#1678412011-06-30 11:26:53 Válasz a #167758. hsz-ra
Olyasmi, mint itthon nálunk a habos roló, csak sokkal finomabb. A tésztája valami mézes sziruppal van átitatva, a hab meg jó sűrű benne, édes, krémes. Nagyon finom volt!
A Kalózhajós képek fakultatív programon készültek. A programot személyesen lehet lefoglalni minden nap este 8-tól a Kalóztanyán. A Sarti közelében lévő öblöket jártuk be, megálltunk a Narancspartnál is. Nekünk 28 euróba került fejenként. Ajánlom mindenkinek!!!
Sziasztok
2 hét után újra itthon sajnos.Jó volt a nyaralás,kisebb problémák adódtak,de ettől eltekintve nagyon jó volt.Béreltünk motort megint Sassostól,80 euróért 8 napra.A víz jó volt és az idő is.Bár mikor megérkeztünk minden tiszta víz volt,mert egy jó nagy zuhi után értünk Sartira,de szerencsére csak ijezgettek minket a felhők az első két napban.Voltunk narancsparton,a szívöbölnél ami nagyon szép,mindenkinek tudom ajánlani.A hallotvárosnál ahol sokat motoroztunk,mert a város ,mármint a helye átnyúlik a hegyeken mindenfelé.Voltunk olyan helyeken motorral ahol két évvel ezelőtt nem jártunk.
Mindenkinek aki ide megy nyaralni nagyon jó nyaralást kívánok és,ha tudjátok fedezéttek fel a környéket is,mert csodálatos szép!
Én ugyan nem igen írogattam a fórumba, de már olvasgatlak Benneteket hónapok óta. Mi is holnap utazunk, úgyhogy magunkra is vettük a jókivánságokat, amit köszönünk szépen.
A többi holnap indulónak is jó utat, kellemes, szép nyaralást kívánok!
Az egyenlőre itthon maradóknak pedig további jó tervezgetést és készülődést!
Üdv., Éva
Mindenkinek nagyon szépen köszönjük az eddigi jó tanácsokat és jó kívánságokat!Kicsit csöpögös ,de tényleg nagyon jó volt Veletek várni az indulást,készülődni,tervezgetni!
Mi is nagyon jó utat,nyaralást kívánunk a most és jövő héten indulóknak!
Márta Nektek szép időt,jó szórakozást,pihenést Stavroson!
Éva Veletek lehet,hogy találkozunk?(írtam privit tegnap)
Sancho,Kszifiasz!Nektek külön köszi mindent és sziasztooooooooook!!!!!!!
Kedves beszter!
Nagyon jó utat és kellemes pihenést sok sok napsütéssel és jó idővel a nyaralásra. Az apartmant nem fogjuk hagyni kihűlni jövőhéten pénteken megyünk utánatok, lehet még össze is futunk egy lakócsere erejéig!
S minden holnap indulónak hasonló kellemes utazást és jó nyaralást!