#1702972011-07-19 18:00:53 Válasz a #170289. hsz-ra
beszter!
sajnálom a buszos dolgokat, látod ezért kell autóval menni mert a magad ura vagy lehet, hogy drágább de valamit-valamiért!
Kérdezem, hogy Sartin sem adtak a tavernákban vacsi után valami " ajándékot " dinnye vagy pálesz? mert tavaly még volt Stavroson viszont sehol???
T.Márta.
A delfines gyrososnál, azt hiszem argario a neve, minden alkalommal kaptam valamit. Ouzot, sört, mikor meglátott a tulaj messziről már töltötte is. Nagyon jól össze barátkoztunk. Egyébként ő Sarti kapusa. Most biztos meg fogom látogatni. Viszek neki egy kis eper pálinkát. 9-éves fa hordóban érlelődött.
#1703112011-07-19 19:43:51 Válasz a #170308. hsz-ra
kszifiasz! hirtelen nem tudom melyik a delfines de több helyen voltunk ott sehol senkinek nem hoztak semmit, Tasszoszon azonban kaptunk egy kis fagyit.
Szia Renault.
Osvosi rendelő, mellette sithon travel iroda, és az mellett 15 méterre. Ott a sarkon van az idős néni, aki sült kukoricát árul. A gyrosos tulaj úgy néz ki, mint a Barcelónában a Pujol. Egész éjjel dolgozom, de sűrün benézek.
Valószínűleg tompa felé megyünk. Egyébként levadásztalak az iwiwről és örülök, hogy szinte mindenben hasonló kondícióval rendelkezünk, kivéve a testsúlyt.
Én is 70-es vagyok egy csemete és egy asszony.
És remélem nem leszek az ellenséged (Meteorás fénykép )
Várom a találkozást, és remélem mindenkinek sima útja lesz oda és haza fele is.
(Sartiban már voltunk 2007.-ben és akkor is pont a magyar nagydíj ment a Forma 1-ben, és volt egy pizzéria a parton ahol az RTL-en meglehetett nézni a futamot. Az asszonykám már pakolgat és folyton kérdezget ezért befejezem az írást.)
Szia Bofefe!
A Relax pizzériánál láttuk kiírva,hogy meglehet nézni a magyar futamot!Mária a magyar hölgy a tulaj!
Mi kint leszünk a Hungaroringen ,úgyhogy majd gondolunk Rátok!De jó lesz Nektek!!!!Sarti,tenger,pizza,koktél,Forma 1!!!Most hogy így végig gondolom szivesebben nézném én is inkább ott a versenyt!!
Szia Márta!
Most meg is fogadtam,hogy soha többé busszal!!!!!
Az elmúlt pár évben (akkor messzebb nyaraltunk) repülővel mentünk,vidékieknek szerintem az is macerás,de párom beleszerelmesedett a repülésbe!Sartira viszont macerás lett volna a transzfer szerintem!
De annyi pozitívumot és lelkesedést hallok Tőletek az autóval nyaralásról,hogy következőre biztos bevállaljuk!Hiszen amit javasoltatok ,minden bejött a programok,az ajánlott éttermek!
Csak azért írok neked, hogy könnyebb legyen a döntésed.
Tavaly először mentünk kocsival, és el kell mondanom, hogy az ezt megelőző három évben buszoztunk különösebb problémák nélkül, de amikor leértünk Stavrosba a feleségem kijelentette, ha lehet akkor ezután csak kocsival utazunk.
És helyben is sok hasznát veszi az ember a kocsinak. Na ezt a témát befejezem mert áthajítanak máshová.
És jövő vasárnap természetesen ott leszek a Relaxban és iszok az egészségetekre egy Mithost !!!
#1703322011-07-19 21:10:33 Válasz a #170289. hsz-ra
Szia Beszter!
Neked is köszi az infót az ouzot szeretem (fagyasztóból kivéve,szinte jegesen,finom )A magyar törkölypálinkát azt nem...de ezt a tzipurrot azért csak megkóstolnám Szóval akkor ki van írva-téve házaknál sűrűn (vagy keresgélni kell)?Odamegyek és kérek bármennyit? Ára esetleg?
Ja és mindenkinek...
Valahonnan egy Sarti térkép (valami letölthető,nyomtatható)????Vagy könnyen megtalálunk mindent???
Már annyi jó helyet írtatok,hogy zsong az agyam és nem győzök jegyzetelni KÖSZIIIIII!!!!!!!!
Beszter!Én is csatlakoznék az előttem szólóhoz,most megyünk kilencedjére,csak egyszer voltunk busszal (ami végül is nem volt vészes)de az autót nem pótolhatja más,akkor mész,akkor állsz,azt viszel,stb.stb.amit és ahogy te akarsz,szóval én nem adnám fel
Én szoktam fogyasztani törkölypálinkát és ittam már tzipurrot és ouzót is és szerintem a tzipurro ízesített törkölypálinka hasonló növényekkel ízesítik mint az ouzót csak jóval erősebb annál, ha hülyeséget mondtam ne kövezzetek meg.
Szerintem már az első nap megkeressük azt a helyet ahol tzipurrót lehet kapni.
Pár óra és már csak öt nap!!!