#1596052011-04-05 21:37:00 Válasz a #159591. hsz-ra
Szia Miti!
Olvastam, hogy kint élsz Lefkadan, Nidriben. Június 26-tól egy hetet a Studio Pinelopiban foglaltam szállást nagyon jó áron. Olyan klassznak tűnik, tengerre néző, esetleg ismered?
#1596302011-04-06 12:56:55 Válasz a #159605. hsz-ra
Szia Relax! Nem ismerem ezt az apartmanházat! Remélem jó lesz és remekül fogjátok magatokat érezni itt a földi Paradicsomban!
Ha bármire szükségetek van (info, segítség) keressetek nyugodtan!
Miti
ok,akkor konkrétabban: Nidriből busszal/autóval Athénba mennyi idő az út?
esetleg saját szervezésben volt-e már valaki aki ilyen módon látogatott el a görög fővárosba?
vagy van irodán keresztül is, ott helyben ahol lehet foglalni helyeket?
#1597322011-04-07 23:27:29 Válasz a #159724. hsz-ra
Hogy tervezted? Egy napos kirándulás keretében? Mert az úgy szerintem értelmetlen lenne a távolság miatt. Mire odaérsz, fordulhatsz is vissza. Ha esetleg eltöltesz ott pár napot, úgy igen.
Relax,igen, egy naposra gondoltam/tunk,mivel 1 hetet leszünk csak Lefkadán,és az nem elég.
Csak reménykedtem abban,hogy valaki ír egy olyat,ami meggyőző,sajna én is úgy érzem hogy
felesleges odautazni ha utána jöhetsz is vissza. Gondoltam hátha akad valaki aki az ellenkezőjét
írja. Mind1,ha más nem lesz,max 1 éjszakát eltöltünk valahol.
Szerintem magára Lefkadára kevés az 1 hét. Mikor mi voltunk, eszünkbe sem jutott hogy annyit utazzunk Athén miatt. Majd most Toloból megnézzük. De ahogy ti gondoljátok.
Új vagyok ezen a fórumon, próbálok visszaolvasni, de légyszi segítsetek, hogyan lehet eljutni Lefkadára saját szervezésben.
Verka! Neked olvastam a beszámolódat, hogy Athénig repülővel mentetek és onnan autót kölcsönöztetek és 450 km az út. Más lehetőség nincs? Közelebb nincs repülőtér???? Azért ez nem semmi távolság egy repülőút után.
Amúgy írtam már egy apartmannak, lenne is hely augusztusban nekünk, már csak az utat kellene megszervezni. Ja, a másik, hogy elég gyér az idegen nyelvtudásom( angolul gagyogok valamit), neki lehet így vágni egyéni szervezésben? gondolok itt repülőtér, kölcsönző, apartman, ahol meg kell értetnünk magunkat.
Bocsi, hogy ilyen kérdéseim vannak.
#1597492011-04-08 15:12:11 Válasz a #159745. hsz-ra
Taccota!
Ha egy hét Lefkadból elveszel két napot Athén miatt ("egy éjszakát eltöltünk valahol"), akkor se egyiket, se másikat nem tudod igazán kiélvezni. Lefkadán is rengeteg a gyönyörűség, no meg ott van Meganissi szigete is! Nekem anno régi álmom volt Athén, és sok évet vártam, amíg lett lehetőségem több napra oda menni. Nem bánom, hogy nem csak kutyafuttában láttam, nem bánom, hogy vártam, és nem kurtítottam meg helyette korábban más utat.
Persze, ha mindenáron Athén a cél, akkor úgyis menni fogtok!
Ja, a másik, hogy elég gyér az idegen nyelvtudásom( angolul gagyogok valamit), neki lehet így vágni egyéni szervezésben?
Én biztos nem mernék, de hál' isten, hacsak nem leszek nagyon szenilis, nem is kell majd soha. Szerintem sokan nekivágnak egyébként úgy is, én kellemetlenebbnek, macerásabbnak, nehézkesebbnek érzem, de nyilván kivitelezhető.