Parga
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
Hozzászóló Üzenet
# 8011
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Relax
Aktív fórumos
Aktív fórumos
240 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#173525 Üzenet linkje2011-08-18 22:28:51  Válasz a #173520. hsz-ra

Végigolvastam a hozzászólásod és azt is olvastam, hogy máshol olcsóbb volt az autóbérlésetek. De hozzáteszem, hogy az olcsó és a drága autóbérlés között 10-15, max. 20 euro a különbség, ami a te esetedben 80 euro. Ezért írtuk, hogy irreális és horribilis ez a 120 euro/nap. De ha ti kifizetettek érte ennyit, szíved joga, biztos boldog volt a kölcsönzős.
# 8012
Relax
Aktív fórumos
Aktív fórumos
240 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#173529 Üzenet linkje2011-08-18 22:42:27  Válasz a #173512. hsz-ra Előzmény #173512

Papamaci! Pargára készülődéskor, itt a fórumon találtam rá Döme jóvoltából az Odüsszeusz öbölre. Amikor megláttam Döme fotóját a beach-ről, teljesen beindultam, hogy ezt látnom kell. Meg is kerestük és annyira tetszett, hogy többször is visszajártunk. Fehér homokos a partja, lassan mélyülő, alig volt egy-két ember a parton (június utolsó hete volt). Ha esetleg még nem jártál arra, nézzétek meg! icon_smile.gif
# 8013
Pévi
Aktív fórumos
Aktív fórumos
442 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#173532 Üzenet linkje2011-08-18 23:43:10 

Már csak 4 nap icon_lol.gif[/quote
Szia sztm maradunk a tenger partnál de ha esetleg a buszon össze ugrana egy olyan társaság én nem zárkozom el a sütőgetéstől sem
csak az augusztus elejei lelkesedésböl nem sok maradt icon_cry.gif azaz te és mi és kedves barátom Fmeskál a párjával persze így is sütőgethetünk mert ez is egy jó buli lesz, ha mi is úgy akarjuk és jön a Hajnalka is Walter idegen vezetője is icon_wink.gif

Szia Papamaci!
Biztosíthatlak, a lelkesedés megmaradt, csak a héten minden nap reggel 9-től este 9-ig dolgozom. Sőt, holnap reggel 8-tól este 9-ig. Sőt, még szombat reggel is be kell menjek 2-3 órára.icon_sad.gif Tudod, rá kell gyúrnom, hogy több, mint két hétig leszek.)
Szóval nem nagyon értem rá a héten a fórumra. De, mint korábban is mondtam, a fórum találkában benne vagyok. Első lépésnek szerintem is a "tengerparty"-t kéne megejteni, és akkor megdumálni, hogy mikor lehetne grillpartyzni, és egyáltalán ki akar rajta részt venni.
Ha tehetek javaslatot, én szerda estét javasolnám, pl. este 8-kor a móló végében.
Azért gondolom a szerdát, mert kedden megérkezés után talán elég fáradt lesz mindenki.
Ettől függetlenül priviben szívesen elküldöm a telefonszámom.

# 8014
Pévi
Aktív fórumos
Aktív fórumos
442 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#173533 Üzenet linkje2011-08-18 23:51:37 

vita81 írta:
Sziasztok!
Mi ketten megyünk párommal Miskolcról, az Apollon travellel!
Hétfőn azaz augusztus 22-én idulunk Budapestről a Hősök teréről, Dózsa Gy. út 84/A 11:30h gyülekező, 12h indulás nekünk ez áll a részvételi jegyen!
Légyszives erősítsetek meg ebben aki az Apollonal jön!
Thank's Vita81

Szia Vita!
Akkor utitársak leszünk! icon_biggrin.gif
Mindent nagyon jól tudsz. Ez a hely, a felvonulási téren a Homokóránál van, de azt mondták nekünk az utazási irodában, hogy elképzelhető, hogy esetleg lehet valamilyen rendezvény a felvonulási téren (pl. óriásplakát kiállítás szokott lenni ez idő tájt), ezért pénteken hívjuk fel az irodát, hogy nem változott-e meg az indulási hely. Egyébkén, ha igen, akkor is csak néhány méterrel odébb, a csónakázó tó (Műjégpálya) mögül szoktak indulni.

# 8015
Tmonyoka
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
18 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#173538 Üzenet linkje2011-08-19 08:10:04 

Sziasztok!

Mit lehet tudni erről az Odüsszeusz öbölről azon kívül, hogy milyen szép. Merre kell indulni? Milyen messze van ? Könnyű odatalálni?

# 8016
Fmeskal
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
33 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#173539 Üzenet linkje2011-08-19 08:20:51  Válasz a #173533. hsz-ra Előzmény #173533

Sziasztok!
Korábbi apollonos buszos utazásaink során (utoljára 2008-ban), ha rendezvény volt a Felvonulási téren, akkor a buszok az Olof Palme sétányról indultak (a térképen kékkel jelölve): Olof Palme sétány
Gondolom, ezen nem változtattak azóta sem.

# 8017
Fmeskal
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
33 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#173542 Üzenet linkje2011-08-19 08:30:06  Válasz a #173538. hsz-ra Előzmény #173538

Az Odüsszeus öbölről én még vajmi keveset tudok (de már nem sokáig icon_smile.gif ). A fórumot és a térképet böngészve úgy látom, déli irányba kell elindulni a kérdéses öbölhöz, Ammoudia felé. A térképen ezt találtam: Ormos tou Odyssea
# 8018
Breki1
Törzstag
Törzstag
1676 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#173547 Üzenet linkje2011-08-19 10:17:13 

h.apci írta:
Breki1 írta:
...Ha legközelebb eljutok én is ilyen videókat fogok készíteni viszont HD minőségben a technika már megvan hozzá bele van építve az új fényképezőgépembe és nem is volt drága icon_wink.gif ...

