Platamonas
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
Hozzászóló Üzenet
# 496
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
AniFeri
Aktív fórumos
Aktív fórumos
333 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#167338 Üzenet linkje2011-06-26 22:30:39 

Sziasztok!
Mi voltunk idén Athénban (bár tüntetők már voltak, de komoly zavargás még nem) kicsit rohanós, viszont mégiscsak ott vagytok Athénban, az Akropoliszon sétálgathattok, az őrségváltást láthatjátok, stb... szóval mi nem bántuk meg.
Meteoráknál is jártunk már, mi is 2 huszonéves, nem vallásos fiatalok vagyunk, de az a hely gyönyörű! Szóval szerintem ne hagyjátok ki.
Skiathoson idén voltunk, az is csúcs volt, gyönyörű a sziget.
Biztos, hogy jól fogjátok érezni Magatokat, Görögország szuper hely. icon_smile.gif)

# 497
Judith77
Aktív fórumos
Aktív fórumos
351 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#167350 Üzenet linkje2011-06-27 02:04:23 

Hús 4,99.től 8-ig a sertés, 9-10 volt a marha,csirke 5-6 körül. Sütő kolbász 5-6. Olaj 2,14-től a napraforgó. Tojás 1,07/ 6db. Tészta 50-60 centtől.Gyros 2,5 jóllaksz vele bőven. Pizza 7, husi körettel 6-7, tengeri herkenytyűs 6-10-ig,muszaka 5,5.
# 498
Moniklm
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
1 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#167708 Üzenet linkje2011-06-29 10:46:35 

sziasztok

mi juli 26 tol leszunk platamonaszban, az lenne a kerdesem, hogy fakultativ programokat hol erdemes keresni, a meteorakhoz es skiathosra szeretnenk menni, de skiathosra szeretnenk llzan hajoval menni amelyik jobban megkeruli a szigetet lalariat szeretnem mindenkeppen latni

# 499
Bonnek
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
24 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#168039 Üzenet linkje2011-07-01 15:32:30 

Sziasztok! Sajna, ma már itthon vagyunk! Csodaszép volt odakint minden, gyönyörű helyeken jártunk. A Meteorákat mindenkink csak ajánlani tudom, aki még nem látta (én is ezek között voltam eddig ) el sem tudja képzelni mennyire fantasztikus! A két kamasz fiam is nagyon élvezte az utat és a látványt, mintha egy fantasztikus filmben lettünk volna, vagy inkább egy mesében?
Kagylók alig vannak már, medúzát, polipot sem láttunk, az idő kellemes volt, bár volt pár nap hogy erős szél volt, de akkor sem volt hideg. Viszont az erős hullámzás rengeteg tengeri füvet vitt ki a partra, ami érdekes is volt, azonban azokon a helyeken nemigen lehetett fürdeni. Remélhetőleg hamar eltakarítják majd.
Maforadni mazsolabor Mónika boltjában van 2,70 -ért, aki szereti, mindenképp menjen el oda is! A többi üzletben csak a drágábbak vannak,, mi a különbség nem tudom, mert mi ezt vettük, nagyon finom, fűszeres.
Ha sütizni akartok a milfey-t kóstoljátok meg, most már tudom a nevét, minden cukiban kapható, 2-2,20 , érdekes, megkérdezik ott fogyasztod-e, ha nem, szép dobozba becsomagolják, ellátnak villával, és még olcsóbb is. Több változata van, a krémeshez hasonlítanám az ízét.
Pizzáztunk, hát kissé húzós az ára, 8 euró az alap. icon_cry.gif

# 500
Bonnek
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
24 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#168040 Üzenet linkje2011-07-01 15:39:45 

Czipurrót ha vesztek feltétlenül kérdezzétek meg hány fokos, mert van 1 liter 6 euróért, de csak 22 % -os, mi 44 %-ost vettünk, ez van 8 euróért, de lehet kapni a supermarketben 5,70-ért. Most a kimértről beszélek, vihettek műa. flakont is, de adnak ők is ha kell. Ha valakit érdekel, akkor a Coop-pal szembeni supermarketben van ez, nincs kiírva, de a zöldséges résznél van egy nagy üvegballon, abból adják, és lemérik a mérlegen, úgy árazzák be. icon_lol.gif
# 501
Csillag60
Aktív fórumos
Aktív fórumos
126 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#168042 Üzenet linkje2011-07-01 15:47:36 

Szia bonnek!

Akkor nagyon jól éreztétek magatokat!! Gyrost nem ettetek?? Az mennyibe kerül?? Mi a Sun Beach hotelbe megyünk, azt láttátok? Ha igen írj valamit róla! Képeket nem fogsz felrakni? Már akartam is kérdezni azoktól akik már jártak kinn, miért nem lehet a képeken tengerben fürdőzőket látni?? Mi az oka?? Ti fürödtetek?? Na jól rád zúdítottam a kérdéseimet!

