Szidi!
Ez csak egy útra vonatkozik,mi azért is nem vittük át az autót.
Korfura majd egy külön nyaralás alkalmából szeretnénk eljutni,arra több idő kell.
Az igazi görög gyros ízét szinte a számban érzem már. Nem baj nyáron majd bepótoljuk ezt. Az a citromos kép nagyon tetszik olyan guszták azok a nagy érett citromok. Ha lesz biztos hozok haza min 1db-ot
Az igazi görög gyros ízét szinte a számban érzem már. Nem baj nyáron majd bepótoljuk ezt. Az a citromos kép nagyon tetszik olyan guszták azok a nagy érett citromok. Ha lesz biztos hozok haza min 1db-ot
Szia! Mi nem egy darabot hoztunk haza a citromból, hanem egy bőrönddel, a tulajdonos csak úgy szedte minden reggel kosárszámra nem győztük enni és inni a limonádét. Egyébként a Garden apartmanba voltunk és ott tele van az udvar citromfával.
Barátnőm fordult hozzám segitségért,és nem tudtam válaszolni.Tudja valaki hogy az Apollon travel 2 egymás utáni turnust hogy számol?Most olvastam,hogy az Aeolus teljes árat számol,ezen azért meglepődtem...
Barátnőm fordult hozzám segitségért,és nem tudtam válaszolni.Tudja valaki hogy az Apollon travel 2 egymás utáni turnust hogy számol?Most olvastam,hogy az Aeolus teljes árat számol,ezen azért meglepődtem...
Szia! Mi most éppen így fogunk menni az Apollonnal. Szóval 2-felnőtt és egy 16 -éves gyerek jún 11.től -27-ig azaz 14éjszakára 196.000ft lesz. Ebben benne van a szállás és az út oda-vissza. Ördög Katalin az ügyintézőnk, nagyon kedves hölgy, nyugodtan érdeklődj nála. Ja és majdnem elfelejtettem ebben az árban nekünk van törzsutas kedvezmény.