#1625042011-05-19 08:55:18 Válasz a #162456. hsz-ra
Gyerekek én tavaly voltam, a part álomszép nem fogtok csalódni ezt garantálom, ugyis nagyon sok strandot be fogtok járni, Xigia kénes strandját ki ne hagyjátok meseszép...
Már biztosan csomagoltok:))
Nagyon jó utat,és nagyon kellemes nyaralást kívánok naktak!!
Kívánom,hogy rengeteg örömteli percetek legyen ezen a szigeten,és gazdag élményekkel térjetek majd haza!!!
Bízom benne,hogy mire Ti leértek,addigra rendberakják a partokat,és minden szép tiszta lesz!!Várunk Titeket az élménybeszámolóval!!!
Schumy,Szofkaja gyors és jó buszutat Nektek, legyen jó idő rátok,érezzétek nagyon jól magatokat,ha tehetitek nézzetek fel zakyról is És majd integetünk egymásnak jövőhét szombaton
Köszi a jókívánságokat mindenkinek!
A pakolás már megy ezerrel, zárás előtt még sikerült besurranni 1-2 boltba az utolsó fontos holmikért
Amint netközelbe tudok jutni kintről, írni fogok ide.
Az utánunk indulóknak pedig jó készülődést. Ez a buszozás lesz durvaság...
Már nagyon jó idő van, ma legétünk egy kicsit.
A partot állítólag az utolsó pillanatban fogják kitakarítani. Nagyon sok már a turista, a napokban megszaporodtak , a repülők gyorsan követik egymást.
A hajókirándulás szerintem csak a Navaggio miatt éri meg, gyönyörü volt. Nekünk a buszos jobban tetszett, nagyon szép helyeken jártunk. Zakyntos városba is érdemes busszal beutazni nagyon szép.
Sajnos holnap letelik a nyaralás, és indulunk haza. Nagyon fáj!!!!!!!
Mindenkinek jó nyaralást kívánok és majd otton folytatjuk az eszmecserét.
Sziasztok Györgyi
Sikeresen megérkeztünk, 30 fok legalább, senki ne aggódjon idő miatt. Vízbe ma befutottam szívbaj nélkül, még kellemes is ebben a melegben, egyáltalán nem hideg. Program lehetőségek vannak, unatkozni nem fogtok.
Az tök jó.. Akkor kellemes nyaralás elé nézel:D Jó melegben:)
Bátor vagy.. Bár így gyorsan megszokod a hideg vízet..
Nem baj az.. Szerintem senki nem is szeretne unatkozni..
Kellemes nyaralást neked! Sok napot és jó meleget!!
Várjuk majd a beszámolót..
#1628812011-05-22 14:42:08 Válasz a #162804. hsz-ra
Szia Schumy!!
Örülök,hogy rendben megérkeztetek,és hogy ilyen jó idő fogadott!!
Kívánom,hogy a teljes nyaralásotok alatt min.ilyen remek idő legyen!!Jó pihenést!!
Lenne viszont két kérésem!!
Írnál majd esetleg a fak.programokról,csak néhányszót,hogy a hajókiránduláson és a buszkörúton kívül milyen lehetőségek vannak?Illetve ha esetleg látsz valahol motorcsónak bérlést,megnéznéd hogy mennyibe kerül?,Persze csak akkor írj,ha lesz kedved és időd netezni!!