#1859492012-06-01 17:55:01 Válasz a #185932. hsz-ra
Robi a boltokban nem igazán tudsz kártyával fizetni, a forintot nem is váltják, ellenben platamonban a templomnál van automata,mi is ott vettünk ki eurot,elsö ránézésre olcsobbra jön ki,de késöbb az árfolyamnak megfelelöen a mi bankjaink helyesbitenek és szépen leszednek még pár forintot a számládrol
Teljesen igazatok van. Mindenki sokkal aktívabb utazás előtt. Mindenki igéretet tesz, hogy lesz beszámoló, hozza a friss infókat. Aztán mi itthoniak türelmesen, vagy kevésbé türelmesen várjuk a friss híreket, de azok nem jönnek.
Például az Appolon május 21én indította az első turnust és legjobb esetbe is tegnap jöttek haza. Nem hiszem az első turnusból voltak az oldalon. Akiket olvastam azok ma vagy hétfőn indulnak. Ti kitől várjátok a beszámolot? Erre 2 hetet még várni kell.....
Tavaly a Larissában(Platamon) tudtunk kártyával fizetni, itthon eladási árfolyamon számolta el az otp. Nei Porin nem fizettünk kártyával. Bankautomata a platamoni templomtól a vár irányába kb. 25 méterre van, a templom oldalán.
#1860022012-06-02 12:21:38 Válasz a #185196. hsz-ra
Kedves Pinga!
Nagyon köszönöm a sok információt a horgászatról.
Nagyon szerettem volna oda elmenni, nem tudtam, hogy a párom (bár imád horgászni) hogyan dönt, mert a két fakultatívot leszámítva inkább passzívan pihennénk. Felvetettem a bicajos vagy robogós témát a torkolathoz, és nagyon tetszik neki szerencsére. Úgyhogy biztosan elmegyünk!
Még két kérdésem lenne:
1. Mennyire sikeres egy-egy horgászatotok? Minden alkalommal fogtok ott halakat? Többet is? (Ez már három kérdés)
2. A kagylóházat csak kívülről lehet megnézni, vagy bent is van ilyen kiállítás jellegű, belépő van?