Sarti
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
Hozzászóló Üzenet
# 9646
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Pkata2
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
9 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#172287 Üzenet linkje2011-08-06 19:19:57  Válasz a #171980. hsz-ra

Csak a plasztik kártyával lehet. Ma mondták az utazási irodában.

Üdv: Pkata

# 9647
Aphrodite67
Aktív fórumos
Aktív fórumos
92 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#172311 Üzenet linkje2011-08-06 21:58:57  Válasz a #172090. hsz-ra Előzmény #172090

Kedves hajnah!!!!!!!!!!
Köszönöm az infokat,a beszámolódat icon_smile.gif háááááát kicsit beparáztam a szállás miatt (amiket írtál)de előtted írt Fati és ő meg teljesen jót írt,nagyon szupi szállást találtak meg írtak már többen is,hogy hol vannak szállások,milyen gyorsan találtak és milyen jót,stb....meglátjuk...félredobom azért az aggályaimat icon_smile.gif és írtad te is,hogy a szállástól eltekintve milyen jó volt...majd mi kihagyjuk ennek a szállásnak a környékét icon_cool.gif
Köszönöm neked még egyszer és további jó emlékezést kívánok icon_smile.gif

# 9648
Sancho.dl
Törzstag
Törzstag
2070 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#172317 Üzenet linkje2011-08-06 22:46:13 

Fate!

Hol volt vihar?

# 9649
Pirosss
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
28 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#172330 Üzenet linkje2011-08-07 09:24:18 

Sartin volt vihar. A faluban is, meg a Narancsparton is.
# 9650
Pirosss
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
28 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#172333 Üzenet linkje2011-08-07 09:34:53  Válasz a #172330. hsz-ra Előzmény #172330

Hajnali 3 óra magasságában tört ki, olyan órácskányit dörgött-villámlott, de nagyon. Tegnap nem nagyon volt szép a víz. Mindenfélét belemosott a hegyekből (meg a faluból) lezúduló eső. A Narancsparton kifejezetten zavaros volt a víz még délután is. A faluban meg nagyok voltak a hullámok, főleg délelőtt. Itt is jó szemetes... Ettől függetlenül: Sarti forever icon_biggrin.gif
# 9651
Pepito
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
16 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#172345 Üzenet linkje2011-08-07 10:25:41  Válasz a #172285. hsz-ra Előzmény #172285

Szia! Mi ma reggel érkeztünk haza.Ha a péntek esti esőre gondolsz akkor az kemény volt.Azt hittem leviszi az apartmant a hegy tetejéről,ráadásul ajtó ablak nyitva, volt kapkodás.De reggelre csak a szemetes utcák emlékeztettek a viharra,mert délutáni fürödtünk iszonyat meleg ,és akkora hullámok amiket még sosem láttunk.
# 9652
Pirosss
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
28 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#172378 Üzenet linkje2011-08-07 17:22:40 

Most meg földrengés volt Görögországban. Mi nem éreztük, de a TV-ben nyomják...: http://www.ittvoltam.hu/foldre.....708376d803
# 9653
Sancho.dl
Törzstag
Törzstag
2070 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#172381 Üzenet linkje2011-08-07 17:40:51  Válasz a #172330. hsz-ra Előzmény #172330

pirosss!

Én eddig csak egyszer értem meg vihart Göröghonban még 2001-ben Stavrosban. Pont a parton volt az apartmanunk és azt hittem elvisz minket a víz. Félelmetes volt ahogy a villám csapkodott bele a tengerbe. Reggelre a part tele volt a tenger által kihozott szeméttel és állatkákkal. Egy darabig még be volt borulva és azt hittem ez így is marad, de egy idő után, mint a rajzfilmekben egy pillanat alatt eltűntek a felhők és megint ezer fok lett icon_smile.gif

# 9654
Lady4
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
28 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#172391 Üzenet linkje2011-08-07 18:29:54 

Holnap Indulááááááááááááááááássss Sarti Beach Sarti Holiday aoartman icon_smile.gif
Remélem se vihar se rossz idő hanem forró homok, kellemes tenger és sok hideg ouzó icon_biggrin.gif

# 9655
Vicosz
Törzstag
Törzstag
688 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#172392 Üzenet linkje2011-08-07 18:46:25 

Brutális! Ezért volt akkora hullámzás. Chalkidiki félszigeten ma (vasárnap) 12:15-kor a Richter-skála szerinti 4,1-es erősségű földrengés rázta meg Halkidikit, pontosabban annak tengerét, melynek fókusztávolsága 10 km volt. A földrengés epicentruma Larissa-tól 86 km-re, keletre, és Volos-tól 70 km-re északkeletre volt, a legközelebbi település Possidi, mely tőle 8 km-re található.
Nem sokkal ezelőtt, 17:35-kor pedig 5,1-es erősségű földrengés volt Nafpaktos városban, nyugat-Görögországban. A lakosok félelmükben kiszaladtak házaikból, bár az utóbbi időben a rengések állítólag gyakoriak errefelé, Patrasnál. A földrengést az Etoloakarnania nevű településen és a korinthoszi területeken lehetett érezni.

