Sziasztok!
Segítséget kérek, idén szeretnénk Kefalóniában nyaralni, melyik utazási irodával érdemes menni? Az Imperator-t néztük, de olvasom, hogy bezártak.
Köszönöm! Éva
Kónyu? Idén ismét Kefa? hogyhogy megint oda? Úgy néz ki, idén mi is ezt szemeltük ki, csak nem utazási irodával mennénk, hanem egyénileg kocsival, úgyhogy csak szállást szeretnénk. Ezért ha valakinek van valami szuper tippje, szívesen fogadom. Nekem nem kell, hogy magyarul beszéljenek, angollal, némettel, franciával de leginkább kézzel-lábbal boldogulunk... A lényeg, hogy 3 ágyas apartman legyen, és a 3. ágy ne legyen pótágy!!! Az nem bírja ki a 130 kilós pasikat....
Tudna nekem valaki segíteni abban hogy kefalónián mennyire lehet kagylót találni?
Mi Lassi-ban voltunk és gyűjtöttünk jócskán. Igaz nem a homokos részen és nem is a parton.
A Mediteranne Hotel alatt van egy strand ami homokos, közvetlen mellette van egy rész ahol nagy kövek vannak, itt nem is fürdik senki, ez egy átjáró rész a másik strandhoz. Itt a rengetek van a vízben.
Köszönöm szépen a segítséget! Gondoltam hogy nem lesz egyszerű dolgom mert pár éve zakynthoson voltunk de ott sem láttam egy darabot sem...
Akkor ezek szerint nagy kutatómunkára lesz szükség
Sziasztok!
Idén mi is Kefaloniát szeretnénk megcélozni,érdeklődnék Tőletek,hogy Skalan melyik apartmant ajánlanátok,illetve mekkora település Skala?
Köszönettel!
Napfény
#1547002011-01-10 19:02:11 Válasz a #154697. hsz-ra
Szia!
Nem túl nagy:-)Van jó pár étterem(zömében Angoloknak kitalálva)3-4 élelmiszerbolt,talán 2 pék,autókölcsönzők,motorkölcsönzők,na és persze ajándékboltok:-)
A Kebab Haust ajánlom,ha idén is lesz 20% Grandos kedvezmény akkor nagyon megéri és igen jókat ettünk ott
Apartmanok közül nekem az Anna Apartman ami nem volt szimpi, a főutcára néz,és viszonylag sötét kicsi apartmanok voltak.A hermes apartman jó pár szobáját lefényképeztem nézd meg az albumomban.
#1547542011-01-11 15:57:33 Válasz a #154710. hsz-ra
Ha alul picit több látszana a térképből, a tengert is láthatnád
Nem nagy a város, kb akkora az egész, amennyit látsz Kriszti térképén, persze mindenfelé terjed még egy kicsit, az Anna apartman utcája a főutca, az fut le a partra. Van még egy sétányféle rész, elég hosszú, de a parttal párhuzamosan, a városmagtól távolodva (a képen jobb felé, vagyis északnak) vagy 1 km-en keresztül, itt kizárólag tavernák, szórakozóhelyek és hotelek, apartmanok találhatók. A képen alul jobbra-balra még hosszan nyúlik el a part, a bal végen (vagyis dél felé) kellemesebb, sőt a legvégén van egy igazán klassz rész, nem részletezem, majd személyesen felfedezitek