Kellemes hét kezdést mindenkinek!
Kicsit elromlott az időjárás Sartin.
Fúj a szél és kicsit hűvös is van.A Tenger csak 18 fokos a levegő 20-22 fokos.
De a hét további részében melegedés lesz!
Kellemes és Szép idő vár az Első utazókra!
Valahogy én azt is szeretem ha hullámzik a tenger még ha vadul is .....Persze akkor egy kicsit félek és féltem a családomat is ...de óvatossággal és ésszel gond eddig nem volt.
Egyébként ilyenkor amikor már igazán a veszélyérzet elhatalmasodik,érdemes felkerekedni és odébb menni egy párszáz métert egy védetebb öbölbe. Gépesitve akár a félsziget túloldalára és láss csodát ott nyugodt vizfelszin fogad.
Egyébként éppen a változatossága miatt rajongok a félszigetért és itt direkt nem emeltem ki egy kis üdölőfalut sem mert mind szép.
Az idő hamarosan super lesz és mindenkinek jó utat szép nyaralást...
Ma utaztam Nyíregyházáról vissza Debrecenbe kocsival olyan 13óra körül és pont mögöttem jött a Grand Tours busza kis Sarti felirattal az ablakában Na gondoltam mennek az első fecskék. Integettem is nekik! Remélem, mire odaérnek javul az időjárás is. Kicsit elszorult a szívem, hogy ők már úton vannak, nekem meg még van 10 hetem hátra, de ezt még ki kell bírni!
Lassan tényleg beindul a szezon! Ma délben láttam, hogy Sassoshoz megérkezett egy csapat fiatal. Lehettek úgy tizen. Vitték ki a motorokat. Elég nagy mozgás volt egész nap a motorkölcsönző körül. Újabbnál újabb motorok kerültek ki. Sassos már felkészült!
#1842602012-05-14 20:51:10 Válasz a #184122. hsz-ra
Szia Gudli!
Én most megyek először előszezonba és bizony vannak kétségeim Mostanában sűrűn néztem a kamerát és bizony elég esős volt a hangulat. Most is rápillantottam és szakad az eső Jövő héten megyünk és Faze is írta, hogy az idő is hűlt a tenger is hideg Mi lesz így velünk?
Mindenesetre nagyon szépen köszönöm a bíztatást!
Igen Működik az időjárás figyelő. DE!!!
Holnap estig csak teszt üzemmódban van.Szal az adatok egyenlőre amiket ír nem valósak csak a tenger hőmérséklet!
Sancho! Az idő melegszik! Szép időtök lesz az előrejelzéseink szerint!