zamada: Kétlem, hogy lehet fürdeni a tengerben, ugyanis ma (is) esik az eső Nei Porin és kb. 23 fok van. Máskor sem volt több ez a baj. Legutóbb 12-én volt 30 fok. És előre láthatólag sem lesz több, mint 20 fok Nei Porin.
#1856122012-05-29 13:51:47 Válasz a #185610. hsz-ra
Nagy a csábítás az előszezoni árakkal kedvezményekkel, de megéri az a néhány ezer Ft különbség? Sokan egész évben spórolnak egy ilyen nyaralásra, s a spórolás hevében elveszik a lényeg, a felhőtlen ég, szikrázó napsütés, a langyos tenger élvezete, s még sok más. De elmondhatja: volt görögbe... Elnézem most is akár a fenti részt, de még Tolot is; annál még talán itthon jobb (kis túlzással persze)... Majd kicsit később, az már igen!
#1856162012-05-29 14:07:53 Válasz a #185612. hsz-ra
Én - mint ahogyan az látható is - 20 nap múlva, június 18-án megyek Nei Porira. Mivel én diák vagyok, kereset nélkül, így nekem nagyon is számított az ár. Bár úgy gondoltam, hogy június közepén egy mediterrán országban már azért nyár van. Ezek szerint még nincs.
Hát azért az előszezoni árak és a főszezoni árak között nem pár ezer ft a különbség.
Ez igaz (olcsón itthon is lehet fagyoskodni), de az előszezon nem feltétlenül május... Az más, ha valaki megteheti és többször is megy egy évben, az kezdi olyan korán, ahogy csak lehet. Egyébként nincs ezzel semmi probléma, csak ha nem jött össze, ne panaszkodjon senki, mert a rossz idő benne volt a pakliban.
#1856262012-05-29 14:57:44 Válasz a #185623. hsz-ra
Majd meglátjuk, mi lesz, s különben sem lehet az ilyeneken változtatni.
Amúgy már valaki írta is korábban, 5-7 napra lehet csak előrejelezni az időjárást nagyjából.
Tavaly mi is előszezonban mentünk, június 7-14-ig. Szuper időnk volt, összesen 2 nagyobb eső volt: egyik éjszaka, a másik nappal (ráadásul pont bicajjal mentünk Platamonasba), de még annak is megvolt a hangulata (pedig jég is esett) és pár órával később már megint jó meleg volt. A többi nap szuper időnk volt.
Persze kell a szerencse, de szerintem júniusban már jó idő lesz.
#1856282012-05-29 15:41:32 Válasz a #185610. hsz-ra
Azért reménykedem, tavaly Thassos-on ugyanebben az időben voltunk, és végig szuper idő volt, az előrejelzést nézve, addigra már 30fok körüliek lesznek, és még van 1 hete a tengernek is a melegedésre...
Tavaly mi is előszezonban mentünk, június 7-14-ig. Szuper időnk volt, összesen 2 nagyobb eső volt: egyik éjszaka, a másik nappal (ráadásul pont bicajjal mentünk Platamonasba), de még annak is megvolt a hangulata (pedig jég is esett) és pár órával később már megint jó meleg volt. A többi nap szuper időnk volt.
Persze kell a szerencse, de szerintem júniusban már jó idő lesz.
Jó utat a mostanában indulóknak!
Anikó
Azért a június 7-i indulás már a 3-ik 4 -ik turnus. Ráadásul a május nem csak Magyarországon rizikós! Egyébként jó nyaralást mindenkinek, és ehez persze nagyon jó időt!!!