# 502
Bonnek
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
24 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#168044 Üzenet linkje2011-07-01 15:58:41 

Szia Csillag! Hát hogyne fürödtünk volna! Talán azért nem látsz fürdőzős képeket, mert pl. mi sem nagyon viszünk le a partra értéket, fényképezőgépet, kamerát a partra, de azért készültek ám képek ott is.
Gyros pitában általában 2,50, tálban jóval több, 6-7 euró, nem is ettünk csak pitát. Suvlaki is ilyen árban van. Kérdezz még nyugodtan, még annyira frissek az élmények, nem is tudom mit írjak le, kérdésre válaszolni könnyebb. Főleg így álmosan, mert még nem aludtam, pakoltam:) , mostam icon_smile.gif , meg pakoltam icon_sad.gif , és még mosni fogok icon_sad.gif ......
Hát, képeket megpróbálok valahova feltenni, ahova nekem is menni fog, mert nem vagyok valami nagy számítógépes zsonglőr.

# 503
Csillag60
Aktív fórumos
Aktív fórumos
126 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#168045 Üzenet linkje2011-07-01 16:02:56 

bonnek! Az út milyen volt és a határon mennyit vártatok? Mivel mentetek? Hol laktatok? Láttad a hotelt vagy esetleg nem ott szálltatok meg?
# 504
Bonnek
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
24 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#168053 Üzenet linkje2011-07-01 16:38:06 

Igen, bocsi nem válaszoltam, így most nem tudom melyik lehet az a hotel, azt esetleg tudod merre esik? Mi a Xanti házban szálltunk meg.
Busszal mentünk, kifelé a szerb belépő oldalon 1 órát, a macedón belépő oldalon is 1 órát, a macedón kilépő oldalon majdnem fél órát, álltunk. Ezek voltak kifelé a leghosszabb várakozási idők.
Biztosan nézted már a Google-n, én most beírtam hogy Sun Beach hotel platamonas, és ezt dobta ki elsőnek:

http://www.booking.com/hotel/g.....3wodghjoYw

A képek alapján nagyszerű hely lehet. Megmondom őszintén így nem tudom beazonosítani melyik lehetett az.
És ezt láttad?

http://www.youtube.com/watch?v=S2E0QD9hodM

Ez alapján szerintem ez a falu Nei Pori felé eső végén van, arra van szélesebb homokos tengerpart. Mi a másik felén voltunk.

# 505
Csillag60
Aktív fórumos
Aktív fórumos
126 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#168061 Üzenet linkje2011-07-01 18:49:35 

Köszi a linket, ezt már megnéztem meg még pár hasonlót, csak gondoltam Te már láttad a valóságban!! 15-én megyünk és autóval! Még nem jártunk Görögországban, eddig a horvát tenger volt a szerelmem!! Azért ha van még olyan infó, aminek hasznát vesszük, írj!! Várom a képeket is! Voltatok fent a várban?
# 506
Bonnek
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
24 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#168063 Üzenet linkje2011-07-01 18:57:42 

Mi meg még Horvátországban nem jártunk, de szeretnék eljutni oda is. Idén nem voltunk a várban, csak 4 éve, akkor nagyon szép volt, most valamelyik fórumon olvastam hogy már elég lepusztult. Viszont a kis kápolnába fel kell mennetek, ez is egy szép esti program, onnan nézni a naplementét, és hát a kilátás sem megvetendő onnan. Ha gondolod, priviben átküldheted az email címedet, küldök neked képeket, mert nem tudok feltenni. Próbáltam az indexre, de ott csak kicsit lehet, ahhoz le kellene kicsinyítenem. Majd egyszer talán sikerül, segítséggel.
# 507
Csillag60
Aktív fórumos
Aktív fórumos
126 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#168064 Üzenet linkje2011-07-01 19:06:26 

Megpróbáltam pü. küldeni nem tudom sikerült-e?
# 508
Bonnek
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
24 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#168073 Üzenet linkje2011-07-01 20:04:03 

Küldtem képeket, 4 adagot. Mennyi ment át? Az elsőben csak egyet sikerült küldeni.
# 509
Csillag60
Aktív fórumos
Aktív fórumos
126 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#168221 Üzenet linkje2011-07-03 09:04:12 

bonnek írta:
Küldtem képeket, 4 adagot. Mennyi ment át? Az elsőben csak egyet sikerült küldeni.

bonnek! Köszi 3 képet tudtam megnézni, ami utoljára jött teljesen üres volt!

# 510
Bonnek
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
24 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#168249 Üzenet linkje2011-07-03 12:09:39 

Szia Csillag, megpróbálom még egyszer elküldeni őket, mert ugyan visszajött hogy valami nem ment át de én abból a szövegből nem értettem semmit, annyit írtak. Mind a 4 levelet újraküldöm, csak írj légyszi megkaptad-e és hogy mennyit! köszi
KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 33 34 35 ... 57 58 59   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu