Szia "Brobert"
Nézegettem az albumodat a nem-tom melyik étterem az az én THOMAS-{TOMA} barátom étterme a pincér lány magyar, a fénykép albumomban meg is nézheted, igaz Ágit nem tettem bele mert azt mondta nem szeretné ha fent lenne a neten.
Az éttermet magát ismertem és ettem is ott, csak egyszerűen nem volt-nincs meg a neve, ezért is lett"nem tom"
De, ha valaki tudja, nyugodtam hozzászólásként beírhatja
Szia Pinga és Jamasz!Akkor maradunk a péntek este 9 óra templom előtt!Ha esetleg még valaki kint lesz ebben az időben csatlakozhat hozzánk!Jaj csak el ne felejtsem a nagy nyaralás közepette.
Szívesen mennék, de én csak 30-án a reggeli-délelőtti órákban érkezem
#1728572011-08-11 18:53:43 Válasz a #172852. hsz-ra
Sziasztok!
Az étterem neve Apostolis, mi is odajárunk, nagyon jó! Kedves a magyar csaj, jól főznek.
Ma délután meglátogattuk Jamaszékat, nagyon jól éreztük magunkat náluk, nagyon kedves, aranyos emberek, a férjének nagyon finom cipurója van.
Isteni hullámok voltak ma, nagyon élveztük.
Üdv: Saci
Jaj Saci olyan jó hogy ilyeneket írsz!Megindul a mai naptól a vissza számlálás!Borzasztó ez az utólsó bő 1 hét,egyre lassabban telik!Ha összejön a találkozó ígérem mindenkire gondolunk és szerintem bármerre megyünk mindig eszembe juttok hogy én ezt is tudom ettől a valakitől.Jó ez a fórum csak a családom már ki van hogy január óta mindig itt esz a fene!
nekem is meg kell kérdeznem hogy hányan mentek, ugyanis megigértem hogy megmutatom nektek a horgászhelyet, van e elég hely a kocsiban vagy kell hozzá még moci is
De jó is nézni a tervezgetéseket és látni a várakozást és a vele járó izgalmakat. Igaz nem olyan rég még mi éltük át mindezt. Most jövő nyárig a saját kis emlékeinkből élünk és nézzük vágyakozva, ahogy a többiek készülnek, illetve mikor visszaérnek olvasni az emlékeket és beszámolókat, visszaemlékezve saját nyaralásunkra, ha képszerű a leírás, akkor pedig szinte odaképzelve magunkat