Akkor ez nem fog összejönni... 27 éves vagyok! Hát mert barátnőm nincsen, barátomnak meg nincsen rá idén keret.. Így maradtam magamban:D Mivel szerettem volna kimenni megyek is.. Nem okoz gondot:) Tavaly is jól feltaláltam magam egyedül Korfun.. Idén sem lesz ez máshogyan Zakynthoson:D
Megvannak a tervek a fejemben mit kell látni..
Mi is annyi idősek vagyunk. Ha esetleg összejössz egy görög hölggyel, ugye meghívod a fórumozókat és minket a bazi nagy görög lagzira? Milyen terveid vannak, mit nézel meg?
Szia Isti!
Laganasból Keribe könnyedén eljutsz busszal, mivel Laganas és Agios Sostis a Keri vonalon van, úgy, hogy közvetlenül lehet menni oda és vissza is. elég gyakran jár is is a busz, kb 1/2óránként. Gerakashoz át kell szállni, de nem biztos, hogy ez olyan nagyon horroros. Ajánlom megnézésre az albumomat. Van benne sok kép a szigetkerülő hajóútról is.
https://picasaweb.google.com/sz.cilla/Zakynthos#
Még javaslom, hogy olvasd el a beszámolómat az avatarképem alatt a beszámolóknál a "Kék öblök szigete" címmel.
Jó készülődést!
Üdv: Josza
Persze mindenképpen:D De én azt hallottam, hogy a görög nők nagyon szőrősek:D Ha lesz lagzi minden fórumozó vendég lesz egy bazi nagy görög lagzin:D
Hát Navaggio mindenképpen.. Keri is a tervek között van.. No meg Alykes, Alikanas.. Vassilikos félszigeten lévő helyek:) Gerakas, Porto Roma, Porto Zorro.. Ha jól láttam ezen a részen van a Banana beach.. Ezt ajánlották is nézzem meg:) Argassi is lehet belefér a programba.. Ha nem akkor az kimarad.. Laganasba és Kalamakiba meg a parton el tudok sétálni:)
Persze fakultatív program sem marad ki.. 3 programot néztem ki magamnak..
Ti mit fogtok megnézni? Mit terveztek?
Köszönöm szépen a segítséget:) Nagyon jó hírt írtál nekem:) Egyből még jobban rá lettem kattanva a túrázásra:D
Remek:) Akkor még sokat sem kell várni a buszra:D
Nem baj.. Majd átszállok Gerakashoz:D Kezdem majd Porto Zorronál és onnan megyek le szépen Gerakasig:D Sok szép helyet láttam ott.. Fényképek alapján
Meg is nézem a fényképeket.. Szigetkerülő körútra mindenképpen szeretnék menni:)
Te nem 1 hétre mész?
Mikor fogsz leülni egy taverna napernyője alá és elkortyolgatni komótosan egy frappét?
Hova ez a nagy rohanás? Görögországba mész, nem?
De igen 1 hétre megyek:D
Óóó.. Megoldjuk az is belefér majd:D Kerítünk erre is időt
Nem rohanok.. Tudom tudom ráérősen mint a görögök.. De ha látni szeretnél mindent akkor kicsit sietni kell:D Ez a magyar mentalitás
...Naplemente Keriben, az óriási zászló és a kilátó
( Ha szerencsétek lesz, valóban a NAGY zászló lesz felhúzva, amikor mi voltunk, csak egy kisebb volt a helyén. )
Szerintem a Kefalóniai- kirándulás drágább, mint amit írtál, nekünk 55€ lett volna az irodával, de ha tehetitek inkább egy teljes nyaralást érdemel.
A robogó árakat sokallom, ha több napra bérelitek, feltétlen alkudjatok!
Sziasztok!
Én már régebben voltam Zakynthoson, de arra még emlékszem, hogy jóval olcsóbb volt, ha kinti irodánál fizettünk be fakultatívra, mint ha magyarnál tettük volna. Így is értünk jöttek a szállásra, annyiban volt más, hogy nem volt magyar idegenvezetés. Lehet, hogy ez az árdifferencia még most is megvan, így akinek van nyelvismerete, ne kapkodja el a dolgokat!
Mi elmentünk a Kefalóniai útra is, egyrészt szeretünk hajózni, másrészt meg jó volt ízelítőt kapni egy másik szigetből.
A teknős-hajós dologhoz meg annyit, hogy nincs "teknősgarancia", tehát ha valaki csak ezért megy, könnyen lehet, hogy csalódni fog. Nekünk volt viszont két nagyon klassz "ússz ki a partra" megállónk, no meg ringatóztunk a barlangokban...
A teknős sziget pontosan hol helyezkedik el és oda honnan indul hajó? A szigetkerülő buszos túra melyik városból indul? A disco sziget hol van pontosan? A Szigetkerülő hajókirándulás (szigettúra) (3 helyen áll meg) 22 Euró / fő éri meg jobban Navaggio öböl nézés (3 órás) 15 Euró / fő? Honnan indul az egész napos hajó kirándulás, melyik városból?