tudjuk mire számítsunk! De az szuper ha magyarul is ki van írva! Igen az Anett-os irodát felírtuk!
Köszi! Bár jó lett volna egy-két infó, hogy melyik mennyibe kerül csak, hogy tudjuk mire számítsunk! De az szuper ha magyarul is ki van írva! Igen az Anett-os irodát felírtuk!
Ha ennyire komoly az ügy akkor itt megtalálod az árakat és leirást hozzá
Már többször voltunk Nei Poriban, de idén lehet, hogy repülővel utazunk. Nem tudja valaki, hogy Thesszalonikiből Nei Poriba kb. milyen gyakran indulnak vonatok és mennyibe kerül?
Még egy kérdésem lenne: Az Arany-házról van valakinek IDEI tapasztalata? Hallottunk egy olyan infót, hogy tele van csótánnyal.. Ez igaz lehet? Mi tavaly ott laktunk és tök rendben volt minden. ELőre is köszi az infókat