#1625772011-05-19 14:27:49 Válasz a #162308. hsz-ra
Tavaly elég sűrűn nézegettem a honlapjukat, majdnem velük utaztunk, de én nem emlékszem, hogy lett volna kombi út Thassosra. Máshová volt, azt tudom, de ide nem. Szerintem, ez idei újítás, de azért mérget nem vennék rá.
#1633092011-05-26 17:08:31 Válasz a #163306. hsz-ra
Van medencéje elég jó néz ki de ha nem autóval mentek vagy nem bérelsz semmit akkor messze van Skala Potámiától 1.5 km a város és ez kicsit húzos strand ügyileg is és vacsora ill.esti sétákhoz is meg este sötétben való botorkálásokhoz is
Legutóbb papamaci szerkesztette (2011-05-26 17:15:49), összesen 1 alkalommal
Szia feripapu üsd be a keresődbe én épp tegnap nézelődtem nagyon szép hely csak messze van mindentől 20 perc séta a part
Köszi, aranyos vagy de félreértetted... Részemről mindent megtaláltam róla a Google-bácsi segítségével, csak nem szeretem, ha valaki csípőből segít, ha nem tud semmit, akkor is. Ezt szerettem volna finoman érzékeltetni, de ezek szerint nem sikerült.
Na látod, erre van az a felugró ablak, ami összezavart, hogy figyelj oda, s ne írj semmitmondó üzenetet, mint pl. ez is, vagy jelentsd a csak erre váró moderátoroknak, ha ilyet találsz, mint az enyém. Ha ezek után sem lesz itt rend, hát soha.