köszönöm sancho, nem tudtuk mi lesz belőle.
2010-ben Nei Porin tartottuk fiam szülinapját, most is így tervezzük, Anették nagyon fini tortát hoztak Platamon-ból
Örömmel látom a két Nei-Pori barátot. Jó hogy végre érdekel engem is hogy ki mit ír. Az utóbbi időben el sem olvastam a Nei-Poris bejegyzéseket!
Üdv:Szellem és Sancho
#1781372012-01-09 08:38:30 Válasz a #178091. hsz-ra
Szia Ettika!
Egyik évben én is Nei Porin ünnepeltem a szülinapom. Nem is tudtam róla és titokban a hátam mögött az apartman szomszédokkal szövetkezve követték el ellenem az "orv" felköszöntést Nagyon meg voltam hatva, nem is számítottam rá. Viszont érdekes módon az elmúlt nyáron nem találtuk meg azt a bizonyos apartmant.
Nekünk a 25 házassági évfordulónk lesz,akkor nekünk 25 napig kellene kint lenni.Júj de jó is lenne!Na de n legyünk telhetetlenek,annyit megyünk amennyit tudunk a lényeg hogy megyünk!!!Pinga mond az asszonynak 1 ablakot jövőre cseréljen és ennyi.
Sziasztok! Nyáron voltam neo poriban és nagyon megtetszett az a hely.Szeretnék ott vendéglátásban elhelyezkedni.Itthon van egy saját üzletem ahol én gyártom a gyrosokat már négy éve,de vendéglátásban már nyolc éve dolgozom,angolt társalgási szinten beszélem.Ha valaki egy kicsit is tud segíteni kérem írjon. Köszönöm,és további szép napot.