Ne tedd kérlek, mert ez elég borzasztó, s az lesz HD minőségben is. icon_cry.gif A fényképezőgéppel fényképezz, használd ki - és tanuld meg - amit tud, ha már megvetted. Ha videózni van kedved, akkor vegyél megfelelő minőségű felvevőt, de azt is meg kell tanulni, különben ilyen tántorgós, részeges felvétel lesz a vége, mint a legtöbb amatőr-videónak (HD minőségben is icon_rolleyes.gif ). Profi géppel illik profi felvétet készíteni, s nem árt, ha a kezelője is profi... icon_wink.gif

Ez csak példa volt bár szerintem egyáltalán nem borzasztó

Ezt a fényképezőgépet direkt videó funkció miatt vettem és hidd el megfelelő minőség, sőt, nem véletlenül vettem pont ilyet, előtte alaposan konzultáltam hozzáértőkkel, ez pontosan kivált egy videokamerát, kiváló minőségben sztereó hanggal rögzít és koncertekre is simán bevihető nyaraláskor pedig könnyen cipelhető és kiváló fényképeket lehet vele készíteni

Nekem például ez a minőség például megfelel és nem zavar ha mozog felvétel közben mert nem az a lényeg hanem hogy a hangulatot visszaadja
https://www.youtube.com/watch?v=x1xWD7Tq0MI&feature=player_embedded#!

Ugyanígy a Sakis-ról készült videóknál se ez a lényeg ezt kéne megérteni...

Ha pedig úgymond profi fényképeket szeretnék készíteni viszem a tükörreflexest és olyat készítek ami nekem megfelel... icon_lol.gif

S hogy ne csak off legyen egy ilyen kép Parga-ról

# 8019
Esztimano
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
23 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#173553 Üzenet linkje2011-08-19 12:28:11  Válasz a #173547. hsz-ra Előzmény #173547

Szia!

Nagyon szép a képed! Már alig várom, hogy ott legyünk de még 24 nap.

# 8020
H.apci
Törzstag
Törzstag
2675 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#173555 Üzenet linkje2011-08-19 13:27:52  Válasz a #173547. hsz-ra Előzmény #173547

Így is fel lehet fogni, de nekem más a véleményem. Megfelelő felszereléssel és egy kis hozzáértéssel amatőr szinten is nagyon szép dolgokat lehet produkálni. Sokaknak csak az emlék a lényeg (na meg, hogy mozog a kép), a többi nem számít. A lényeg, hogy Te örömöd leld benne, s hogy mi mások véleménye, az mellékes. icon_cool.gif icon_confused.gif

# 8021
Breki1
Törzstag
Törzstag
1676 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#173566 Üzenet linkje2011-08-19 18:05:36 

Van megfelelő felszerelésem és hozzáértésem is annyi amennyi nekem megfelelő.

Több remek hivatásos fotóst ismerek sőt több fotóssal együtt is dolgozom az ő véleményüket konkrét tanácsaikat meg is hallgatom.

De ezt inkább már okoskodásnak érzem, egy ember a nyaraláskor magának készíti a képeket emlékbe nem azért hogy fotópályázaton szerepeljen vele.
Nálam is csak véletlen volt hogy kiállították pár képemet.

ha nem tetszenek a képeim -gondolom ez a bajod-rendben ugord át

bocsi az off-ért

# 8022
Pévi
Aktív fórumos
Aktív fórumos
442 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#173593 Üzenet linkje2011-08-19 22:53:54  Re:

fmeskal írta:
Sziasztok!
Korábbi apollonos buszos utazásaink során (utoljára 2008-ban), ha rendezvény volt a Felvonulási téren, akkor a buszok az Olof Palme sétányról indultak (a térképen kékkel jelölve): Olof Palme sétány
Gondolom, ezen nem változtattak azóta sem.

Köszi Fmeskal az útbaigazítást. Én is 2008-ban voltam velük utoljára, és én tudtam, hogy onnan indulnak. De azért ma felhívtam az irodát, és nincs semmilyen rendezvény, úgyhogy minden a régi. Irány a Homokóra! icon_biggrin.gif

# 8023
Papamaci
Törzstag
Törzstag
647 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#173651 Üzenet linkje2011-08-20 19:30:54  Re:

Relax írta:
Papamaci! Pargára készülődéskor, itt a fórumon találtam rá Döme jóvoltából az Odüsszeusz öbölre. Amikor megláttam Döme fotóját a beach-ről, teljesen beindultam, hogy ezt látnom kell. Meg is kerestük és annyira tetszett, hogy többször is visszajártunk. Fehér homokos a partja, lassan mélyülő, alig volt egy-két ember a parton (június utolsó hete volt). Ha esetleg még nem jártál arra, nézzétek meg! icon_smile.gif

Szia megnézük köszi

# 8024
Gudli
Törzstag
Törzstag
1067 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#173666 Üzenet linkje2011-08-20 21:39:22 

Sziasztok!
Csatlakozom az augusztus 22-én Pargára indulók táborához.

# 8025
Pévi
Aktív fórumos
Aktív fórumos
442 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#173671 Üzenet linkje2011-08-20 22:15:18  Válasz a #173666. hsz-ra Előzmény #173666

Szia Gudli! Isten hozott! icon_smile.gif
Te melyik irodával utazol? Mivel? Mennyi időre?

KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 534 535 536 ... 745 746 747   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu