Minden kedves Hellasz tagnak, és annak is aki ezután lesz, és annak aki szereti Paraliát, és aki nem Nagyon boldog és békés Karácsonyi ünnepeket , sok szeretettel
Ha Katerini felől kocsival vagy busszal közlekedsz Paráliára, az első közlekedési lámpától 50 méterre találod a Manost. A tengerpart, a templom, az utca végén kb. 250 méter.
Néhány éve részlegesen felújították, liftet kapott még Apollonos szálláshely volt, most nem találom a katalógusukba /2011/.
Az utcai szobák a forgalom miatt nagyon zajosak, maga a ház tiszta rendezett.
A bútorok a berendezés nem a legújabb de nincs gond vele.
A telen-nyaron.hu oldalon megtalálod a leírást és három fényképet.
Bővebben ha érdekel kérdezz, válaszolok.
Ma megérkezett a Grand Tours-tól a 2011-es on-line foglalási lista,és a honlapjukon a 2011-es árak!
Nézzétek meg! Úgy tűnik nem változtak az árak idénhez képest !
Nekem az lenne a kérdésem hogy a Grand Tours-nak van budapesti irodája?Gondolom ha vki szeretne egy paraliai útra befizetni annak nem kell lemennie Debrecenbe....Vagy igen?
#1543552010-12-29 16:03:57 Válasz a #154354. hsz-ra
Szia Sziszinho!
Telefonon és neten is lehet náluk foglalni. Csak még nem működik az online foglalás.A befizetést utalással lehet rendezni. Mi is utaztunk már velük korrekt irodának tartom őket.
Mint egykori debreceni, hadd tegyek egy "cívis" megjegyzést: Debrecenbe nem lemenni, hanem felmenni kell
egyébként ahogy ericsike69 is írta:
... Telefonon és neten is lehet náluk foglalni....
...és van egy rakat partnerirodájuk, biztos van arra felétek is, ha jobban szeretsz személyesen foglalni. Ha megkapom a prospektust, szívesen megnézem neked, melyik az, amely hozzád közel esik.
Meg nem jartam Paralian...........es az lene a kerdesem, hogy sok magyar dolgozik ott? Mar dolgoztam Sartin, ahol sok a magyar, de jovore szivesen megprobalkoznek Paraliaval.
Szerintetek erdemes?