Sarti
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
Hozzászóló Üzenet
# 9751
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Krisztin024
Aktív fórumos
Aktív fórumos
57 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#173731 Üzenet linkje2011-08-21 16:38:43  Válasz a #173730. hsz-ra

Szia mi a városban lakunk a garzonban és mi se kaptunk ülés rendet azt külön kell tán kérni.
# 9752
Kuwata
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
13 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#173738 Üzenet linkje2011-08-21 17:39:22  Válasz a #173663. hsz-ra Előzmény #173663

Köszi. B kategóriás jogosítvány van, azzal nem lehet motort vezetni (50 cm3-ig) mint itthon? Vagy ott olyan motor nincs? Ez napi ár? Esetleg azt tudnád, hogy az autóbérlés mennyi lenne egy napra?
# 9753
Aphrodite67
Aktív fórumos
Aktív fórumos
92 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#173754 Üzenet linkje2011-08-21 21:32:21  Válasz a #173693. hsz-ra Előzmény #173693

Sziasztok kedves mindnyájan!
Sajnos péntek hajnalban mi is hazaértünk,de fáj a kicsi szívem,mert vissza akarok menni icon_cry.gif
Ma du.már megírtam a beszámolómat,de a küldés pillanatában elszállt icon_evil.gif csak kicsit voltam ideges!!!!!
Ismételni sok mindent már nem akarok,néhány gondolatot azért megosztanék veletek,hisz nagyon sok mindent kaptam én is ettől a fórumtól icon_smile.gif
Utazás:aug.9-én indultunk Jászberény mellől du.2 órakor,határokon sima átjutás (Tompa)nulla várakozás,Szerbiában a már megírt pályadíjak,rendőröket csak láttuk,bajunk nem volt velük,Belgrádon sima átjutás,maciknál szokásos pályadíjak(bár egyik helyen zsebre dolgoztak)hűtővíz felforrt az utastársainknál-kényszerpihenő,2 órás alvás hajnalban egy benzinkútnál,görög határon iszony hosszú kocsisor,de a görög határőr kb.fél órás állás után a magyar kocsikat kiszedte a sorból és küldte előre(örök hála icon_smile.gif sima továbbhaladás,Sithonián bedugulás,rendőri irányítás...szóval kb.12-re értünk ki.
Szálláskeresés:szomorúan olvasgattam az előttem szólókat (Relax,bocsi,én tényleg azt hittem könnyebb lesz,még én biztattalak icon_redface.gif A mi szállástalálásunk 15 perc alatt lezajlott icon_lol.gif bár mi célirányosan mentünk,ÖRÖK HÁLA MÉG MINDIG FATINAK icon_lol.gif (írok neked még privit)ő ajánlotta a Neraida étterem apartmanját,gyorsan megtaláltuk,megnéztük és már cuccoltunk is föl,nem túlzás,ha azt mondom,hogy fél óra múlva a megérkezésünk után már a teraszon ittuk,amit vittünk icon_lol.gif
Az apartmanról:tengertől csak a sétány választotta el,minden reggel az Athost a felkelő nappal és a tengert csodáltuk,hatalmas apartman,2 szobával(soha ilyen jó helyen és ilyen nagyban még nem voltunk)hatalmas hűtő fagyasztóval,gáztűzhely sütővel,légkondi,ja és 6 személyes,mindez 80euró/nap...annyira örültünk,hogy még alkudni is elfelejtettünk,ráadásul a tulajféleség,Leó(aki nem az a Leó) tud magyarul,mert a felesége magyar és kaptunk búcsúzáskor másfél liter cipurrot is icon_lol.gif bár Leó meg a mi magyar pálinkánkat kóstolta icon_lol.gif
Hol voltunk,mit láttunk? Neos Marmaras-piac (nagyon szupi,tünemények a görögök,kínálgatták a bort-isteni finom édes,a cipurrot,sajtot)gyönyörű az odavezető út,sok helyen megálltunk fotózni.Halott város...félelmetes és fantasztikus!Narancspart...gyönyörűűűűűűűűűű,de felháborító,mennyire tönkreteszik a vadkempingezők és turisták!Azonkívül csupa-csupa gyönyörűség Sarti!!!!!!!!Bár én a Sarti beaches rész tengerpartját az ófaluhoz hozatnám,ott isteni a part,lágyabb homokos,az Ófalunál gyorsan mélyül,bár mindenhol gyönyörű tiszta!Na és a felkelő nap a dombról nézve...hát valami csoda!!!!!!!
Az egész kis városka nagyon szép,tiszta,rendezett,kedvesek a görögök...szóval vissza akarok menni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

# 9754
Kata70
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
44 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#173760 Üzenet linkje2011-08-21 21:55:33 

Sziasztok,
Ha esetleg valaki tudna kellemes, tengerparti apartmant 2 fő részére, közvetlen elérhetőséggel, nem irodán keresztül, kérlek írjátok meg! Szeptember 2-án indulnánk. Köszi! katalin.nemeth@pr.hu

