#1735252011-08-18 22:28:51 Válasz a #173520. hsz-ra
Végigolvastam a hozzászólásod és azt is olvastam, hogy máshol olcsóbb volt az autóbérlésetek. De hozzáteszem, hogy az olcsó és a drága autóbérlés között 10-15, max. 20 euro a különbség, ami a te esetedben 80 euro. Ezért írtuk, hogy irreális és horribilis ez a 120 euro/nap. De ha ti kifizetettek érte ennyit, szíved joga, biztos boldog volt a kölcsönzős.
#1735292011-08-18 22:42:27 Válasz a #173512. hsz-ra
Papamaci! Pargára készülődéskor, itt a fórumon találtam rá Döme jóvoltából az Odüsszeusz öbölre. Amikor megláttam Döme fotóját a beach-ről, teljesen beindultam, hogy ezt látnom kell. Meg is kerestük és annyira tetszett, hogy többször is visszajártunk. Fehér homokos a partja, lassan mélyülő, alig volt egy-két ember a parton (június utolsó hete volt). Ha esetleg még nem jártál arra, nézzétek meg!
Már csak 4 nap [/quote
Szia sztm maradunk a tenger partnál de ha esetleg a buszon össze ugrana egy olyan társaság én nem zárkozom el a sütőgetéstől sem
csak az augusztus elejei lelkesedésböl nem sok maradt azaz te és mi és kedves barátom Fmeskál a párjával persze így is sütőgethetünk mert ez is egy jó buli lesz, ha mi is úgy akarjuk és jön a Hajnalka is Walter idegen vezetője is
Szia Papamaci!
Biztosíthatlak, a lelkesedés megmaradt, csak a héten minden nap reggel 9-től este 9-ig dolgozom. Sőt, holnap reggel 8-tól este 9-ig. Sőt, még szombat reggel is be kell menjek 2-3 órára. Tudod, rá kell gyúrnom, hogy több, mint két hétig leszek.)
Szóval nem nagyon értem rá a héten a fórumra. De, mint korábban is mondtam, a fórum találkában benne vagyok. Első lépésnek szerintem is a "tengerparty"-t kéne megejteni, és akkor megdumálni, hogy mikor lehetne grillpartyzni, és egyáltalán ki akar rajta részt venni.
Ha tehetek javaslatot, én szerda estét javasolnám, pl. este 8-kor a móló végében.
Azért gondolom a szerdát, mert kedden megérkezés után talán elég fáradt lesz mindenki.
Ettől függetlenül priviben szívesen elküldöm a telefonszámom.
Sziasztok!
Mi ketten megyünk párommal Miskolcról, az Apollon travellel!
Hétfőn azaz augusztus 22-én idulunk Budapestről a Hősök teréről, Dózsa Gy. út 84/A 11:30h gyülekező, 12h indulás nekünk ez áll a részvételi jegyen!
Légyszives erősítsetek meg ebben aki az Apollonal jön!
Thank's Vita81
Szia Vita!
Akkor utitársak leszünk!
Mindent nagyon jól tudsz. Ez a hely, a felvonulási téren a Homokóránál van, de azt mondták nekünk az utazási irodában, hogy elképzelhető, hogy esetleg lehet valamilyen rendezvény a felvonulási téren (pl. óriásplakát kiállítás szokott lenni ez idő tájt), ezért pénteken hívjuk fel az irodát, hogy nem változott-e meg az indulási hely. Egyébkén, ha igen, akkor is csak néhány méterrel odébb, a csónakázó tó (Műjégpálya) mögül szoktak indulni.
#1735392011-08-19 08:20:51 Válasz a #173533. hsz-ra
Sziasztok!
Korábbi apollonos buszos utazásaink során (utoljára 2008-ban), ha rendezvény volt a Felvonulási téren, akkor a buszok az Olof Palme sétányról indultak (a térképen kékkel jelölve): Olof Palme sétány
Gondolom, ezen nem változtattak azóta sem.
#1735422011-08-19 08:30:06 Válasz a #173538. hsz-ra
Az Odüsszeus öbölről én még vajmi keveset tudok (de már nem sokáig ). A fórumot és a térképet böngészve úgy látom, déli irányba kell elindulni a kérdéses öbölhöz, Ammoudia felé. A térképen ezt találtam: Ormos tou Odyssea
...Ha legközelebb eljutok én is ilyen videókat fogok készíteni viszont HD minőségben a technika már megvan hozzá bele van építve az új fényképezőgépembe és nem is volt drága ...
Ne tedd kérlek, mert ez elég borzasztó, s az lesz HD minőségben is. A fényképezőgéppel fényképezz, használd ki - és tanuld meg - amit tud, ha már megvetted. Ha videózni van kedved, akkor vegyél megfelelő minőségű felvevőt, de azt is meg kell tanulni, különben ilyen tántorgós, részeges felvétel lesz a vége, mint a legtöbb amatőr-videónak (HD minőségben is ). Profi géppel illik profi felvétet készíteni, s nem árt, ha a kezelője is profi...
Ez csak példa volt bár szerintem egyáltalán nem borzasztó
Ezt a fényképezőgépet direkt videó funkció miatt vettem és hidd el megfelelő minőség, sőt, nem véletlenül vettem pont ilyet, előtte alaposan konzultáltam hozzáértőkkel, ez pontosan kivált egy videokamerát, kiváló minőségben sztereó hanggal rögzít és koncertekre is simán bevihető nyaraláskor pedig könnyen cipelhető és kiváló fényképeket lehet vele készíteni
#1735552011-08-19 13:27:52 Válasz a #173547. hsz-ra
Így is fel lehet fogni, de nekem más a véleményem. Megfelelő felszereléssel és egy kis hozzáértéssel amatőr szinten is nagyon szép dolgokat lehet produkálni. Sokaknak csak az emlék a lényeg (na meg, hogy mozog a kép), a többi nem számít. A lényeg, hogy Te örömöd leld benne, s hogy mi mások véleménye, az mellékes.
Van megfelelő felszerelésem és hozzáértésem is annyi amennyi nekem megfelelő.
Több remek hivatásos fotóst ismerek sőt több fotóssal együtt is dolgozom az ő véleményüket konkrét tanácsaikat meg is hallgatom.
De ezt inkább már okoskodásnak érzem, egy ember a nyaraláskor magának készíti a képeket emlékbe nem azért hogy fotópályázaton szerepeljen vele.
Nálam is csak véletlen volt hogy kiállították pár képemet.
ha nem tetszenek a képeim -gondolom ez a bajod-rendben ugord át
Sziasztok!
Korábbi apollonos buszos utazásaink során (utoljára 2008-ban), ha rendezvény volt a Felvonulási téren, akkor a buszok az Olof Palme sétányról indultak (a térképen kékkel jelölve): Olof Palme sétány
Gondolom, ezen nem változtattak azóta sem.
Köszi Fmeskal az útbaigazítást. Én is 2008-ban voltam velük utoljára, és én tudtam, hogy onnan indulnak. De azért ma felhívtam az irodát, és nincs semmilyen rendezvény, úgyhogy minden a régi. Irány a Homokóra!
Papamaci! Pargára készülődéskor, itt a fórumon találtam rá Döme jóvoltából az Odüsszeusz öbölre. Amikor megláttam Döme fotóját a beach-ről, teljesen beindultam, hogy ezt látnom kell. Meg is kerestük és annyira tetszett, hogy többször is visszajártunk. Fehér homokos a partja, lassan mélyülő, alig volt egy-két ember a parton (június utolsó hete volt). Ha esetleg még nem jártál arra, nézzétek meg!