Köszönöm a választ. Azért beteszek egy teleszkópos pecát... hátha több szerencsém lesz...Örvendünk, hogy hasonlóak az árak az itthoniakhoz, akkor nem viszünk sok mindent. Nem vagyunk nagy piásak, de beteszek egy két literes barack páleszt azért....legalább megkínálhatom a házigazdát. A Marianna apartmanba megyünk, esetleg tudjátok-e, hogy van-e udvara és esetleg grillsütője a háznak??
erre majd Tallér tudja a választ ,ök laktak benne, de van internet még az utcán is foghato, a kodját megadja az ügyintézö
#1756792011-09-15 17:18:38 Válasz a #175671. hsz-ra
pecázáshoz a folyonál kb 4-5 centis fémhalakra szükség,280 ft volt darabja a boltban itthon,kint nem kapsz csak müanyagot de azt nem lehet eldobni,ezekre mennek a ragadozok, ha N.Porinál akarsz horgászni föleg éjszaka akkor vigyél itthonrol gilisztát,mert ott nem nagyon kapsz
pecázáshoz a folyonál kb 4-5 centis fémhalakra szükség,280 ft volt darabja a boltban itthon,kint nem kapsz csak müanyagot de azt nem lehet eldobni,ezekre mennek a ragadozok, ha N.Porinál akarsz horgászni föleg éjszaka akkor vigyél itthonrol gilisztát,mert ott nem nagyon kapsz
Én láttam egy öreget aki gilisztát szedett a tengerparton egy kis ásóval úgy hogy ameddig a víz kicsapott ott kezdte a homokot ásni és szép kis piros gilisztákat szedett ki amiket a víz kimosott a homokból. Próbáljátok meg hátha nektek is sikerül. De ezt komolyan mondtam tényleg az öreg így szedegette a gilisztákat.
#1756882011-09-15 18:35:15 Válasz a #175684. hsz-ra
Szia Tallér ,elkezdtem átrajzolni a térképet mert ugye rossz helyen van berajzolva az apartman, viszont elfelejtettem hogy a hegyek felöli oldarol az elsö vagy a második utca sarok? beteszem a képet és jo ez igy?
Sziasztok! Hétfön délután indulunk Nei Poriba 15 napra. Már nagyon várjuk!! Buszos út lesz, még soha sem voltunk ilyen hosszú ideig buszon.. Szeptember végén milyen az időjárás? kell-e vinni meleg ruhát vajon?? Egy pár alap élelmiszer árat, ha írnátok megköszönném. Önellátóak leszünk, persze tavernákban megkóstolnánk a helyi specialitásokat, de azért vinnénk valami hazait is. Mit érdemes vinni inkább? ami ott drága és itthon olcsobb? (hús árakra lennék kiváncsi..) Van nagyobb bevásárlóközpont a közelben? Sok cuccot sem szeretnénk vinni.... A közelben van búvárkodási lehetőség? sziklásabb részek, vagy telyesen homokos a környékben a strand?? Jajj és pecázni lehet, kikötő, móló, vagy ilyensmi?
Elöre is köszönöm a segitségeteket. (vissza olvasni nem volt időm, dolgozok reggeltől estig)
Igaz, hogy nem Taller vagyok, de mi is a Marianna apartmanban voltunk meg Tallerek elott, s a kepekbol ugy latom, hogy ugyanabban a szobaban.
A Marianna apartman a Perevou utca sarkan van, az elott amit bejeloltel. Szerintem. Egyebkent szuper az apartman, bar a mikronal levo konnektor csak oda volt teve a falba, de a parom bekototte. Remelem meg mukodott. A tulajdonos nagyon rendes. Taller! A kepen az a tulajdonos? Nem csak a gondnok? En ugy tudom hogy a tulaj a szemben levo hazban lakik.
#1756962011-09-15 20:07:52 Válasz a #175669. hsz-ra
Subidubi!
A Marianna apartmannak nagyon keskeny udvara van, nem használják semmire, még kiülni se lehet, a ház oldalánál én láttam egy grillsütőt, de amikor mi voltunk senki nem használta, de ha kéritek biztos lehet használni.
Ha valami érdekel szívesen válaszolok.
Üdv: Saci
#1756972011-09-15 20:08:43 Válasz a #175695. hsz-ra
már ki is javitottam a képet
ráadásul a rossz bejelölés miatt Tallérékat a szemben lévö házban kerestem, még jo hogy találkoztunk elötte az összejövetelen mert igy csak sikerült megismerni öket a másik házban
Keszitettem egy fenykepet az apartman elotti utca tablarol csak nem tudom feltolteni, mert azt irja, hogy tul nagy. De a N. Kazantzaki/Chr. Perrevou utca sarkan van. Remelem tudtam segiteni. Udv mindenkinek.