Pontosan nem tudom. Hallottam egy történetet, de nem biztos, hogy az valós. Hülyeséget nem akarok irni, de ha valaki tudja az igazat megoszthatná velünk.
#1838682012-05-09 18:21:10 Válasz a #183864. hsz-ra
Crisztina a "halott város" története: kiparcelláztak régen katona tiszteknek azon a helyen földterületeket, közművesitették víz. villany, csatorna, a mérőórák helyét még sok helyen látni, utat vezettek a tekekhez, lépcsöket készítettek úgy adták el a telkeket jó pénzért, amikor kezték volna a házakat épiteni, szembesültek azzal a ténnyel, hogy nincs elegendő ívóviz! A befizetett pénzt elvitte a közmű kiépitése, mindenki aki telket vett elvesztette a pénzét.Látsz majd ott három négy völgyhídat amin a szarvasmarhák pihennek, semmibe vezető utakat ,lépcsőket kísérteties a táj.Viszont a parton van egy autós camping tábor ahol egy magyar hölgy a tulaj felesége és finom a frappé.
Szegeden valamelyest "szétválnak" a buszok uticél szerint. Toroniba mész? Voltál már? Én már voltam... nem fűződik hozzá szép emlékem. Igaz, nem nyaraló szemmel néztem körül.
Először is, köszönöm a válaszokat lovaglás témában! A kassandrait drágállom eléggé, meg azok a lovak...hát...
Ha tud esetleg valaki olcsóbban, mondjuk feleennyiért (20 euro alatt), akkor sikítson!
Egyébként tegnap végre mi is befizettük az utat, tehát immár fix, hogy június 12-19-ig süttethetjük magunkat Sarti tengerpartján.