# 9656
OdeLinda
Aktív fórumos
Aktív fórumos
92 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#172446 Üzenet linkje2011-08-08 10:57:31 

Sziasztok!

Fate! Nagyon boldog szülinapot! icon_smile.gif

Még egyet alszunk és indulás Thassosra. Mikor regisztráltam magam 115 nap volt indulásig. Visszagondolva hihetetlen hogy milyen gyorsan elment az idő.

Mindenkinek aki segített, nagyon köszönöm. Köszi az infókat, az élménybeszámolókat, fotókat! icon_smile.gif
Sartira úgy megyek, mintha már legalább egyszer lettem volna. Addig még van ugyan egy hét, de azt is nagyon várom. icon_smile.gif

Nagyon jó nyaralást a ma illetve holnap indulóknak!

Szép napot, hetet mindenkinek! icon_smile.gif

Linda

# 9657
MUKICOM
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
9 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#172463 Üzenet linkje2011-08-08 12:25:23 

Sziasztok!
Nem rég regeltem ezen a fórumon és elkezdtem vissza fele olvasgatni a hozzászólásokat,de hát ennyit képtelenség másrészt már zsong a fejem a rengeteg hasznos infotól!
Azok segítségét kérném akik, idén a Sokratis (Iliadis) apartmanházat választották és már haza is tértek a nyaralásukról!
Előre is köszönöm,ha lesz mit icon_wink.gif [/b]

# 9658
Sancho.dl
Törzstag
Törzstag
2070 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#172495 Üzenet linkje2011-08-08 14:08:34 

Szewa Fate icon_smile.gif

Nagyon boldog szülinapot kívánok!!!! Majd megbeszéljük és összeülünk. Megünnepeljük az enyémet is egyben icon_smile.gif

Addig is pussz icon_smile.gif

χαρούμενα γενέθλια!

Στέφανος

# 9659
Renault
Aktív fórumos
Aktív fórumos
426 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#172534 Üzenet linkje2011-08-08 19:56:45 

Sziasztok!

Péntek este jöttünk haza Sartiról és utána Neos Marmarasról. icon_lol.gif
Sartin a Sarti Beach Paros apartmanjában voltunk a G. T-tól.
Nagyon szép, tágas, új apartmanház, ennyi a pozitívum. A negatívum, hogy szinte spártaian van felszerelve. A konyhai felszerelés annyira hiányos volt, hogy én még ilyen apartmanban nem voltam. Se tányér, müzlis edénykéből kellett együk a levest. A saját hazai edényeimben főztem, mert még 1 db lábas vagy fazék sem volt. Nem volt a fürdőben semmi, ahová a cuccainkat le tudtuk volna rakni, még piperepolc sem volt. 4 főre 1 db akasztós szekrény volt, amiben persze polc sem volt. Úgyhogy a táskákból kellett öltözködni. A klíma rém drága volt, 6 Eu/nap, és napra nem lehetett kérni, csak 1 hétre. icon_cry.gif
A csapból folyó vizet még főzésre sem javasolták, mert nincs rendesen kitisztítva. Ez meg is látszott a vizen, mert szinte sárga volt és üledékes.
Viszont a medence nagyon jó volt. Sokat fürödtünk. Szép volt a kilátás az apartmanból is, pont az Athos hegyet láttuk.
A tenger meleg és nagyon tiszta volt.
Voltunk 1 nap a narancsparton is, kristálytiszta és meleg a vize.
De mivel a szállásnál is nagyon jó a strand, így nem volt érdemes oda többször elmenni. icon_smile.gif
A halott város, az tényleg halott város. Nehéz megtalálni.
Voltunk 1 nap a G. T. szervezésében hajótúrán az Athos hegységhez. Gyönyörű fa,, 3 árbócos hajóval mentünk. És jóval olcsóbban (19 EU/fő), mint más utazási irodánál. Érdemes ide elmenni, főleg ezzel a hajóval. icon_wink.gif

Sartiról Neos Marmarasra mentünk, laza 1,5 óra alatt találtunk magunknak szállást, 40 Eu/éjszaka/3 fő. Benne volt a klíma és az ingyen wifi is. (Family Hotel Parthenon) Ez nem olyan új apartman, mint a Paros, viszont teljesen felszerelt, itt nem volt hiány semmiben. Mivel ez az apartmanház a központhoz közel van, így nem is kellett az autót használni szinte semmihez.
Azért megnéztünk a közelben másik strandokat is, pl. Lagomandra Beach és Kalogria Beach. Fantasztikusak, érdemes ide elmenni.
Voltunk Lidl-ben is, Nikitiben, az árak nem sokkal magasabbak, mint nálunk. Bankkártyát nyugodtan lehet itt használni.
Hazafelé sima utunk volt, nem sokat kellett várni sehol sem. icon_lol.gif

# 9660
Fate08
Aktív fórumos
Aktív fórumos
414 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#172556 Üzenet linkje2011-08-08 23:42:58 

Köszi aki gondolt rám!Siki! Kössz,hogy hívtál! icon_wink.gif Sancho!Van 4 üveg mazsola borom!!!!
Linda! PUsz icon_smile.gif

KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 643 644 645 ... 1105 1106 1107   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu