#1823392012-04-15 17:18:36 Válasz a #182331. hsz-ra
szia Wucy!
Igazán marcsipánra gondoltam, Ő lassan indul is, de a Te albumaid, és hozászólásaid mindig szívesen olvasom! Kicsit visszahozza a fiatalságom:-)))
Persze, a Tiédet is várom, de én előbb megyek ám!!
Mi 90%-ban mindig szakadó esőben mentünk, de kint jó volt az idő.
kb ket hete kuldtem el a beszamolomat,de meg mindig turelmesen varom
Wucy!
Szerintem elveszett az éterben az a beszámoló
Hacsak, nem írtál bele valami csúnyaságot. Szóval ha meglenne, akkor már fent lenne az oldalon.
Írj Joxnak, kérdezz rá, hogy mi történt, a fórum-főoldal alján találod az elérhetőségeket.
mar irtam.es azt a valaszt kaptam,hogy legyek turelmes ...
en csak gyonyoru dolgokat irtam bele.igaz,hogy picit hosszu lett,de oszinten remelem,hogy hamarosan felkerul.
#1823742012-04-15 22:11:25 Válasz a #182373. hsz-ra
Ez itt Off
Én első körben a kövekre tippelnék, mert Korfun annyi mesés homokos part van. A víz sem lehetett túl hideg, mert a keleti parton készült a kép, és nem a nyugatin, ahol hidegebb a víz. Ráadásul augusztus vége felé, a pontos napot most hirtelen nem tudom.
Az is lehet, hogy picit drágán mérték a napernyőt
Egyébként ha ír valaki a képeimhez akkor kapok róla értesítést, e-mailben.
#1824112012-04-16 15:05:15 Válasz a #182398. hsz-ra
Olvastam!
Azt kell mondjam, hogy kiválóan sikerült, olvasmányos és infó-gazdag
Az először Sartiba indulóknak jól fog jönni!
Azt nem mondtad, hogy képek is vannak benne. Ezért kellett türelmesnek lenned , mert Joxnak sokkal több melója van a szerkesztéssel, és nem megy egy pillanat alatt.
Gratula!
a turelem beszamolot terem ..
de hiszitek vagy nem...iras kozben rengeteg helyet talaltam amit sajnaltam is,hogy nem neztunk meg. szinte ugy ereztem ,hogy negyedet sem jartuk be. na de majd kovetkezoleg,mert az biztos,hogy visszaterunk meg Sartiba