Az jó ha előttem ennyien mentek. De ha haza jöttök ne felejtsetek vissza találni ide és beszámolni a kirándulásrol. Én csak julius vége augusztus elején leszek. Tehát van időm. Előtte még meglátogatom Afrikát
Azt szeretném megkérdezni, hogy kell-e félnünk a görög válságtól/tüntetéstől? Elég rossz a helyzet és pont a választások után indulunk útnak (június 17.) Nei Porira megyünk június 18-án.
Az időjósok biztosan 4 napra látnak előre a 7-ik napig már bizonytalan onnantól tovább találgatás! E szerint vedd a jóslatokat. Amúgy semmi aggodalomra nincs okod 1 nappal a választások után. Cirkusz Nei Poriba nem lesz. Kik cirkuszolnának ott az a 80 lakos? Te se hiszed el Én július végén megyek még se izgulok. A buszon tuti ott leszek akár milyen hírek is lesznek akkor. Mert Nei Poriba a turisták nem cirkuszolnak. Max nem megyek fakultatívra. Az utazást meg az iroda rendezi. Ennyi!
Szia Manfanativs!Mi tavaly ugyanekkor voltunk kint,csak1 hetet Olympic Beach-en voltunk utána mentünk át N.Pori-ba.Nos O.B-én erősebben sütött a nap eső nem volt,de Pori-ban minden éjszaka eset az eső de reggel már strand idő volt .kevésbé éreztük az erős napsütést mert kellemes szél fújt! A váltsággal ne foglalkozz mi június 29-én indulunk 2 hétre,de nincs para ,mert ami kell a nyaraláshoz : a tenger,a napsütés ,a szállás az mind adott,éhen halni meg úgy sem fogunk!