# 9755
Aphrodite67
Aktív fórumos
Aktív fórumos
92 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#173764 Üzenet linkje2011-08-21 21:59:51  Válasz a #173693. hsz-ra Előzmény #173693

folytatnám...
A főtér nagyon kis aranyos és szép,ott ücsörögtünk egyszer a reggeli órákban a lányommal,egy séta után,amikor közeledett hozzánk egy idős nénike,aki mosolyogva megállt mellettünk azért,hogy egy "kalimérát"mondjon...háááát megható volt,majd elolvadtunk icon_smile.gif És mindenhol ilyen kedvesek,igyekeztünk mi is görögül köszönni mindenhol és megköszönni,ezt díjazták nagyon icon_biggrin.gif
Hol ettünk?Szintén nektek köszönhetően gyűjtöttem össze a "hol érdemes enni"című dolgokat,így ettünk a Neraidában(ha már ott laktunk icon_lol.gif egész jó volt,Platánia étterem-nagyon finom és bőséges kaja mindenből,10-ből 15 pontot érdemel icon_smile.gif Emmanuel étterem-bocsi Erika!!!!de nagyon nem jött be icon_redface.gif Azonkívül gyros Sassosnál,Ovelixben,Aigaionál-jók voltak mind!!!
Kalóztanya (én azt hittem mindig zsúfolt,de amikor mi voltunk,szinte senki nem volt)koktél,net,az a valamilyen játék a gyerekeknek icon_smile.gif
Kszifiasz!!!!!Köszönet neked is,mert a te leírásod alapján találtuk meg a Halott várost (nem tudom,miért nem hirdetik jobban ezt a csodát)Remélem,a Stavroson eltöltött hetetek is olyan szép volt,mint Sartin!!!!!
Éva!!!Neked is köszi,mert a Narancsparthoz meg te juttattál el a narancssárga anyaggal icon_lol.gif
Szóval nagyon szép,sőt GYÖNYÖRŰ HELY SARTI!!!!!!!Én görögben mindenhol imádok lenni,de vágytam(tunk)arra,hogy minden évben más helyre menjünk...most azt mondom,hogy ide újra és újra és újra visszamennék,a 8 hely közül ez volt a legjobb,legszebb!!!!!!!!Szóval meg is értettem,miért vagytok ti Sarti-fanok icon_lol.gif
Visszaút:fájó szívvel 18-án de.10 órakor indultunk,Salonikiben a GPS megtréfált vagy 3-szor (pedig odafele nagyon ügyes volt :)Macedóniában durrdefekt
icon_evil.gif egyébként sima haladás,átjutás mindenhol,de véletlenül Röszke fele mentünk,na ott,hogy mi volt...kéregetők hada és km-es több soros kocsisor,ami persze nem haladt,így 1 órás araszolgatás után értünk olyan helyre,ahol meg tudtunk fordulni és irány Tompa,2 perc és reggel fél 5-kor gördültünk be a kapunkon
icon_cry.gif
Felejthetetlen volt ez a 8 nap,sok gyönyörűséget éltem meg és át,oldalakat tudnék róla írni icon_razz.gif
Remélem eljutok még ide sokszor!!!!!!!!!!!!
Ha valakinek van kérdése,nagyon szívesen válaszolok,hisz én is nagyon sok ötletet,infot kaptam innen,KÖSZIIIIIIII!!!!!!!!! icon_smile.gif
További szép nyarat mindenkinek és álmodjunk még Sartiról
icon_lol.gif

# 9756
Mr.Dana
Aktív fórumos
Aktív fórumos
117 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#173773 Üzenet linkje2011-08-21 23:34:16  Válasz a #173693. hsz-ra Előzmény #173693

hello!
hát szerintem ez a helyzet, nem hiszem hogy más ettől nagyon eltérőt tapasztalhatott, de még a strandok is milyen zsúfoltak nem is gondoltam volna ,soha még görögo.ban nem voltam ilyen tömegnyomorban.. rengeteg a szerb és a macedón , mi apartmanunkban is van vagy 5 mac család, de lehet hogy több, vmi rém büdös halakat sütnek minden este.... icon_cry.gif

igen reggel indulunk haza ! kösz szépen !!

# 9757
Krisztin024
Aktív fórumos
Aktív fórumos
57 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#173791 Üzenet linkje2011-08-22 09:56:10 

na már csak 11 nap és indulás reggel 10 kor szartira buszal csak az a fránya hoszu ut ne lenne. icon_smile.gif icon_biggrin.gif
# 9758
Agika86
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
14 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#173795 Üzenet linkje2011-08-22 10:15:47  Válasz a #173791. hsz-ra Előzmény #173791

Így van!!!! Már csak 11 nap....és goooo! Jön még valaki szeptember 2-án Apollonnal?
# 9759
Dian77
Aktív fórumos
Aktív fórumos
363 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#173802 Üzenet linkje2011-08-22 11:13:22 

Hol van ez a "halott" város?
# 9760
Krisztin024
Aktív fórumos
Aktív fórumos
57 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#173803 Üzenet linkje2011-08-22 11:14:07 

Mi az otp travelel megyünk és még valaki akki Salgótarjánbol indul icon_smile.gif
# 9761
Kijelentkezve--
-törölt nick 16363
Aktív fórumos
Aktív fórumos
59 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#173811 Üzenet linkje2011-08-22 12:12:05  Válasz a #173764. hsz-ra Előzmény #173764

icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif" Szóval meg is értettem,miért vagytok ti Sarti-fanok "

mi már 5x nyaraltunk Sartin 6 év alatt,,,,s az idén el kellett menni Kefalóniára, Lefkadára, így egy picit le tudtam szakadni róla, s menni kell
Pargára, de lesz Sarti amíg élek....Köszi az értékes beszámolódat, együttérzek veled, nekem is mindig vérzik a szívem................ icon_cry.gif icon_cry.gif hazajövetelkor

# 9762
Kijelentkezve--
-törölt nick 16363
Aktív fórumos
Aktív fórumos
59 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#173814 Üzenet linkje2011-08-22 12:28:37  Válasz a #173445. hsz-ra Előzmény #173445

frenzi írta:"A nagy parkoló egyik sarkán lévő cukrászdában isteni finom a fagyi és a krémes sütik, ki ne hagyjátok"

a beliissimo cuki, nekem is a kedvencem, azoka sütik ott.......kihagyhatatlan icon_smile.gif

# 9763
Aphrodite67
Aktív fórumos
Aktív fórumos
92 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#173825 Üzenet linkje2011-08-22 14:20:38  Válasz a #173802. hsz-ra Előzmény #173802

Szia!
Szomorú,hogy a Halott várost sehol nem hirdetik,én is itt olvastam róla és kszifiasz leírása alapján tökéletesen megtaláltuk icon_smile.gif Tehát:Sartitól déli irányban autózol (Toroni felé)és kb.20 km-re van.Fogsz látni egy kis hidat az út felett (eltéveszteni nem lehet).Közvetlen a híd után balra a földút,arra rákanyarodsz,majd azon végig.Amikor ez a földút már betonútban folytatódik,az már a Halott város.Van ott egy kecskefarm is és nagyon sok utca van,némelyik levisz a tengerig,az ott a Christina Beach (mi addig nem autóztunk le).Elég misztikus az egész...Táblát ne keressetek,mert nincs kiírva az úton,hogy "na erre van a Halott város" icon_smile.gif

# 9764
Aphrodite67
Aktív fórumos
Aktív fórumos
92 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#173828 Üzenet linkje2011-08-22 14:41:36  Válasz a #173773. hsz-ra Előzmény #173773

Szia MrDana!
Remélem azért a némi negatívum ellenére csak jól éreztétek magatokat?! icon_smile.gif
Abban igazad van,hogy nagy volt a tömegnyomor(bár mi a parton ezt nem tapasztaltuk)de az is inkább este,eleinte nekem sem tetszett,pedig én nagyon szeretem a nyüzsgést-zsongást icon_lol.gif aztán megszoktam...és sokszor mentünk el a lányommal sétálni még reggel meg leskelődni a boltokban icon_smile.gif Az Ovelixbe utolsó este sikerült csak bejutnunk,akkor is az utca közepén volt az asztalunk icon_lol.gif de nem volt probléma icon_smile.gif
Egyetlen igazi negatívumot tudnék mondani (ami igazából az sem volt az),amikor a Narancsparton voltunk.Már 9-kor kimentünk,hogy legyen helyünk a legnagyobb öbölben,ahol van a büfé is,alig voltak,meg is vettük,amit kellett tisztességesen,hogy a napágyakon feküdhessünk,aztán kb.3 óra múlva odajött a pincérféleség,hogy valamit még fogyasztanunk kell(ene),mert jönnének ide mások is (akkorra már zsúfolásig megtelt,na az igazi tömegnyomor volt icon_evil.gif Na mi ezen felpukkadtunk,mert ilyet még soha nem tapasztaltunk görögben,mondtuk is,hogy "na a híres görög vendégszeretet"...és felcuccoltunk és távoztunk inkább és nem kértünk semmit,rögtön 10-en lettek a helyünkön icon_smile.gif Aztán végül is nem volt ez olyan nagy tragédia,úgyis dögmeleg volt icon_smile.gif
A másik,hogy tényleg nagyon sok szerb volt icon_evil.gif de a görög határőr mégis a magyarokat szedte ki a határon a sorból icon_smile.gif icon_biggrin.gif icon_lol.gif

# 9765
Imgi
Aktív fórumos
Aktív fórumos
219 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#173840 Üzenet linkje2011-08-22 17:07:24  Válasz a #173828. hsz-ra Előzmény #173828

Hát persze de a magyar az uniós a szerb meg nem.
KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 650 651 652 ... 1105 1106 1107   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu