#1594352011-04-03 00:05:32 Válasz a #159399. hsz-ra
Miti!
Ha átjössz értünk kocsival, már megyünk is Sajna nekünk nincs jogsink, ezért utazunk szervezetten
Kindra!
Pazar a kilátás Nidrire és a tengerre a Neochori faluba vezető útról is (mi voltunk fenn gyalog és stoppal is). Érdemes, autóval kb. 10 perc.
#1594362011-04-03 00:21:53 Válasz a #159435. hsz-ra
Őt is Neochori olivaligateiben találtuk:
Meg őt is:-)
Ez meg a kilátás:
Ijesztgetés az úton:
Útonálló:
Highlander:
Zöldségeskert:
Faluvégén kurta templom:
VÉGE:-)
Szép napot mindenkinek,
szeretném a véleményét kérni olyanoknak, akik jártak már több olyan görög szigeten, ami autóval elérhető.
Vajon Korfun, vagy esetleg más, autóval megközelíthető szigeten, vagy esetleg a szárazföldi részen van-e olyan szép a tenger, mint Kefalónián, vagy Lefkadán.
Mi ugyanis e két szigeten jártunk, és itt olyan színekben, a kék olyan árnyalataiban tündöklik a tenger, hogy csak akkor mennénk máshová, ha ott valami hasonlóban van részünk.
A színeken kívül az is csodálatos volt, hogy akár homokos, akár szezámkavicsos parton is voltunk, a víz mindenhol kristálytiszta volt, még ott is, ahol nem mélyül hirtelen.
Szeretünk minden nap más-más strandra elmenni.
Ilyen szempontokat figyelembe véve hasonlít-e más hely ehhez?
A gyerekek abban a korban vannak, hogy most az egyéb látnivalók fontossága háttérbe szorul, gondolok itt városnézésre, műemlékekre, stb. Most a legfontosabb a tengervíz, amiben lehet úszkálni, sznorkelezni, stb.
Elnézést, ha más topicban is találkoztatok már a kérdésemmel, mert több helyen feltettem, mivel az idő sürget, lehet, hogy idén újra lesz lehetőségünk ilyen útra, és egyéni utazást megszervezni időigényesebb, mint utazási irodán keresztül.
Tavaly anyagi okok miatt sehol nem voltunk nyaralni, de 2 éve saját szervezésben Kefalónián nyaraltunk, készítettem is beszámolót a Hellasz.hu-ra.
Tökéletes nyaralás volt, attól félek, ha máshova mennénk, nem tetszene ennyire.
#1595342011-04-04 19:48:03 Válasz a #159498. hsz-ra
Az a bizonyos pók nem volt nagyobb, mint 2 cm, és a fakultatív kiránduláson fotóztam a Nekromantionál, egy másikat is láttam Meganissin, tehát a szigeten nem találkoztam vele. A kígyóféléről is kiderült, hogy egy ártalmatlan siklóféle, és csak mélyen egy kis hegyifalu végében lévő olivaligetbe hatolva egy pislantásnyi nyugalmat keresve futottam bele, ugyanitt jött szembe a teki is. Szóval a parton nem nagyon fogsz találkozni ilyenekkel.
Jujj... "köszi"
xDD Nem is akarom tudni hol élnek ilyen csúfságok, csak én ne lássam... jöhet akármilyen kígyogyó, gyík vagy csúszó-mászó, csak ezek a potrohos ízelt lábúak nem jönnek be...
De a teki engem is nagyon felpörgetett, remélem mi is láthatunk legalább egyet