Utazás busszal
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Utazás
Hozzászóló Üzenet
# 1021
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Szilvus21
Aktív fórumos
Aktív fórumos
152 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#185206 Üzenet linkje2012-05-23 17:40:36 

Én is mindig viszek magammal magazint meg rejtvény újságot. Igazából hiába van nálam ipod is de zenét sose hallgatok és a rejtvényes újságot se szoktam megfejteni mert útközben annyi látnivaló van, hogy az engem mindig le szokott kötni. icon_smile.gif Valamint ha olyan busszal mentek akkor lehet este még filmet is néztek a buszon. icon_smile.gif
# 1022
Messinia
Törzstag
Törzstag
1834 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#185210 Üzenet linkje2012-05-23 17:51:31 

Csatlakozom az előttem szólókhoz, hiába vittem könyvet, újságot, egyfolytában kifelé bambultam. icon_smile.gif

Egyébként egy füldugó nagyon jó szolgálatot tud ilyenkor tenni (gyógyszertári kis szivacsos), én majd meg bolondultam, úgy horkolt valaki, de ez segitett átvészelni. icon_smile.gif

# 1023
Gudli
Törzstag
Törzstag
1067 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#185213 Üzenet linkje2012-05-23 18:11:51 

Ez így igaz! Amig világos van, úgy is csak bámészkodik az ember. Aztán meg betesznek valami filmet, majd még egyet. Éjfélig így eltelik az idő. Aztán csak hajnal 5-ig kell valahogy átvészelni az utat. Amikor kivilágosodik, úgy is már Görögországban vagy. Utána megint csak nézelődni fogsz.
Egy ilyen horkolós storinak egyszer én is részese voltam. Az egyik utas egész éjjel úgy horkolt!!! Még hogy horkolt!? Cifrázta is! Reggelre totálisan kialudta magát, igaz rajta kivül senki nem aludt.

# 1024
Melus16
Törzstag
Törzstag
1763 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#185214 Üzenet linkje2012-05-23 18:12:41  Válasz a #185210. hsz-ra Előzmény #185210

Engem semmi sem tud, tudott lekötni, csak a nézelődés. icon_wink.gif
Amikor eljött a filmnézés ideje, hát az sem nagyon. Mondjuk vicces volt a szlovák szinkron, jókat kuncogtunk rajta. Pl. az Alvarez nevű - nem emlékszem melyik film volt ez - női szereplőt Alvarezová- nak szólították. icon_lol.gif
Ráadásul én nem tudok aludni, néha el-el bóbiskolok néhány percre, de aludni nem megy. Így azt is egyből kiszúrtam, amikor eltévedtünk a Pindoszon az éjszakában. icon_rolleyes.gif Még csak épülőben volt a pálya. Aztán szakadék szélén fordultunk meg nagy nehezen, a hátul ülők már lógtak bele a semmibe. De akik aludtak, semmit sem vettek észre az egészből.

# 1025
Szilvus21
Aktív fórumos
Aktív fórumos
152 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#185215 Üzenet linkje2012-05-23 18:20:26 

Na ez a füldugó nem is rossz ötlet, úgy is van itthon jó pár darab. icon_smile.gif
# 1026
AGICA2
Törzstag
Törzstag
674 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#185245 Üzenet linkje2012-05-23 21:01:44 

Minden féle buta magazin, rejtvény, zene... a gyerekeknél láttam dvd lejátszót, notebookot... de minden évben elhatározom, nem viszek semmit, mert csak bámulok kifelé, aztán a 2 film, aztán hajnali 5 ig kínlódás, mert aludni nem tudok, de addigra már Göröghonba ér a busz, első kútnál 2 kv, 4 redbull, kicsi ouzo, aztán indul az új nap:-)))és a nyaralás!!
# 1027
Sancho.dl
Törzstag
Törzstag
2070 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#185254 Üzenet linkje2012-05-23 21:40:19 

Én minden útra viszek rejtényeket, és a telefonjaimon van gy csomó zene, kabaré és játék is icon_smile.gif Egy pár éven keresztül vittem kis DVD lejátszót, de sajnos mára az akkumulátora olyan állapotba került, hogy a címet illetve a rendezőt még meg tudom nézni, aztán kiírja hogy Battery offf icon_sad.gif
Én is szoktam nézelődni is, néha fényképezgetek is. Egy darabig én is úgy voltam, hogy nem tudok a buszon aludni, aztán bizony rájöttem, hogy mindenki alszik, még ha csak egy picit is, úgy hogy nem is tud róla. A horkolás is megvan mindenhol icon_smile.gif Nlunk is volt egy úr, aki a felszállás után azonnal el kezdte bontogatni a söröket a hűtőtáskából icon_smile.gif Na neki hagyták el érdekes hangok a száját icon_smile.gif Egyébként eddig szerencsére nem nagyon találkoztam igazán kellemetlen utasokkal. Engem talán csak a fokhagymás kolbász zavar, meg ha valaki még az ajtóban rágyújt, aztán amikor száll vissza a pienőnél még egy utolsót szív és benn fújja ki. Az hogy a sofőrök mindenkit megkérnek hogy lehetőség szerint ne használják a buszon a wc-t, mert azt kell szagolni egész úton, aztán a hazautazóknak is, általában nem válik be, ugyanis nagyon sokan talán unalomból is folyamatosan isznak, söröznek. Utána persze hogy szaladgálni kell, pedig általában mondják is a sofőrök, hogy ha kell inkább megállunk extra megállókra is. A legdurvább az a hölgy volt aki még a benzinkúti megállónál is a buszon ment el... No comment...

# 1028
Relax
Aktív fórumos
Aktív fórumos
240 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#185259 Üzenet linkje2012-05-23 22:27:38 

Az éjszakai buszos filmnézésről jut eszembe, hogy 1998-ban az első görög (egyben első külföldi) utunk alkalmával a megboldogult Jorgos Travellel utaztunk és nagyon stílszerűen a Féktelenül c. filmet vetítették a sofőrök. Igazán kedves volt tőlük. icon_smile.gif
# 1029
Sancho.dl
Törzstag
Törzstag
2070 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#185261 Üzenet linkje2012-05-23 22:41:48  Válasz a #185259. hsz-ra Előzmény #185259

Az egyik buszos utazás alkalmával elromlott a dvd lejátszó, így előkerestek a sofőrök valami rogi VHS filmeket. Asszem a Száll a kakukk fészkére és hasonló vidám filmek mentek. A végén már mindenki le akarta magát vetni a hídról... Na az egy élvezetes út volt icon_smile.gif Múlt nyáron vizsont a Mamma Mia, a Görögbe fogadva és a Bazi nagy görög lagzi volt műsoron. Néha betesznek olyan filmeket is, amiket az utasok visznek. Van amikor olyan megy ami nekem nem jön be, na olyankor volt jó a kis DVD lejtszóm icon_sad.gif
Egyik évben pedig -ilyennel eddig nem is talákoztam - az indulástól kezdve folyamatosan ment a dvd. Volt hogy stand up comedy, volt hogy útifilm és persze a játékfilmek. Teljesen meglepődtünk, hogy végig nézelődhettünk...

# 1030
Szilvus21
Aktív fórumos
Aktív fórumos
152 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#185262 Üzenet linkje2012-05-23 22:54:09 

Nekünk is este volt filmezés. Megnéztük az Indiana Jones-t meg valami Amerikai pitéhez hasonlót. Hogy visszafele mi ment azt nem tudom. De amikor rövidebb 2 napos külföldi kirándulásra mentünk ott pl. utifilm ment. Mondjuk az se volt rossz már amennyit láttam belőle egy egy szundikálás közben. icon_smile.gif
# 1031
KijelentkezvePrivát üzenet küldéseFelhasználó weblapjának megtekintése
MaciG
Törzstag
Törzstag
816 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#185278 Üzenet linkje2012-05-24 10:31:25 

Köszönöm mindenkinek a jó tanácsokat, megfogadom őket!
Sajna a bámészkodás engem nem köt le, mert számomra a Szerb és Macedón autópálya és környéke nem valami nagy látvány (Kivéve persze, Belgrád és az egyik hegyes-völgyes Macedón rész) főleg, hogy mindig ugyanarra megy a busz.

# 1032
Gudli
Törzstag
Törzstag
1067 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#185312 Üzenet linkje2012-05-24 14:14:47 

MaciG! Látom Lefkadára utazol. Az oda vezető út látványos lesz, függetlenül attól, hogy zömében autópályán halad a busz. Alagútba be, alagútból ki és mindig más látvány tárul eléd. A Pindusz-hegység gyönyörű!
# 1033
Messinia
Törzstag
Törzstag
1834 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#185368 Üzenet linkje2012-05-25 10:31:11 

Na engem a buszos úton pont a filmnézés nem kötött le. Akkor tudtam volna aludni, hiszen a horkolós bácsi a filmet nézte, hagyott volna minket. icon_smile.gif Ahogy vége lett filmnek, bealudt és el is kezdte. icon_smile.gif
Érdekes, hogy mindig a pár söröcskét-egyebet lehajtók között vannak a horkolósok. icon_smile.gificon_smile.gif
Láttam már buszon igazi részeg embert is...na azért az nagyon gáz volt..mindenki attól félt, hogy rosszul lesz, aztán majd miatta kell megállni 10 percenként..Hálistennek elaludt,de az a piaszag....icon_smile.gif
Sajnos vannak emberek, akik nem tudják hol a határ.

# 1034
Vadevezõs
Aktív fórumos
Aktív fórumos
373 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#185471 Üzenet linkje2012-05-27 11:45:46  Válasz a #185261. hsz-ra Előzmény #185261

Szia Sancho! Ennél már csak az volt jobb mikor a buszon a sofőrök Zámbó Jimmit nyomtak,míg rendet nem tettem.
# 1035
Messinia
Törzstag
Törzstag
1834 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#185480 Üzenet linkje2012-05-27 13:47:20  Válasz a #185471. hsz-ra Előzmény #185471

Zámbó Jimmy elég húzós lehet több száz kilométeren keresztül...icon_smile.gif
Mondjuk én lehet, hogy pont azon aludnék el. icon_smile.gif

KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Utazás
<   1 2 3 ... 68 69 70 ... 104 105 106   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu