Mi is úgy voltunk, hogy idén kihagyjuk görögországot, de végül úgy döntöttünk, hogy mégsem.
Nekem ez az egyetlen hobbim, hogy egy évben egyszer elmegyünk nyaralni és együtt a család
Ez azért elgondolkodtatott és arra jutottam, hogy dolgozok napi 12-14 órát ...nem vagyok önző, de ennyit azért megérdemlek.
#1829822012-04-25 22:12:44 Válasz a #182981. hsz-ra
Sziasztok!
KissLaszlo messzemenően egyetértek veled ! Engem két görög nyaralás között a rázósabb napokon szinte feltölt ,ha arra gondolok, hogy mikor indulhatunk újra. Nem is tudom mi lesz ha nem tudunk egyszer kimenni, de tudom túlélik sokan:) .... nekem is néha csoda kell hozzá, az utóbbi pár év ilyen csodákról szólt, szerencsére idén is történt "csoda" és 51 nap múlva indulás Bofefe kívánok nektek is ilyen "csodát" és mindenkinek aki menni szeretne.
#1829942012-04-26 09:15:01 Válasz a #182974. hsz-ra
Szia Bofefe,
Köszi a választ, gyors volt.
Úgy néz ki hogy mi is a Blue Sarti apartmant választjuk, mi a C6-ban leszünk.Az is tengerre néző
Jók a képek az albumban, főleg a bogaras képek. Remélem nem sok van belőlük
Nektek kellett kaukciót fizetni?
Sziasztok!
Másodszor megyek idén Sartira és senkitől nem hallottam a "piacról". Sartin nincs piac? Egyik kedvenc szórakozásom a piaci nézelődés, sajnálnám, ha nem lenne.
Hamarosan indulok, már nagyon várom! Mindenkinek nagyon kellemes nyarat, Sartizást kívánok.
#1830002012-04-26 09:40:58 Válasz a #182999. hsz-ra
Szia marcsipán!
Menjetek át Thessalonikibe, ott nagy piac van
De jó Neked, nemsokára utazol, nekünk meg itt marad a meló
Remélem írsz majd, mi a helyzet Sartin!!
Nekem még 57 nap, az sem sok...de mégis...
Sziasztok!
Másodszor megyek idén Sartira és senkitől nem hallottam a "piacról". Sartin nincs piac? Egyik kedvenc szórakozásom a piaci nézelődés, sajnálnám, ha nem lenne.
Hamarosan indulok, már nagyon várom! Mindenkinek nagyon kellemes nyarat, Sartizást kívánok.
Sajnos nincs. A legközelebbi Neo Marmarasban van. Úgy tudom, hogy busszal el lehet oda jutni. Meg robogóval.
Köszönöm Nektek a gyors választ! Marmarasban melyik a piac nap? Ígérem, hogy gondolni fogok Rátok és már elkészítettem egy kis jegyzettömböt, amiben gyűjtöm Nektek az idei "tapasztalatokat", árakat és egyéb infot. Már nagyon be vagyok sózva, szívem szerint csomagolnék!
#1830092012-04-26 10:31:51 Válasz a #182994. hsz-ra
Szia Hayabusa !
Igen kellett kaukciót fizetni, 50 eurót és az indulás napján jött a tulajdonosnő és leellenőrizte rendbe van-e minden és a kis erszényecskéjéből adta vissza az 50-est.
Hát nem is azzal van a baj , hogy megérdemeljük-e a nyaralást, mert azt szerintem mi is megérdemelnénk, csak a végtörlesztettünk egy kis családi segítséggel és hát ugye furán nézne ki, hogy nyaralgatunk a pénzt meg nem tudjuk megadni.
Valami csodában azért én is bízom,!!!
Nektek, akik biztosan utaztok, jó nyaralást kívánok. !!!
Marmarasban csütörtökön van piac, és lent kezdődik a kikötőnél és végig a parton megy. Ha nem busszal mentek, akkor csak kérdezősködj, és segítenek. Tavaly bennünket levezettek a piachoz, rendesek a Neos Marmarasiak.
Egyébként szerintem a halas, olivás, és cipurós standokon kívül ugyanolyan mint egy itthoni vásár, egyszer érdemes megnézni de többször nem.
Kedves Bofefe!
Motorral jártuk már a környéket, sajnos Marmarasig nem jutottunk el. Te voltál már ott busszal? Tudnál mondani róla valamit? Mármint a buszozásról? Gondolom kora reggel kell menni...pl. oda-vissza milyen sűrű a járat, mennyire van buszhoz kötve az ember?
#1830162012-04-26 11:23:46 Válasz a #183014. hsz-ra
Szia Marcsipán !
Voltunk busszal, de a Grand tours szervezésében és hajókirándulásra mentünk. A helyi busz menetrendet nem ismerem és nem is próbálkoztunk, mert mi kocsival voltunk. Állítólag nem teljesen kiszámítható a menetrend, de ez egész Görögországra igaz, a fórumon olvasottak alapján mondom ezt, de saját tapasztalatom nincs.