#1782422012-01-12 16:59:24 Válasz a #178240. hsz-ra
Jamasz jó ötlet, ha nincs hely akkor szólj, tudok mást is!
Kajára nem kell sokat költenetek, de valóban nem érdemes befizetni. Nei-Porin teljesen jó árak vannak, akárhol eszel. Szinte fele annyi, mint Platamonason.
Sziasztok!
Segítséget kérnék! Többször voltunk már Görögországban. Busszal is, kocsival is. Kocsival szeretnénk menni idén is, de a helyet nem tudjuk kiválasztani. Tavaly voltunk Sartiban, de az nekünk túl "nyugis" volt. Szeretünk kirándulni, motorozni, nézelődni, nem csak a tengerparton pihenni. Szeretjük, ha este is van élet. Szeretnénk búvárkodni is. Tehát jó lenne, ha a közelben lenne valami sziklás rész is, a településen ahol megszállunk pedig lehet homokos a part. Imádjuk a hajókirándulásokat. Szerintetek Nei Pori jó választás? Paralián már voltunk, az is tetszett, de túl "nagyüzemű" volt.
Helyben szeretnénk szállást keresni. Köszi minden információt!
#1782732012-01-13 11:29:31 Válasz a #178270. hsz-ra
Nei-Pori jó, Platamonas még jobb. Platamonason van búvárkodási lehetőség, nem tudom Porin van-e. Platamanoson éjszakaibb, nyüzsisebb az este.
Nei-Pori is jó. Mindig azt mo ndom, hogy vegyíteni kell a kettőt. Nei-Pori homokos, Platamonas kavicsos. Van a kettő vegyítése is, a kettő határvonalánál. Egyébként ott a legszebb.
Alig 3 km a kettő egymástól, igy gyalog is lemászkálható. Kocsival pedig egyetlen zeneszám. Sose tudtam többet meghallgatni.
Lakni Platamonason laknék, strandolni a kettő határára járnék, és enni pedig Porira az Alkazárba.
Egy szóval, jó választás!
#1782822012-01-13 14:07:08 Válasz a #178273. hsz-ra
Szia! Köszi! Jól hangzik amit írtál. Autóval akkor simán átjárható a kettő. Már csak a szállás ára fog dönteni. Természetesen érdekel minden ajánlat! És minden ötlet, látnivalók, éttermek, motorkölcsönzés, hajókázás, ilyenek.
Étteremben nincs hiány. Végig a parton tele van, jobbnál jobb és olcsó helyekkel. Nekem az Alkazár a kedvencem Ha szeretitek a pizzet ott lesza Vulcano is, de vigyázat hatalmas méretű a pizza!
Motorkölcsönző Platamonason, mikor bekanyarodtok Nei-Pori felől a Platamonasi főútra, rögtön a kanyarban.
Búvár felszerelések a fölötte levő utcában, de pár száz méterre.
Kirándulásra rengeteg minden van. Ott a vár, vagy kastély, de majd a többiek mesélnek róla........
Mint megtudtam, de én sem láttam Nei-Porin van kagylómúzeum is stb....
#1782902012-01-13 17:34:08 Válasz a #178286. hsz-ra
Enyémek most annyi idősek, a kicsi 3, a nagy meg 6, mindkettő fiú. Voltunk már Görögországban 2x (Paralia 12 éve és Neos Marmaras), meg sok más helyen is, pl. tavaly Egyiptomban, de nekünk még mindig Görögország a kedvencünk. Sokat visszaolvastam, és úgy érzem Nei Pori is tetszeni fog.
#1782912012-01-13 17:50:50 Válasz a #178287. hsz-ra
De jó! Már mennék is! Úgy gondolom, hogy augusztus eleje körül mennénk, de ez még sok mindentől függ. Semmiképp sem utószezonban. Tavaly Sarti már nagyon "halott" volt.
Addig is olvasom a fórumokat, Platamonast is, és gyűjtöm az infókat. Van hajókirándulás Skiatoson kívül máshová?
Esetleg tudtok valami jó apartmant itt vagy Platamonason, amit közvetlenül lehet foglalni, nem irodán keresztül?
Még azt szeretném kérdezni, hogy van e valakinek tapasztalata a lakókocsis nyaralásról. Sithonián rengeteg kemping volt, sokan vadkempingeztek is, és ami nekünk fontos, hogy velük voltak a kutyáik.
Nem idén szerintem, de egyszer mi is nekivágnánk a lakókocsinkkal, és kutyákkal, ha van olyan kemping ahol fogadnak.
Valaki tud erről?
Köszi!
#1783002012-01-13 21:49:38 Válasz a #178291. hsz-ra
Igen. Vannak campingek, de majd meglátjátok, ha kint lesztek. Amikor átsétáltok egyik helyről a másikra, valószínűleg kettő mellett is elmentek. Akkor majd megnézitek.
Ha valakinek vannak képei az Arany házhoz közeli partrészről, szívesen venném
Ott van a közelben éttermeknek ágyak? tudom, hogy Nei Porin semmi nincs messze, de 2 éve megfogadtuk, hogy legközelebb rendelünk frappét és egész nap tudjuk használni az ágyat nem kell cipekedni napernyőt stb.