Ízlések és pofonok... persze Mondjuk én a HELYI zöldséget eszem. Ehhez képest, karcsú az ottani HELYI görög. De ezt úgy sem érted míg nem kóstoltad. Szóval nincs is miről vitatkozni. EGÉSZSÉGEDRE!!!
ne értsd félre nem a magyar zöldségekkel van baj,mert akinek van egy kicsi kertje és ott termelhet valamit, annak párja nincs, de mi csak a pesti piacokon és boltokban tudunk vásárolni és bizony az messze van a jo magyar zöldség minöségétöl
az idén 3 db paradicsomot ettem eddig ami finom volt és az is növéremék kertjéböl,a többi ezután érik be,,nyamiii
Ízlések és pofonok... persze Mondjuk én a HELYI zöldséget eszem. Ehhez képest, karcsú az ottani HELYI görög. De ezt úgy sem érted míg nem kóstoltad. Szóval nincs is miről vitatkozni. EGÉSZSÉGEDRE!!!
ne értsd félre nem a magyar zöldségekkel van baj,mert akinek van egy kicsi kertje és ott termelhet valamit, annak párja nincs, de mi csak a pesti piacokon és boltokban tudunk vásárolni és bizony az messze van a jo magyar zöldség minöségétöl
Ez így pontos...pinga a számból vette ki a szó-szavakat
A ház, amiről feltetted a képet, az a Thomas apartman. Ez Nei Pori északi részén található. Ha megnézed a térképet - amin az apartmanok vannak jelölve - az Andreau apartman háta mögött, a Posidonos utca-sétány-on. Itt volt a szállásunk 2008-ban, a 2-es szobában. Az albumomban találsz róla képeket
Képzeljétek elintéztük az utat N.Poriba, aug 27 töl szept 3 ig van szobánk, de aug 23 -án már indulunk, pár napot sátrazunk valamelyik kempingben,igy még esély is van rá hogy megigyunk egy cipurot kint az itteni ismerösökkel
Panteleimonas Beach-en egymást érik a kempingek, ott biztos találsz helyet és Nei Pori 5-10 perc kocsival
A ház, amiről feltetted a képet, az a Thomas apartman. Ez Nei Pori északi részén található. Ha megnézed a térképet - amin az apartmanok vannak jelölve - az Andreau apartman háta mögött, a Posidonos utca-sétány-on. Itt volt a szállásunk 2008-ban, a 2-es szobában. Az albumomban találsz róla képeket
megnéztem a képeket, tök jo a kilátás a toplesben napozo csajokra a parton
az az idö lesz a legkevesebb amit a szobában eltöltünk, lakásban sinylödni itthon is tudunk, jo lesz nekünk a vizben is
Egyetértek Folyamatosan tervezgetek, hogy mit nézzek meg az idén, és már megint ott tartok, hogy több a kirándulásterv, mint az idő
Még mondja valaki, hogy Göröghonba bele lehet unni