#1653382011-06-13 12:04:54 Válasz a #165197. hsz-ra
Szia Vaczsaci! Hát úgy néz ki,hogy 28-án mennénk,bár még nem foglaltuk le a szállást várom a véleményeket a Marianna apartmanról,de úgy látszik senki nem volt ott Ti mikor mentek? Lefoglaltátok már?
#1653472011-06-13 12:53:53 Válasz a #165300. hsz-ra
Mylo!
Klassz lett a kis video Ínycsiklandozóak voltak a kaják Láttam volt valamilyen tengeri herkentyű tál is Az utolsó képen látható nem kis méretű pizza is felkeltette az érdeklődésemet Jó volt látni azokat az éttermeket és a partot is, amit néhány éve én is láttam és nem is olyan sokára ismét láthatunk
#1653482011-06-13 12:56:49 Válasz a #165328. hsz-ra
Pinga!
Köszi szépen, reméljük tényleg odatalálunk Az éttermet majd lehet, hogy megtekintjük, bár nem tudom mennyire lenne szerencsés a melegben söröznöm, miközben robogót vezetek Tavaly nem mertem megreszkírozni, még józanul is majdnem elpereceltünk
Néhány éve szintén Nei Poriban quadot béreltem, akkor azért lecsúszott útközben egy üveg söricilin De annak azért 4 kereke volt
Köszi a képeket, nagyon jó volt nosztalgiázni! Sok kép olyan volt mint amikt én fotóztam
Akkor valószínűleg hasonló az érdeklődési körünk,mert ezt mind a párommal készítettül!
Sancho!
A tengeri herkentyűk rabja vagyok!!
Kint gyros és e rákok!!!
Azt a méretes pizzát pedig a Vulcano-ban rendeltük 10 euro-ért!
De ketten éppen megbírtuk enni....három emberes a pizza!!!!
Azt meg tudja nekem valaki mondani,hogy Zeusz kádjához,hogy tudunk eljutni???
úgy tudom nincs messze ,de azt ,hogy merre menjek.....passzolom!!
KÖszike!
#1653522011-06-13 14:40:39 Válasz a #165351. hsz-ra
Valóban nincs messze (bár minden relatív); Nei Poritól kb. 28 km. Litochoro főteréről lehet eljutni oda egy erdei ösvényen. Nem emlékszem, hogy ki lenne táblázva, de a főtéren már szinte bárki megmondja, merre kell menni.
Szia Jamasz!Ugyanazt ettük mint Olympic Beachen !Végül is nem tudják elrontani!A véleményem és bocsi minden fanatikus Nei Pori rajongótól!A tenger szép tiszta,hosszú,széles ez gyönyörű!Az árak olympic Beach-hez sokkal drágábbak ,sok az étterem szinte végig csak az van a parton!A gyerek egy kicsit unatkozik mert hiába van itt a part nincs játszótér.Persze érdemes körülnézni ebben az országban ,de nekem árban jobb Olympic Beach,és a központja is kellemesebb!!
Szia Buda! N.Poriban 4 jatszoter is van. + a parton is van tobb ugralo is.
Szia jamasz!Van játszótér tudom de nem a part közelében van.Az ugráló pedig késő délutántól üzemel 3 euró,és már voltunk!Biciklit is béreltünk 3 főre 1 óra 6 euró volt!
#1653612011-06-13 15:46:25 Válasz a #165360. hsz-ra
Szia Buda!
Van olyan pedig...Az Andonia apartmannal szemben..a parttól a játszóteret csak a sétány választja el...az pedig nem sok....!
Egyébként abban a 32 eurós kajálásban mi volt benne,hányan ettetek?Mert mi ketten 18 euróból vacsiztunk meg tavaly....És nem hiszem ,hogy ennyivel drágább lett volna!
Szia Niki22!Mi vaczsaciék után megyünk a Mariannába,így aztán szerintem te rád esik az a nagy feladat hogy minket tájékoztassál hogy milyen az apartman.Elég régóta vagyunk fenn itt a fórumon,de nem emlékszem olyanra aki indulna mostanság ebbe az apartmanba.Én azért választottam ezt az apartmant mert közelebb van a központhoz,aztán majd kiderül.Nem gondolnám hogy túl rossz lehet,hiszen az utazási irodáról is csak jót lehet olvasni.Mi is most megyünk először,így aztán én is nagyon be vagyok sózva!Majd szóljál hogy mire döntöttél!
#1653672011-06-13 17:00:37 Válasz a #165362. hsz-ra
Szia Tallér! Még nagyon gondolkozunk,hogy mi legyen és hova Ti melyik utazási irodával mentek? Ha oda megyünk mindenképp tájékoztatlak a dolgokról és a helyről
Üdv
#1653742011-06-13 17:37:05 Válasz a #165338. hsz-ra
Szia Niki!
Melyik hónap 28-án mentek? Mi augusztus 8-án, tehát biztos utánatok, így tőled tudjuk meg a Mariannáról a véleményeket. Mi még januárban lefoglaltuk a GT-irodánál. Ez valóban közel van a központhoz, mint tallér is írta, én meg tapasztalatból tudom.
Szia Tallér! Még nagyon gondolkozunk,hogy mi legyen és hova Ti melyik utazási irodával mentek? Ha oda megyünk mindenképp tájékoztatlak a dolgokról és a helyről
Üdv