#1677642011-06-29 17:07:51 Válasz a #167723. hsz-ra
Szia Csillag60!
Természetesen nagyon szívesen várunk Titeket is Majd még pontosítunk az időponton. Egyelőre ez van betervezve, amit írtam, de majd még Mylo-val is pontosítunk.
Zaki876 kérdésére:
"Közeli" látnivalók lehetnek még Dion (romok, múzeum), illetve az Olymposz, no meg a Tempi-völgy. De ezek már inkább autós látnivalók (gyalog egy nap alatt sem érsz oda, motorral meg úgy tudom nem lehet átlépni a megyehatárt). Egyik sincs messze (25-50 km), de ehhez szerintem már autó kell.
Zaki876 kérdésére:
"Közeli" látnivalók lehetnek még Dion (romok, múzeum), illetve az Olymposz, no meg a Tempi-völgy. De ezek már inkább autós látnivalók (gyalog egy nap alatt sem érsz oda, motorral meg úgy tudom nem lehet átlépni a megyehatárt). Egyik sincs messze (25-50 km), de ehhez szerintem már autó kell.
Sziasztok Dion-ba és a Tempi völgyébe is elmehetsz a kölcsönzött robogóval! A motor kölcsönző fog adni egy fénymásolt térképet és azon pirossal be van jelölve meddig mehetsz. Az autópályát itt sem használhatod, de ellehet jutni a pályával párhuzamos úton mindkét helyre. Aki bérel mocit feltétlenül menjen fel POROI-ba megéri. Tettem fel az albumba képeket a motor kölcsönző is látszik rajta őt keressétek egy picit tud magyarul rendes csóka.
Szia Sancho!
Mivel mi pénteken indulunk már nem " találkozunk " mert épp váltjuk egymást, Probléma mentes utat és nagyon jó nyaralást kívánok nektek!
Természetesen a többieknek is akik most indulnak!
Hazaérkeztünk. Sajnos nem sikerült találni 18 csillagos Metaxa-t, lehet már nincs is ilyen. Sebaj, hoztunk helyette másfajtát. Bár néhány dolog miatt nem volt felhőtlen a nyaralásunk, azért mégis csak jó volt Nei Poriban.
Természetesen nagyon szívesen várunk Titeket is Majd még pontosítunk az időponton. Egyelőre ez van betervezve, amit írtam, de majd még Mylo-val is pontosítunk.
#1678062011-06-29 22:01:35 Válasz a #167801. hsz-ra
Jamasz!
Ha arra jársz, akkor természetesen. Szerintem sokan vagyunk úgy, hogy akik együtt megyünk ki fórumtársak, szívesen megismerkedünk személyesen is és egy jó Mythos mellett el lehet mindenféléről beszélgetni. Remélem tényleg sikerül összehozni, mert tavaly is hatalmas volt a lelkesedés, aztán csak Fate-éekkel találkoztunk, viszont azt nem bántuk meg, mert a mai napig nagyon jó viszonyban vagyunk, azóta is tartjuk a kapcsolatot
ha esetleg valaki igényli, e-mailen el tudom küldeni (legyen oly kedves privátba jelezni akkor) az egész táblázatot, azon az összes megálló látszik, honnan mikor indul, hova és merre