#1725182011-08-08 18:34:04 Válasz a #172513. hsz-ra
Helló "Pinga"
Marad neked is ne félj, ha máshol nem hát a lidl-ből hoznak
Természetesen minden helynek meg van a varázsa, az is lehetséges, hogy 1995- ben voltam először Görög honban és Nei Poriban ezért ragaszkodom ennyire hozzá. Ez nem azt jelenti máshol nem volt jó, mert minden helynek megvan a maga varázsa.
Hurrá Nei Pori!
Mert ezt nem lehet megunni.
#1725322011-08-08 19:48:53 Válasz a #172504. hsz-ra
A halak nem mert azokat előzőleg fejbevágjuk. A rákokkal nem tudtam mi a helyzet, de mostmár tudom. Köszi, megnyugodtam mert úúúgy sajnálom őket. Horgászni mi is szoktunk a párommal, kisebb-nagyobb sikerrel
A párom Sartin is próbálkozott és nagyon szép színes halakat fogott, aztán fotó és vissza, had úszkáljanak.
Áruljátok el, mit kell tenni azért, hogy az ember delfint lásson Görögországban?
Én egyszerűen oda vagyok értük, de ha nem fogok látni, nem tudom mit csinálok!
Tanácsokat kérek!
igen befér a csomagolásba az is, még buszos utazáshoz is, de nem kell aggodni, a folyonál ahova járunk csak ragadozok vannak és oda elég pár fém halacska csalinak,nem kell beetetni meg ilyesmi
Áruljátok el, mit kell tenni azért, hogy az ember delfint lásson Görögországban?
Én egyszerűen oda vagyok értük, de ha nem fogok látni, nem tudom mit csinálok!
Tanácsokat kérek!
egy utazás Skiathosra és ha szerencsétek van akkor ugrálnak, nekünk gyünyörü kardhalak jöttek ök ugráltak ki
Én voltam Skyathoson de akkor nem láttunk delfineket. Aztán múlt nyáron Sartin elmentünk kalózkodni és ott tényleg voltak... Sajnos a delfinek nagyon kiszámíthatatlanok. Van hogy kilométereken keresztül követnek egy hajót, ugrálva játszadozva és van hogy eltűnnek és egy darabig nem is látni őket...
Szia Mindenkinek!
Hát hosszú-hosszú utazás után végre megérkeztünk. "Csak" 20 óra volt az út, a szerbeknél 2 óra 15 perc befelé, kifelé semmi, a maciknál befelé 1 és 1/4 óra, kimenet 1 és fél óra várakozás, iszonyat volt. Az idő nagyon jó, most egy kicsit pihenünk, utána irány a tenger. Este fél hétkor tájékoztató, 9-kor tali a templomnál.
Üdv:Saci
#1726152011-08-09 14:49:08 Válasz a #172607. hsz-ra
Szia Brobert!
Volt forgalom elég rendesen, a 9. buszon voltunk mi, előttünk egy lengyel busz, egy magyar busz a többi mind grandos. Mindenkinek szkennelték az útlevelét, akinek igazolványa volt, azt el se kérték. Csak a maciknak kellett az is, de csak kifelé. De a macik gyorsan visszaadtak mindent, de miért kellett ott is annyit várni, nem értjük, mert ott csak 2-3 busz volt. Mindenki haladt, csak a buszok nem.
Üdv: Saci