Zakynthos
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Jón-szigetek
Hozzászóló Üzenet
# 3766
Kijelentkezve--
-törölt nick 12762
Törzstag
Törzstag
1456 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#158127 Üzenet linkje2011-03-14 11:39:19 

melus16 írta:
Bitang! Majd még valakit megijesztesz icon_wink.gif

Nem az volt a célom, bocs... de azért nem semmi, ugye? icon_cool.gif

# 3767
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Melus16
Törzstag
Törzstag
1763 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#158131 Üzenet linkje2011-03-14 12:09:15  Válasz a #158127. hsz-ra Előzmény #158127

Hát tényleg nem semmi, de ilyet nem szeretnék átélni!
Mi direkt élveztük, hogy körülöttünk repkedtek a gépek, többször voltunk ezen a részen pancsolni! icon_cool.gif

# 3768
Boka
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
165 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#158139 Üzenet linkje2011-03-14 13:22:52  Válasz a #158118. hsz-ra Előzmény #158118

Szia tixi83!

Laganas strandja egyáltalán nem rossz, mi a fiammal a parton átsétáltunk Kalamakiba, ami nem nyerte el a tetszésemet. Laganas sokkal jobban néz ki. Kalamaki partja olyan, mint egy nagy pusztaság. A víz sem olyan tiszta. Ez az én véleményem.

Üdv.: Kati

# 3769
Tixy83
Aktív fórumos
Aktív fórumos
59 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#158141 Üzenet linkje2011-03-14 13:37:37 

Köszönöm a válaszokat! Úgy látom mindenkinek más tetszik. icon_smile.gif Nekem igazából az a lényeg h a víz szép tiszta legyen, ne kelljen egész nap a motorcsónakok zúgását hallgatnom, és ne egymás szájában feküdjenek az emberek...
# 3770
Szofkaja
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
49 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#158264 Üzenet linkje2011-03-15 22:46:57 

Sziasztok!
Hivatalosan is elmondhatom, hogy májusban irány Agios Sostis:) Bár most kicsit megijesztett az utazási iroda fórumán egy illető, aki azt mondta, hogy a georgina apartmantól sokat kell menni a strandokig, mert az agios sostis-i a felmelegedés miatt eltűnt már szinte. Nekünk is az a másik gondunk, mint neked Isti. Sulisok vagyunk még a barátommal és nincs meg a jogsink. Ezért reménykedtem, hogy ott közlekedő busszal be tudjuk járni a szigetet viszonylag kedvező áron. De ezekszerint nem igazán. A szigettúrára biztos befizetünk. Arra az egyre. A "fővárosba" meg eljutunk busszal. De máshova nagyon nem:( Max. ha olyan isteni szerencsénk lenne, hogy megismerkednénk olyanokkal, akik ketten vannak és mehetnénk velük kocsival. De ilyen úgysem lesz. Nem vagyok egy túlzottan szerencsés típus:) Félek attól is, hogy kevés lesz az 1 hét. Eddig mindig 12-14 napig voltam kint. Ez a repülős dolog megijeszt kicsit.Az összes közelben lévő strandon ez van?icon_biggrin.gif Repülőgép lezuhanásos fóbiám van:)

# 3771
Jutocska
Aktív fórumos
Aktív fórumos
59 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#158269 Üzenet linkje2011-03-16 09:09:49  Válasz a #158264. hsz-ra Előzmény #158264

Szofkaja! Ne parázz!! Tényleg feleslegesen aggódsz, gyönyörű helyre mentek, tökéletes lesz a nyaralás. "Bitang" dolog volt feltenni azt a repülős cuccot, nem fog senkire semmiféle gép rázuhanni!! Egyébként a repülőtér Kalamaki közelében van, Agios Sostisban a repülők egyáltalán nem zavarók, emiatt ne aggódj. Mi tavaly ott voltunk, egy a Georgia melletti apartmanban, -ami az idén már nincs a GT kínálatában-és tökéletesen éreztük magunkat. Nem igaz, hogy a sostisi part szinte már eltűnt, igaz, hogy keskeny, és kétségkívül nem a legszebb partok között van a szigeten, de a célnak megfelel, és a Georginától kb. 5 percre 2 strand is van, a helyszínen ezt majd elmondják nektek. Egyébként minden apartmantól azonos távolságban vannak a strandok, mivel az apartmanok egymáshoz nagyon közel vannak, kivéve az Ibériát, ami a laganasi strandhoz kétségkívül közelebb van, viszont a falutól is messzebb és a strandoktól is, hisz onnan kb. 15 percre van csak strand, mivel az a ház Laganas és Agois Sostis között van, a gyaloglás tehát onnan is garantált. De emiatt kár izgulni, fiatalok vagytok és ha a laganasi strandra akartok menni, egy kb. 25 perces gyaloglás nem hiszem, hogy elriaszt. Igen, a buszjárat nem ideális, és csak Laganasból mennek buszok a fővárosba, vagy Keribe..stb, de még egyszer mondom: egy kis gyaloglás csak nem akadály! Mi már 50 fölöttiek vagyunk, mégiscsak egyetlen napra béreltünk autót és összességében nagyon tartalmasan töltöttük el tavaly májusban az egy hetet. (Persze, hogy kevés az egy hét, de mit lehet tenni? Legfeljebb két hétre menni, aki teheti. De 12 napos turnusok nincsenek.) Üdv, Jutocska
# 3772
Isti26
Törzstag
Törzstag
785 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#158271 Üzenet linkje2011-03-16 09:15:53 

Szofkaja!

Nyugalom:) Nem kell azon aggódni, hogy rossz lesz mert nincsen jogsitok.. Tavaly én úgy mentem Korfura, hogy nem volt.. És még is láttam mindent amit meg szerettem volna nézni:D Azt meg soha nem tudhatod megismerkedhetsz e valakivel nyaralás alatt vagy sem.. Nekem ez sikerült tavaly.. És a mai napig tartjuk a kapcsolatot:D Sőt tök jóban lettünk.. De ez OFF téma..
Szóval.. Olvasni lehetett nem olyan messze van az apartman a parttól.. No meg ha beleolvastál a fórumba látthattad, pl Laganasban le is lehet sétálni pl a parton..icon_smile.gif Onnan meg busszal tudsz is menni a fővárosba.. Onnan pedig tovább:)
Hát.. Ha majd hazajöttél el tudod mondani elég volt e az egy hét mindenre:Dicon_biggrin.gif Nem hinném, hogy minden strandon ez lenne. Szerintem tök jó amikor fekszel a strandon és a fejed felett húz el a repülő..icon_smile.gif Bár nem tudom Zakyn ez, hogy van:)

# 3773
Ancsa0302
Aktív fórumos
Aktív fórumos
152 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#158272 Üzenet linkje2011-03-16 09:21:33  Válasz a #158264. hsz-ra Előzmény #158264

Szia!

Örülök hogy sikerült lefoglalni,azt viszont sajnálom hogy nem a 3.turnusban utaztok, nem sikerült rábeszélnem (GT fórum) icon_lol.gif
De azért lehet látjuk egymást majd a szigeten icon_smile.gif
Egyébként ha jól emlékszem Schumy77 is a 2.turnusban utazik,de olvass vissza,ott írja valahol icon_smile.gif
Már csak alig több mint 2 hónap és indulás icon_smile.gif elrepül hamar icon_razz.gif

# 3774
Szofkaja
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
49 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#158288 Üzenet linkje2011-03-16 14:28:54  Válasz a #158272. hsz-ra Előzmény #158272

Sajnálom én is:( De nekünk mindenképp ez volt a jobb időpont. Kicsit fura lesz belerázódni, hogy nem lesz kocsi a fenekem alatt:D Eddig mindig mindenhol kocsival vagy repülővel voltam, ha repülővel akkor meg ott béreltünk kocsit. De most idén nem lesz jogsis velünk. Úgy mindig be tudtunk járni mindent. Majd feltalálom magam, ill. tájékozódásban inkább az uram szerintem:) Igen, annyira örülök, hogy már nemsokára megyünk. Ebből a szempontból is új dolog ez, mert ált. mindig augusztusban voltam nyaralni. Már lélekben össze is pakoltam és indulnékicon_smile.gif Ja még annyit, hogy nekem van útlevelem, de a páromnak nincsen. Nagy gáz, ha nem csináltat ezért külön és személyivel jön?
# 3775
Szofkaja
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
49 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#158297 Üzenet linkje2011-03-16 15:45:03  Válasz a #158272. hsz-ra Előzmény #158272

Majd szólj, hogy mit írt vissza a grandtours az ülőhellyel kapcsolatban! Mert akkor én is írok nekik. Az én barátom is majdnem 2 méter+ különben is gyűlölök nyomorogni a buszon. Remélem szerencsénk lesz és marad ki sok hely:) Az lenne a lehető legjobb.
# 3776
Ancsa0302
Aktív fórumos
Aktív fórumos
152 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#158315 Üzenet linkje2011-03-16 17:54:43  Re:

Szofkaja írta:
Majd szólj, hogy mit írt vissza a grandtours az ülőhellyel kapcsolatban! Mert akkor én is írok nekik. Az én barátom is majdnem 2 méter+ különben is gyűlölök nyomorogni a buszon. Remélem szerencsénk lesz és marad ki sok hely:) Az lenne a lehető legjobb.

Visszaírni szerintem nem fognak,majd a buszon derül ki,hogy megkapták-e a srácok,vagy nem icon_smile.gif De a szobákat illetően rendesek voltak,szerintem ha nem lesz fizetős utas az adott ülőhelyre a buszon,akkor biztos ebben is segítőkészek lesznek icon_smile.gif
Egyébként meg tizenkettünk közül csak fog valaki olyan helyen ülni,ami jó lesz nekik icon_lol.gif
Már alig várom hogy menjünk icon_redface.gif icon_razz.gif

Egyébként a személyis határátlépésre én rákérdeztem az ibuszban (rajtuk keresztül intéztük az utat), és azt mondták,hogy semmi akadálya nincsen tavaly június 12.e(ha jól emlékszem a dátumra) óta.
Viszont nem volt túl megnyugtató a GT fórumon a hölgyemény,hogy "visszavonásig" érvényes,mert elég egy rossz szó részünkről és máris útlevél kell icon_smile.gif Mindenesetre egyikünknél sem lesz útlevél, mivel biztosítottak minket arról,hogy nem kell... Miskolcra elég gáz lesz visszasétálni a határról icon_lol.gif icon_rolleyes.gif icon_smile.gif Viccet félretéve, szerintem nem lesz semmi gond, Szerbia is jó oldalát akarja mutatni az EU felé,és szerintem nem vonják ezt vissza... legalábbis nagyon ajánlom nekik icon_razz.gif icon_cool.gif icon_lol.gif

# 3777
Isti26
Törzstag
Törzstag
785 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#158355 Üzenet linkje2011-03-16 21:52:13 

Kiváncsi leszek ki lesz ott a buszon a fórumozok közül július 9-16.-ai turnusban..icon_biggrin.gif Élménybeszámolókat várjuk majd az első turnustól..icon_biggrin.gif
# 3778
Györgyi2
Aktív fórumos
Aktív fórumos
81 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#158444 Üzenet linkje2011-03-18 14:31:56  Válasz a #158355. hsz-ra Előzmény #158355

Mi a férjemmel az első turnussal megyünk. Remélem nagyon jó lesz, már alig várjuk az utazást, mindennap erről beszélünk!
Megírjuk majd a tapasztalatokat, de bizonyára nem lesz semmi gond!

# 3779
Isti26
Törzstag
Törzstag
785 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#158464 Üzenet linkje2011-03-18 22:18:54 

Köszönöm szépen Györgyi2! Legalább a fórumozok tudják mire készüljenek a szigettel kapcsolatosan:Dicon_biggrin.gif
# 3780
Isti26
Törzstag
Törzstag
785 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#158472 Üzenet linkje2011-03-19 10:06:53 

Sziasztok!

Volt valakinek olyan élménye, hogy nem tudta a vízről is megnézni a Navaggio öblöt? Nem ment oda hajó a nagy hullámzás miatt?icon_smile.gif

Üdv:
István

KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Jón-szigetek
<   1 2 3 ... 251 252 253 ... 490 491 492   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu