Nem egyszerű nektek ez a klímás dolog...
Megnéztem a tavalyi képeinket... igaz a főépület nincs rajta teljesen egy képen sem... de pár helyen látszanak a klímák kinti egységei.
De nincs mindenhol. Nem tudtam megállapítani hogy hová tartozhatnak....
De inkább a jó oldalait keressétek Sartinak.
Ha megérkeztek, sétáljatok ki a Sarti Beach-nél a tengerpartra...
olyan gyönyörű kék vízet ritkán látni... szemben az Athos hegység emelkedik ki a tengerből.. szóval fantasztikus a látvány... nem a klíma fog egyből az eszedbe jutni....
Most olvastam.... a Nei Pori hozzászólásoknál.... fel a fejjel!!!!
Mire mentek addigra remélhetően nyugodtabb leszel!
Maximálisan élvezzétek ki azt a 2 hetet!!!
A Renata a Ovelix-szel párhuzamos utcában van, arrafelé, amerre a kalóztanyára mennél. A sarkon található a Karpouzaki koktélbár. Nagy tábla van kinn és fa borítású pultja van. A táblán egy sütőrúdra felszúrt gyros látható és oda van írva, hogy Renata. A képeim között megtalálod, így könnyebb lesz megkeresni. Igen amit írtam sajnos teljesen váratlanul ért, senki nem tudott róla, így fel sem tudtam készülni, de most a nyaralás miatt egyelőre nem tudok lépni, várom, hogy visszaérjek, addig meg nézelődöm hátha akad valami. Szerencsére sokan próbálnak segíteni, így talán szerencsém lesz. Mindenesetre most főleg a nyaralásra koncentrálok és a jó hangulat kedvéért ma felbontottam az utolsó doboz Mythosomat...
Gyulám igazad van teljesen! De látod az ellentmondásokat. Ma is futottam egy kört, a dias, a közvetítő azt mondja van, de fizetős ! Ok! Semmi gond tudom!
Ti akik voltatok ,és a kinti képviselő meg azt , hogy nincs.
Akkor most van vagy nincs?
Ebből a legcarabb, hogy ugye én választottam a másik családnak is. Semmi kikötésünk nem volt, még csak település se csak ez és ez is ellentmondásos.
Én az a típusú vagyok, hogy szeretek mindent készre intézni, nem szeretem a meglepit (csak ajándéknak). Voltam én nem klímásba augusztusba Neo-poriba, hát döglés volt , nem lehet pihenni.
Fel kellene venni a kinti partnerirodával a kapcsolatot, és kijárni egy, vagy két klímás szobát. Valamiféle furfangot ki kellene találni. Amit akceptálnának.... Szerintem van ott annyi rugalmasság.....
Stavros és Sarti szerintem olyan 120-150 km-re lehet egymástól...
Kb. 2 óra út kocsival.... de lehet több is.
Marmarasba érdemes ellátogatni, erről sokszor írtam. Már maga az utazás is kalandos, főként ha valaki közelebbről is meg akarja tekinteni az anyaföldet, ahogy majdnem én is tettem Ott a kikötő közelében van az a gyrosos amiről beszéltem, asszem Port a neve, de biztos megtaláljátok Van még egy remek fagyizó is, ami a fő úton van és a kerthelység belóg a tengerbe és csodálatos kilátást biztosít
Ginginke!
Mi is tavaly voltunk a Sarti B. apartmanban a Diastól a főépületben és az ő ap.-ban se klíma se TV. Az épületen van klíma de az biztos más irodáé.mert a feljárat is máshonnét van. Mobil klímát lehet, hogy lehet kérni. A Wifi az 10E/hét amint írod.
Csilla!
Én is szeretek idehaza mindent letisztázni, hogy kint mire számíthatok és én is tiszta ideg vagyok hogy mi lesz a meg lepi. Most is kérdezgetek mindenkit, hogy Stavrosban mire számíthatok, tehát nagyon megértelek.
Mi nem hiányoltuk annyira a klímát. Csak pozitívan! A tenger mindenért kárpótol!
Fel kellene venni a kinti partnerirodával a kapcsolatot, és kijárni egy, vagy két klímás szobát. Valamiféle furfangot ki kellene találni. Amit akceptálnának.... Szerintem van ott annyi rugalmasság.....
Stavros és Sarti szerintem olyan 120-150 km-re lehet egymástól...
Kb. 2 óra út kocsival.... de lehet több is.
Szia Drága! Felvettem, ők mondták, hogy nincs klíma.
Köszi! Csak azért kérdezem, mert ismerősök pont ott lesznek mikor mi Sartin.
Majd legyezzük őket!
Állítólag azért nincs klíma, mert ott a szobák jól szellőznek....
A tenger kékségére koncentráljatok! Meglátjátok maga a csoda....
Tavaly mi is kalandos dolgok után jutottunk Sartiba...
Ráadásul az út is kb 21 óra hosszú volt...
Szaloniki után beleszaladtunk a szabadságukra induló Görögökbe....
Nem is akarok emlékezni rá...
Szaloniki-Sarti kb. 4-5 óra volt... 35 fokban
Nagyon ki voltam bukva, de amikor megláttam a partot és a kék vizet, (amibe azonnal belevetettem magam) minden mérgem elillant!
Hm.....Mennyibe fog fájni nekem egy autó bérlés Sartin?Mert muszály egy kocsi,hogy eljussak Thessalonikibe egy csavargásra veled Sancho!
Aki bérelt már autót szívesen várom az infókat mert eddig ez kimaradt.......