Mi is a Kardanis házban leszünk elszállásolva az első emelet 5 szobájában. Nekünk azt mondták a Kalandozás travelnél, hogy minden szoba konyhával ellátott. De ha abból indulok ki, hogy már a nyaralás befízetésénél is átakartak minket verni azon már meg sem lepődök, hogy a szállásról is hazudtak.
Azoknak az embereknek a jelentkezését várom akik a Kalandozás travelel nyaraltak és becsapták őket a szállással vagy a befízetésnél a drágább összeget akarták kérni.
Én az idén utaztam először a Kalandozás Travelle, igaz Nei Poriban voltnk, de nekem csupa jó tapasztalataim voltak velük kapcsolat. Kicsit tartottam tőlük, mert eddig mindig Apollonnal utaztam, de kellemes csalódás volt. Online foglaltam. Nagyon flottul, gördülékenyen ment. Ha kérdésem volt, e-maileimre mindig gyors, kielégitő választ kaptam. Az utazás simán zajlott, minden menetrenszerű volt. A sofőrök előtt le a kalappal Nagyon jól vezettek, mindenről tájékoztattak bennünket. Kedvesek, udvariasak voltak. Volt humoruk. A szállás olyan volt, mint a képeken. A helyi kispviselet roppant segitőkész volt. Bármilyen apró problémánk volt, mindig gyorsan és rugalmasan intézték a dolgokat. Maximálisan elégedett voltam velük.
#1714812011-07-31 10:15:27 Válasz a #171459. hsz-ra
Szia
Mi is voltunk velük nyaralni tavaly Leptokáriában, nem is volt gond azért választottuk őket ezen az éven is. De mikor mentünk befgízetni a nyaralást Pargára elég csúnyán a drágábbat akarták velünk fizettetni. Március 31.-ig szólt az akcíó mi március 20.-án mentünk befízetni és minden áron beakarták nekünk magyarázni, hogy nincs akcíós út, a net-en meg ott volt. Ezért a fogyasztóvédelmi hatóságnál simán fel lehetne jelenteni. Tegnap leveleztem egy másik Pargán nyaralóval és ő is panaszkodott, hogy nem is olyan volt a szállás mint a képeken amiket mutattak. Szóval becsapták őket is.
Itt én inkább a Pargán nyaralókat keresem, hogy milyen tapasztalatuk volt, azt kapták-e amit igértek.
Szia Knut!
Én tavaly utaztam a Walter Travellel Pargára, a Christina apartmanban voltunk, bátran merem ajánlani mind a szállásaikat, mind magát az irodát is !
Vannak képeim a fotoalbum.hu-n a szállásról is, ha van bármi kérdésed, szívesen válaszolok.