Nem tudom melyik gyrososra gondolsz a főtérnél...?
Mi a sarkon ettünk a patikával szemben, az nagyon finom volt.
Ott tényleg volt egy fiatal lány.
Mellette az öreg néni sütögette az édes golyókat.
Valahol még videót is láttam róla.
Ha olyan lesz a gyros mint tavaly, akkor tudom ajánlani mindenkinek.
Mi biztos beülünk az idén is.
Ha legközelebb arra jártok , kóstoljátok meg.
Nekem egy kicsit jobban ízlett mint az Ovelix-ben.
Na majd csuklassz emiatt is.
Majd ha ott kajálunk és finom, akkor gondolok rátok hogy de ennétek belőle. Valószínűleg ott lesz nálam a mazsolabor is.
Mert hála a pontos leírásodnak, azt ott szerzem be!
Remélem ha más nem jövőre ismét eljutok Sartira. Megmondom őszintén ma egy csomó Sartis videót néztem az egyik videomegosztón és bizony elszorult a szívem.Nagyon megszerettem és nagyon bízom benne, hogy még eljutok oda, akkor biztos meglesem a kislány főztjét
Bár fini gyrost ettem valahol az Ovelix közelében is, ott egy magyar manusz volt a felszolgló. Sassos gyrosát nem kóstoltam meg.
Vannak akik kivisznek ilyen kisbusszal a Narancspartra. Minket 6euroért vittek ki, és azt hiszem 4órát lehettünk kint. Hoztak-vittek. Ez így nem volt olyan rossz
nagyon jó nyaralást kívánunk!!
a viz csobbanásra már most is alkalmas:D
most néztem 19 20 fokos!!
és melegszik!!
várjuk az élménybeszámólóóóóót!!!
szia
Már csak 11 nap az indulásig.Jó utat azoknak akik nemsokára indulnak.
Én amúgy azt tanácsolnám nektek akik a narancspartra mentek,jobban megéri motort bérelni,mert úgy osztod be az idődet ahogy te szeretnéd.
Mi újság erre? na én még nem léptek a kölcsönadási szerződés ügyében, majd ezután.
Beszéltem a diassal, megnézték, tuti klímásat kértünk rajta van ez pozitív. Mikor mondom neki, hogy volt aki a diassal volt (innen a Márta) és nem klímás volt. ERRE A NŐCI:AKKOR NEM A SARTI BEACHBEN VOLT, MERT OTT MIND KLÍMÁS!