Nei Pori
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
Hozzászóló Üzenet
# 9211
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Cinthya
Aktív fórumos
Aktív fórumos
108 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#175849 Üzenet linkje2011-09-20 10:38:34 

szerencsére, én ilyet nem tapasztaltam, pedig folyamatosan vízben voltunk. nekünk a víz kristálytiszta volt, szinte végig. ahol már rég nem ért le a lábunk, ott is leláttunk az aljára, és sehol egy kosz, egy moszat, semmi... délelőttönként volt egy kicsit másabb színű, és kétszer volt nagyobb hullámzás, na akkor felkavarodott a homok, és természetesen ettől zavaros lett. persze, mi csak a Platamonas felőli oldalon voltunk, és nem fürödtünk a másik oldalon, lehet, ott másabb... icon_wink.gif
átmentünk Leptokariara, ott is gyönyörű kristálytiszta volt, csak sajnos köves, ahogy Platamonasban is. na, Paraliaról semmi szépet nem tudok írni. legalábbis, a partról és a vízről. undorító volt. a víz tényleg zavaros. koszos. tele sok kis apró tengeri mütyürrel, hínárral. a kezem-lábam folyton beleütközött valami nyálkás csúszós vacakba. csak remélni tudom, hogy halak voltak icon_biggrin.gif a part annyira keskeny, és az a rengeteg ember... nem is voltunk a parton-vízben fél óránál többet. persze, ez is csak egy kis darabka, kitudja, a másik oldalon milyen lehet a víz. icon_smile.gif
de, nagyon okosan tettem, hogy P-t és OB-t rögtön kizártam az úti célok közül icon_biggrin.gif
én teljesen elégedett voltam, minden szinten NeiPorival. örültem, hogy itt is /mint ahol eddig jártam/ gyönyörű a tenger, széles homokos a part, kicsi, csendes, nyugis városka... szeretnivaló icon_smile.gif
igyekszem a beszámolóval, és a képekkel... icon_smile.gif
a vízálló fényképezőhöz idő kell. ha sikerültek a képek, akkor azon lehet majd látni a víz felett-alatt is... icon_smile.gif

# 9212
Jamasz
Törzstag
Törzstag
541 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#175855 Üzenet linkje2011-09-20 11:55:16 

Subidubi írta:
Na, szerbusztok!! Megérkeztünk Nei Poriba, esik az eső

Üdv. Nektek!! Subidubidúúúúú....icon_smile.gif

Szia Subidubiduuu. Ne izguljatok, csutortoktol napsuteses idot josolnak. Jo nyaralast es jo bogracsozast!! icon_wink.gif

# 9213
Cinthya
Aktív fórumos
Aktív fórumos
108 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#175856 Üzenet linkje2011-09-20 12:03:46  Válasz a #175855. hsz-ra Előzmény #175855

egyszer megnézném a tengert, viharos időben, amikor haragos... icon_smile.gif
# 9214
Vaczsaci
Aktív fórumos
Aktív fórumos
141 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#175861 Üzenet linkje2011-09-20 14:35:32  Válasz a #175848. hsz-ra Előzmény #175848

Subidubi!
Jó hamar kiértetek, ha már délelőtt fürödtetek is a szobák elfoglalása előtt. Irigyellek benneteket!
Üdv: Saci

# 9215
Pinga
Törzstag
Törzstag
1707 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#175863 Üzenet linkje2011-09-20 18:01:45  Re:

Cinthya írta:

nekem volt alkalmam fürödni is benne olyankor és hidd el nagyon félelmetes, söt veszélyes,matraccal szorakoztam és ahelyett hogy a hullámok kifelé vittek volna, komolyan elindultam befelé, leugrottam rola még leért a lábam, de a viz nyomása hatalmas volt,némileg pánikba estem mert képtelen voltam kifelé menni,nagy nehezen kievickéltem szinte leizzadtam, azota tisztelem a vizet és a tengert icon_eek.gif

# 9216
Kovacsgyula53
Törzstag
Törzstag
798 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#175865 Üzenet linkje2011-09-20 18:20:53  Re:

Pinga írta:
Cinthya írta:

nekem volt alkalmam fürödni is benne olyankor és hidd el nagyon félelmetes, söt veszélyes,matraccal szorakoztam és ahelyett hogy a hullámok kifelé vittek volna, komolyan elindultam befelé, leugrottam rola még leért a lábam, de a viz nyomása hatalmas volt,némileg pánikba estem mert képtelen voltam kifelé menni,nagy nehezen kievickéltem szinte leizzadtam, azota tisztelem a vizet és a tengert icon_eek.gif

Elnézést a zavarásért! Ez az a dolog amit említettem a viharos víz vissza áramlása, és ez tényleg veszélyes ha bepánikolsz. Volt rá eset, hogy több embert is besodort és a segítségükre kellett sietni. De próbáljatok meg, meggyőződni valami okosabb fórumon erről a dologról, megéri mert akkor nem érhet kellemetlen meglepetés a nem úszóknak ilyenkor messzire el kell kerülni a tengert . És ez csak egy párméteres ösvény időnként!!!! icon_idea.gif A kifelé áramló víz időnként utat tör magának vissza felé, és ez nem vicc....

