De jó neked holnapután utazol.. Gondolom már nagyon várod..)
Várjuk majd a bejelentkezést ha hazaértél.. De ha lesz egy kis időd kintről is örülnénk pár sornak..
Én megértem.. Ilyen fergeteges nyaralás után kell a szusszanás...
Szuper pont tervezzük, hogy megyünk majd az Ainos hegyre kicsit kirándulni.. Naplementét nézni.. Persze veled..
Myrtos, Assos is be van tervezve.. Sajnos csak nappal látjuk, de tuti akkor is szép..
Petani beachre hogyan lehet eljutni??
Szuper!! Lehet még mi is látjuk azt a bizonyos fókát Ithaka felé hajókázva..
Ma megint kalandoztam kicsit a szigeten, persze MÉG csak virtuálisan.
Feltűnt, a sok azonos településnév végződés - ata.
Van ennek valami jelentősége, vagy jelentése, esetleg ?
Máshol nem tapasztaltam ilyesmit, még eddig.
Feletébb érdekesnek találom, és kíváncsi lettem.
Talán, Te tudod a magyarázatot, abban bízom!
Mai kutakodásom alkalmával arról is sikerült megbizonyosodnom, hogy a sokszor emlegetett, de talán még senki által be nem cserkészett Fteri beach
gyalog is megközelíthető.
Ma kaptam meg az indulási időpontot, hajnali 5:10 van írva. mennyivel előtte kell kiérni 1 v. 2 óra. 10 éve repültünk utoljára.
érkezés heyi idő szerint 8.15. Szerintetek mikor lehet majd elfoglalni az apartmant?
Zitas ! A nagyokosok azt mondják 2 órával. az 5.10 jol hangzik. Remélem nekünk sem du 2 kor adnak szobát, mert akkor addig nem vagyok nyugodt, hogy a cuccom csak ott van.
Zitas ! A nagyokosok azt mondják 2 órával. az 5.10 jol hangzik. Remélem nekünk sem du 2 kor adnak szobát, mert akkor addig nem vagyok nyugodt, hogy a cuccom csak ott van.
Nem tudom, hogy ezen a szálláshelyen mennyire szigorúan veszik (vagy mennyire van kedvük dolgozni a takaritónőknek) mi tavaly Zakin a Georginában elég rendesen ráfaragtunk, autóval mentünk már de. 10-re odaértünk, de csak du. 2-kor lehetett elfoglalni a szállást, majd 3óra lett mire elfoglaltuk (iszonyat meleg volt szakadt rólunk a víz és fáradtak voltunk) akkor is úgy, hogy a takaritónőknek szóltunk, hogy mi majd befejezzük a takarítást, ja és az idegenvezetőnek (Grand Vivien) meg a tulajnak többször jeleztük, hogy most már ideje lenne intézkedni, Vivien elég goromba volt, tudod mintha mi lennénk ő érte nem pedig fordítva.
Később kiderült a buszsofőrök ott zuhanyoztak ill. pihentek a mi szállásunkon azért volt a csúszás. Vivien pedig "legjobb védekezés a támadás" címszóval sűrü elnézés kérés helyett, hogy ilyen helyzet alakult ki, még minket támadott.
A földszinten lakók (ott végeztek a legelőször a takarítónők) már délben betudtak költözni.
#1865932012-06-06 22:11:18 Válasz a #186591. hsz-ra
Kaliber!
Ezt a Grandnál el is mondják. Papíron 2-kor lehet elfoglalni a szállást.
Mi ehhez igazítottuk az érkezést, mondjuk autóval könnyű volt.
Tavaly Toloban mi dél után valamivel értünk oda, és foglaltuk el. A buszosok pedig már réges-régen lubickoltak addigra...
Egyébként, ha belegondolsz, akkor a takarítási idő függhet a ház nagyságától is.
Ha sok a szoba, akkor több a meló is, ami tovább tarthat.
Tavaly én is ott voltam egy ilyen esetnél mint amit te említettél.. Mi odaértünk 10-11 körül Grand busszal aki pedig autóval érkezett annak várnia kellett a Georgina apartmannál.. Takarítottak.. Persze amikor már 3 óra is elmúlt nem voltak az utasok olyan türelmesek..
Hát.. A Zakys idegenvezetőnek néha voltak érdekes megnyilvánulásai.. Ezt én is alátámasztom.. Néha csak néztem..
De idén mint ahogyan Marcsi is írta mire odaérsz már el is tudod foglalni a szobát.. Reméljük így is lesz, és nem lesz ilyen kellemetlen helyzet..
Szerintem nyugodt lehetsz..)) Idén minden a lehető legnagyobb rendben fog menni:D No meg Marcsi is szerintem jobban a toppon lesz..
#1866022012-06-06 23:36:31 Válasz a #186593. hsz-ra
Melus 16!
Tolo ha nem tévedek szárazföldön van tehát nem kell komphoz igazodni mint ugye a szigeteknél, a komp eléggé behatárolja az érkezési időt, egyébként előtte Korfun azelőtt Sartin sem volt ilyen probléma amikor érkeztünk eltudtuk foglalni a szállást, pláne nem volt ilyen megnyilvánulás az idegen vezető részéről.
Tudod mikor legszivesebben már pihennél és a csomagokat sem hagynád őrizetlenül meg mondjuk vittél magaddal hűtőtáskát amiben van romlandó élelmiszer és már 24 órája benne van akkor nem biztos, hogy tolerálni tudod a csúszást, főleg ha előtte az orrod alá dörgölték, csak 2 órakor veheted át az apartmant egy perccel sem korábban.
Isti26!
Akkor ezek szerint nem csak mi tapasztaltuk ezt a kedves fogadtatást