Sziasztok!Már egy ideje olvasgatom a fórumot.Jó látni hogy nem csak én gondolok már most a jövő évi nyaralásra.Nei Porira gondoltam,mert ott még nem voltam.Szinte minden képet megnéztem,de BRobert képei alapján döntöttem.
Volt valaki a Grand Tourssal?Vagy a Marianna apartmanban?Őket ismerem,és megbízhatóak.Az érdekelne hogy megáll-e a busz Paralián,oda vagy vissza,és hogy lehet eljutni Nei Poriból Paraliára,vagy Leptokáriára(kivéve robogó)?
#1775282011-12-15 08:43:27 Válasz a #177518. hsz-ra
Szia! Nei-Poriból Kateriniig kell vonattal menned, onnan pedig busz visz Paráliára. Egyszerű. Ha minden igaz, akkor Quadokat árulnak a sarkon, onnan indul a busz a tengerpartra, de bárki szívesen segít, ezek a görögök már csak ilyenek. Leptokáriára, meg gondolom ugyanúgy vonattal jutsz el. Azért nem tudom pontosan, mert Leptokáriáról vonatoztunk Katerinibe. Szerintem ugyanaz a Nei-Poris vonat is. Leptokária nagyon kiépült, gyönyörú lett, csak az intimitását veszítette el.
Szia!Igen mi a Granddal voltunk az idén és a Mariannába.Teljesen meg voltunk elégedve mindennel,bele értve a főzési kellékeket is.A központba van,lehet menni este sétálni,és a tenger is 2 utcányira van.Szóval nagyon tudom ajánlani,a Coral kint van a település szélén,többet kell sétálni.
Szia!Igen mi a Granddal voltunk az idén és a Mariannába.Teljesen meg voltunk elégedve mindennel,bele értve a főzési kellékeket is.A központba van,lehet menni este sétálni,és a tenger is 2 utcányira van.Szóval nagyon tudom ajánlani,a Coral kint van a település szélén,többet kell sétálni.
tudom igazolni hogy jol éreztétek magatokat, mert nem akartatok hazajönni és vissza is akartok menni
Kedves Tallér!
Neked is köszönöm szépen!
Ezért választottam én is a Mariannát,mert közelebb van.
Még annyit szeretnék kérdezni,hogy a hazafe induláskor megállt-e a busz Paralián,mert már olvastam olyant hogy pár órát ott kellett várni a busz indulásáig.Mindenképpen szeretnék ott lenni egy kicsit,mert már nyaraltam ott,és olyan jó visszamenni nosztalgiázni.
Kedves Tallér!
Neked is köszönöm szépen!
Ezért választottam én is a Mariannát,mert közelebb van.
Még annyit szeretnék kérdezni,hogy a hazafe induláskor megállt-e a busz Paralián,mert már olvastam olyant hogy pár órát ott kellett várni a busz indulásáig.Mindenképpen szeretnék ott lenni egy kicsit,mert már nyaraltam ott,és olyan jó visszamenni nosztalgiázni.
a vonatok nagyon sürün járnak,
parálián akkor áll meg a busz ha van onnan is utas, egyszer Anették busza bevitt minket utasokért,de csak egyszer,nem vártunk sokat, berakodás és nyomás haza
#1775432011-12-15 14:30:38 Válasz a #177518. hsz-ra
Szia Barbara!
Mi is a Granddak voltunk a Mariannába. Tallérhoz hasonlóan mi is elégedettek voltunk mindennel. Egyébként lesz új apartman is jövőre, már készül a Grand honlapján, de még sok információ nincs róla. Hazafelé megáll 1-1,5 órára a busz Parálián, addig lehet sétálni, nosztalgiázni.
Üdv!
#1775472011-12-15 17:22:32 Válasz a #177540. hsz-ra
szia barbaraszeghy!
Tehát Nei Poriból vonattal kell menni Katherini állomásig, ott leszálltok kijöttök az állomásról, és elindultok előrefelé, jó mondta leptokaria, hogy egész addig a sarokig ahol motorokat, és quadot árulnak a sarkon, ott van a buszmegálló. Ott megveszitek a jegyet automatából, ami idén 0,8 euroba került, és felszálltok az 1-es autóbuszra, az megy ki Paraliára. Maga az utazás vonatostul max. másfél óra Nei Poritól, tehát nem viszi el az egész napotokat. Nei Pori és Katherini között a vonat 24 perc alatt ér. A buszok amik hoznak-visznek Magyarországról az ha be is megy Paráliára, csak annyi időt tartózkodik ott, amíg esetleges nyaralókat felszedi. Vásárlásra és egyébre nincs időtök.
Nagyon köszönöm mindenkinek a segítséget!
Már alig várom az új katalógust.
Januárban szeretnék foglalni,mert mindig az első turnussal szeretek menni.
Akkor még nincs tömeg,és elég olcsó is.
Nagyon köszönöm mindenkinek a segítséget!
Már alig várom az új katalógust.
Januárban szeretnék foglalni,mert mindig az első turnussal szeretek menni.
Akkor még nincs tömeg,és elég olcsó is.
mi augusztus végén voltunk szeptember elejéig, tömeg már nincs , az árak a szezon elejének felel meg, viszont a viz még meleg nem tud kihülni, igaz nem voltam szezon elején de páran már mondták hogy akkor még hüvösebb a tenger