# 9217
Cinthya
Aktív fórumos
Aktív fórumos
108 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#175867 Üzenet linkje2011-09-20 19:45:22  Válasz a #175865. hsz-ra Előzmény #175865

szeles, borongós időben én is fürödtem már. csak a derékig érő vízbe merészkedtem, de így is, simán átcsapott a fejem felett a hullám... icon_smile.gif
a haragos tengert csak nézném icon_smile.gif

# 9218
Pinga
Törzstag
Törzstag
1707 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#175868 Üzenet linkje2011-09-20 19:47:20  Válasz a #175865. hsz-ra Előzmény #175865

akkor voltunk elöször görögben és életünkben elöször tengerben, a forumot sem ismertem még,sokan fürödtek de senki sem szolt hogy nem menj be, még állványok sem voltak a cápa figyelöknek, késöbb rakták ki öket, megtapasztaltam és tiszteletben tartom azota
# 9219
Cinthya
Aktív fórumos
Aktív fórumos
108 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#175869 Üzenet linkje2011-09-20 19:47:46  Válasz a #175861. hsz-ra Előzmény #175861

mi is, fél10re odaértünk, és vártuk, hogy végre elfoglalhassuk a szobákat. mivel, 12 előtt remény sem volt rá, előkotortok a fürdőruhákat, és irány a víz... icon_biggrin.gif jó volt a hosszú út után egyből a vízbe, így az sem érdekelt, hogy csak fél1kor mehettünk a szobákba. 2kor már újra a vízben voltunk icon_biggrin.gif
# 9220
Cinthya
Aktív fórumos
Aktív fórumos
108 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#175870 Üzenet linkje2011-09-20 19:50:09  Válasz a #175868. hsz-ra Előzmény #175868

nem semmi lehet, komoly viharban fürdeni. tuti, férjem is bemenne... icon_biggrin.gif
én csak nézném icon_smile.gif viszont, egy hajóutat lehet hogy bevállalnék icon_biggrin.gif /vicc/

# 9221
Cinthya
Aktív fórumos
Aktív fórumos
108 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#175871 Üzenet linkje2011-09-20 19:51:40 

holnap melózok, de csütörtökön összeütöm a beszámolót, és megpróbálok képeket is feltenni... icon_smile.gif
# 9222
Csabinaagnes
Aktív fórumos
Aktív fórumos
144 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#175874 Üzenet linkje2011-09-20 21:36:22 

Szia Cinthya!!

Üdv újra közöttünk!!! Örülök neki, hogy jól éreztétek magatokat a nyaralás alatt, és hogy neked is elnyerte a tetszésedet Nei Pori..
Már nagyon várom a részletesebb beszámolódat, és persze a képeket is. Azokkal a víz alatti fotókkal még jobban felcsigáztad a kíváncsiságomat. Szurkolok, hogy sikerüljön felrakni őket, bár én is szenvedtem vele jó ideig.

# 9223
Frufru
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
8 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#175875 Üzenet linkje2011-09-20 22:33:29  Válasz a #175848. hsz-ra Előzmény #175848

Szia! Mi szombaton érkezünk az IBUSZ-szal a Sun Beacb-be. Melyik irodával vagytok? Tudtok valamilyen helyi görög utazási irodát? Esetleg azt is melyik magyar iroda dolgozik velük? Milyen idő várható? Mit mondanak, meddig tart ez az esős idő? Gondolom ott helyben biztosabb infók vannak. Terveztek kirándulást és hova? Előre is köszönöm a válaszodat. Nagyon jó nyaralást kívánok! Üdvözlettel: Frufru
# 9224
Frufru
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
8 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#175876 Üzenet linkje2011-09-20 22:44:43  Válasz a #175874. hsz-ra Előzmény #175874

Kedves Ágnes! Láttam a képeidet és nagyon jól sikerültek.Úgy emléksze, hogy Te ajánlottál egy helyi irodát, ahol nagyon kedvezőek a kirándulá -
sok árai. Tudnál ebben segíteni? Van-e helyi busz járat? Hova lehet vele eljutni, persze csak közelebbi kirándulásokra gondolok? Az IBUSZ-szal megyünk és 40 km-rel odébb lesz az idegenvezetőnk. Sajnos mi autót nem vezetünk, de szívessen társulnánk autó bérlésbe is. Előre is köszönöm a válaszodat. Frufru

# 9225
Csabinaagnes
Aktív fórumos
Aktív fórumos
144 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#175879 Üzenet linkje2011-09-21 10:22:21  Válasz a #175876. hsz-ra Előzmény #175876

Szia Frufru!!!

Pontosan nem tudom, hogy mire gondolsz, mert mi egyénileg oldottuk meg a kirándulásokat, mivel autóval mentünk. Nei Poriba is több helyen lehet befizetni fakultatív programokra. Ha az Ibuszal mentek, akkor az Anett tours irodájában érdeklődjetek. Amikor mi voltunk, akkor nekünk is ott lehetett volna befizetni a kirándulásokra, és az autó bérlésben is ott tudnak tanácsot adni. Augusztus elején volt az ibusznak kihelyezett idegen vezetője, ő volt az Anett tours-nál. A busz járatokat sajnos én nem tudom, de van itt olyan aki tud segíteni neked ebben. Ha jól emlékszem, korábban itt a fórumon is olvasható volt néhány járat indulási időpontja. Esetleg olvass vissza egy kicsit. Ha bármi másban tudok, szívesen segítek. Előre is kellemes nyaralást kívánok!!

KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 614 615 616 ... 901 902 903   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu